Greit MB gimtadienis, noriu padovanoti tikro šilko šortus. Pirkti neįdomu noriu pasiūti pati na, bent jau pabandyti tikiuosi, kad pavyktų
Kažką tokio
Gal kas turit iškarpų pasidalinti? Nes pati nemoku susikonstruoti...
Labai šauni tema aš pati noriu MB pasiūti lengvas linines kelnes vasarai, tik nuo ko pradėti? irgi reikėtų iškarpų bei komentarų gal kas jau yra siuvusi tokias kelnes ir galėtų pakonsultuoti šiuo klausimu?
Sveikos,as turiu Burda vyrams,seni metai,bet berods yra ten tokiu sortu ir kelniu,aisku, modeliukas senas. As savo laiku siuvau vyrui is ten,iskarpos,labai geros,kaip visad Burdoje.
Mb irgi šortų prašo. užsirašiau į kursus, tikiuosi išmokti daryti iškarpas
QUOTE(rulle @ 2008 07 27, 19:36)
Sveikos,as turiu Burda vyrams,seni metai,bet berods yra ten tokiu sortu ir kelniu,aisku, modeliukas senas. As savo laiku siuvau vyrui is ten,iskarpos,labai geros,kaip visad Burdoje.
Na, viršutinių šortų ir kelnių modeliai tai keičiasi su metais ir madomis, bet manau, kad šilkinių miegojimo šortų forma kaip buvo klasikinė taip ir tebėra O koks ten Burdos numeris? Gal paieškočiau pagal numerį internete, gal rasčiau?
Nusipirkau beveik gryno šilko. Tik va schemos vis nerandu
Internete galima nusipirkt, bet kad kainuoja beveik tiek, kiek tikro šilko šortai ir dar kol ateis iš Amerikos...
Ką daryt?
Nu negaliu gi aš nepastebėta išardyt MB vienintelių tokios formos šortų
Internete galima nusipirkt, bet kad kainuoja beveik tiek, kiek tikro šilko šortai ir dar kol ateis iš Amerikos...
Ką daryt?
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 28, 16:21)
Nusipirkau beveik gryno šilko. Tik va schemos vis nerandu
Ką daryt?
Ką daryt?
tai nupirk skuduryne, kazka panasaus jo dydzio, isardyk ir bus lekalas
Gal zinot, kiek kainuoja silkas 'audiniu imperijoj', zalioj stotelej?
arba 'beveik grynas silkas'?
aciu
aciu
QUOTE(natina @ 2008 07 29, 18:44)
Gal zinot, kiek kainuoja silkas 'audiniu imperijoj', zalioj stotelej?
aciu
aciu
Ten ir pirkau. Toks šilkas, kad tiktų vyrui šortams, kainuoja 60 Lt/metras. Buvo ir šiek tiek daugiau audinių, pvz. tinkamų vasarinėms suknelėms, tokių visai skystų, bet kainos nepamenu o va vaikui kad kas nors tiktų išvis nebuvo iš šilko.
Tiesa, sudėtis artai 94 ar 96% tikras šilkas, likęs elastanas berods tik nesuprantu prie ko jis, nes visai ne tampomas
100% šilko audinio ten nebuvo Gal kas kitur matėt?
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 30, 15:26)
Ten ir pirkau. Toks šilkas, kad tiktų vyrui šortams, kainuoja 60 Lt/metras. Buvo ir šiek tiek daugiau audinių, pvz. tinkamų vasarinėms suknelėms, tokių visai skystų, bet kainos nepamenu o va vaikui kad kas nors tiktų išvis nebuvo iš šilko.
Tiesa, sudėtis artai 94 ar 96% tikras šilkas, likęs elastanas berods tik nesuprantu prie ko jis, nes visai ne tampomas
100 proc. silka tik Kinijoj ir teko matyt. ir kaip gailejaus, kad nepirkau, nes kaina- kelis kartus pigiau buvo
O koks silko plotis?
QUOTE(natina @ 2008 07 30, 19:17)
100 proc. silka tik Kinijoj ir teko matyt. ir kaip gailejaus, kad nepirkau, nes kaina- kelis kartus pigiau buvo
O koks silko plotis?
O koks silko plotis?
Ant etiketės buvo parašyta, kad 1,37 m
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 30, 20:51)
Ant etiketės buvo parašyta, kad 1,37 m
na, turbut nemeluoja