gerai , butinai mus informuok o cia apie lt baseinus at uk? bet siaip daktarai tai labai rekomenduoja nesciosiom baseina ir pasiplaukiojima
Tai va buvom palekia iki baseino,uzsiemimai su vaikuciu treneriais vyksta pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 9.30 kas pusvalandi vis kitas iki 11.30.vienas seansas trunka 30 minuciu,kaina £3.60 suaugusiam,£1.80 vaikui,o vaikuciai iki 3 metuku nemokamai,registruotis nereikia,kada nori tada ateini. Kiek supratau uz tuos pinigelius kur sumoki,tai gali buti ilgiau,ne tik ta pusvalandi,o jai patinka ir nusprendi eiti daznai,galima pirkti abonenta,bet nebepaklausiau kiek tai kainuotu Ryt nenueisim nes einam pas daktariuka,mazule beria raudonom demem,ir niekaip nepasako nuo ko,tai jau eilini kart prasysim gal padarys kraujo tyrima ir pasakys nuo ko o jau ateinancia savaite tikrai leksim isbandyt,ir pasakysim ar patiko
Sveikutes matau kad visos dziaugiates sniegeliu, o as sergu, o taip noreciau iseiti i lauka ir padukti sniege Dar tos vairavimo pamokos nelaiku Zodziu susidejo viskas i viena kruva, bet kaip nors issikapstysiu Kaip supratau jus visos gyvenate kitoj pusej A10 kelio, as cia viena "centrine" Ziogelis89 nors ir paveluotai bet sveika prisijungus
Sveikatos jums ir jusu mazyliams
Sveikutes
Tai va, zodziu radau, kad is baseino daugiau naudos negu zalos kaip pagalvoji, visais laikais zmones ten ejo, plaukiojo ir gyvi liko Tai va, reikes vaziuoti pirkti maudomo ir i baseina!!! Sia savaitele gal dar neiseis bet kita greiciausiai tai tikrai Na, bet jei kuri nueisite anksciau, tai butinai duokite zinoti kaip ten buvo
O tu, Digital, sveik
iki
Tai va, zodziu radau, kad is baseino daugiau naudos negu zalos kaip pagalvoji, visais laikais zmones ten ejo, plaukiojo ir gyvi liko Tai va, reikes vaziuoti pirkti maudomo ir i baseina!!! Sia savaitele gal dar neiseis bet kita greiciausiai tai tikrai Na, bet jei kuri nueisite anksciau, tai butinai duokite zinoti kaip ten buvo
O tu, Digital, sveik
iki
QUOTE(digital @ 2009 02 05, 00:22)
Sveikutes matau kad visos dziaugiates sniegeliu, o as sergu, o taip noreciau iseiti i lauka ir padukti sniege Dar tos vairavimo pamokos nelaiku Zodziu susidejo viskas i viena kruva, bet kaip nors issikapstysiu Kaip supratau jus visos gyvenate kitoj pusej A10 kelio, as cia viena "centrine" Ziogelis89 nors ir paveluotai bet sveika prisijungus
suklydai digital as taip pat netoli centriuko gyvenu.
na tai man tik jei kas gali pasiulykit kur galima butu nusipirkti maudymke spec nesciosiom ir as linkus buciau irgi nuo kt savaites pradet!!!!
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 02 05, 14:13)
na tai man tik jei kas gali pasiulykit kur galima butu nusipirkti maudymke spec nesciosiom ir as linkus buciau irgi nuo kt savaites pradet!!!!
Si savaitgali tikriausiai vaziuosim i mothercare, nes reikia daug ka dar nusipirkti, laukiant musu Igniuko ateinant , tai pasiziuresiu ar yra maudomuku ten ir kokios kainos
QUOTE(Vita_uk @ 2009 02 05, 16:25)
Si savaitgali tikriausiai vaziuosim i mothercare, nes reikia daug ka dar nusipirkti, laukiant musu Igniuko ateinant , tai pasiziuresiu ar yra maudomuku ten ir kokios kainos
o i kuria jus vaziuosit? nes cia viena tai yra enfield towne, bet man ji tokia mazoka...... o siaip tai jo butinai praneskit kas ir kaip
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 02 05, 14:26)
o i kuria jus vaziuosit? nes cia viena tai yra enfield towne, bet man ji tokia mazoka...... o siaip tai jo butinai praneskit kas ir kaip
Mes vaziuojam i ta kuri yra prie A406 kelio, ten kartu yra ir zaislu paruotuve. Cia visai netoli, gal 15 min su masina. Kazkaip sunku paaiskinti Ta paruotuve tikrai didele, yra praktiskai visko...
Papildyta:
Astulka, uzsuk cia
http://www.mothercar...amp;pf_rd_t=101
Tiesa pasakius, maniau, kad kainos didesnes bus.
tai as ja irgi zinau, tik niekad uzsukus ten nesu
labukas Vita_uk aciu uz linkejimus Dabar tik sloga baisuline liko, tempa nukrito, tai akyse prasviesejo
Soriukas Raganiauskiene nepastebejau kur tu gyveni
Mergaites patarkit prasau ka man daryti mama pasake kad mociute guli onkologiniam ir kad nebeilgai ji su mumis bus, daktarai speja ilgiausiai apie menesi, nezinau ka daryti ar gryzti dabar i LT ar laukti kol pabloges, mama sako pati spresk, vyras taip pat mazas patarejas, tai va pasimetus nezinau ka daryti
Mergaites patarkit prasau ka man daryti mama pasake kad mociute guli onkologiniam ir kad nebeilgai ji su mumis bus, daktarai speja ilgiausiai apie menesi, nezinau ka daryti ar gryzti dabar i LT ar laukti kol pabloges, mama sako pati spresk, vyras taip pat mazas patarejas, tai va pasimetus nezinau ka daryti
QUOTE(digital @ 2009 02 05, 20:47)
labukas Vita_uk aciu uz linkejimus Dabar tik sloga baisuline liko, tempa nukrito, tai akyse prasviesejo
Zinai, cia toks dalykas, kad sunku ka ir patarti...Jei taip nutiktu man, manau, kad priklausytu nuo to, koks artimas man tas zmogus ir koki rysi visada su juo palaikiau. Ta prasme, mano teta man artimesne, nei kad mociutes budavo (neturiu jau nei vienos)...Taip, kad sunku ka ir pasakyti. Jei tai butu tevai (neduok dieve) lekciau i nieka per daug neziuredama...
Sekmes