Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(KristeP @ 2009 01 30, 08:16)
Dekui uz sveikinimus visoms smile.gif  ir noriu tave Astulka pasveikint su  nestuke.gif  4u.gif Gal jau zinai oficialia data? smile.gif Na is anes tai nekokia patareja blush2.gif , nes man pacai viskas nauja, nepatira ir neiprasta, bet nuostabu ir nepakarojama rolleyes.gif , na jus pacios tai jau zinot. As uzsirasiau tavo telefono numeri ir butinai artimiausiu metu skambtelsiu, tai galesim susibegt. smile.gif

nieko tokio, cia toks ramus forumas, kad nieks net nepastebes, kas ir kiek kartu pasisakineja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ok, lauksiu skambucio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 01 27, 02:22)
na i laukeli bandom eit kai geresnis oras. Siandien buvom psivaiksciodamos nuzingsniave iki GP uzregistruo Mia. Beje mes tai einam i Riley House Surgery, gal kur netoli nuo taves, nes dar siek tiek paejus yra maza tesco degaline.

labas. smagu girdet, kad einat i lauka, kad tvarkotes reikalus biggrin.gif
taip taip, as salia gyvenu ir tai irgi mano gp.

Astulka, ir as tave sveikinu oficialiai biggrin.gif

o kurgi kitos musu lankytojos, kur digital, vita dingo? kaip jums merginos sekasi?
Atsakyti
Labas vakarelis mirksiukas.gif Astulka sveikinu su nestuke.gif Linkiu lengvo nesiojimo 4u.gif
As tai niekur nedingus, tik va nusprendziau teises issilaikyti, tai kas dien ikritus i knyga skaitau, ir vis galvoju kazi kaip cia man seksis unsure.gif dar mano anyta kaip mazas vaikas, nebegali pasirupinti savim tai padedam kas kiek galim doh.gif Zodziu uzsikasus visokiais niekalais biggrin.gif Nors ir neturiu leliuku bet mielai eiciau su jumis i parka pasivaikscioti ir pastumdyti jusu vezimukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2009 01 31, 01:06)
Labas vakarelis mirksiukas.gif Astulka sveikinu su nestuke.gif Linkiu lengvo nesiojimo 4u.gif
As tai niekur nedingus, tik va nusprendziau teises issilaikyti, tai kas dien ikritus i knyga skaitau, ir vis galvoju kazi kaip cia man seksis unsure.gif dar mano anyta kaip mazas vaikas, nebegali pasirupinti savim tai padedam kas kiek galim doh.gif Zodziu uzsikasus visokiais niekalais biggrin.gif Nors ir neturiu leliuku bet mielai eiciau su jumis i parka pasivaikscioti ir pastumdyti jusu vezimukus blush2.gif

labas. nu saunuole, busi ratuota, galesi palekt kur tik nori smile.gif
o anyta serga? nelengva.
eisim mes siandie i lauka, vezimuko stumdyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 01 31, 13:22)
labas. nu saunuole, busi ratuota, galesi palekt kur tik nori  smile.gif
o anyta serga? nelengva.
eisim mes siandie i lauka, vezimuko stumdyt  biggrin.gif

Labukas, Jo vaziuosiu tik neaisku ar nepasiklysiu kur lotuliukas.gif Anyta mano turi piko liga, panasiai kaip alzhaimeris tik tiek gerai ka ji ne agresyvi unsure.gif Mes irgi buvom isleke iki parduotuviu, brolio zmona laukiasi pirmagimio berniuko tai kaip busima krikstamote apipiprekinau mazyli wub.gif Vyras sako kas bus kai savo turesim doh.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
kaip jums oras? faina, ane biggrin.gif
as atvaziavau i darba, bet nelabai kas cia vyksta, puse darbuotoju ner, ligoniu irgi nedaug. toks pasimetimas visur.
mano aukle ryte negalejo atvaziuot, tai vyras nuleke parsivezt.
o tevui ryte paskambinau, tai ka, vilniuj -18.
na pasidiziaukim ziema biggrin.gif
Atsakyti
Aha, as net pagalvojau apie tave siandien, ar pasiseke tau i darba nuvaziuoti, nes kai jauna ir grazi buvau ir daug traukiniais keliaudavai, tai jie net del stipraus lietaus kartais nevaziuodavo!!!! tai kazkaip buvau isitikinus , kad siand visur chaosas turetu buti lotuliukas.gif lotuliukas.gif na o ka mes, eisim i lauka ta proga irgi po sniega pasivolioti su mazium, jei tik sniego liks, nes toks sujudimas kieme, jau besmegeniu kiek pristatyta... dziaugias ir angliukai tokiu orai thumbup.gif

p.s. o as maniau tu dirbt turi darbe, o ne SM sedet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 02 02, 13:46)
Aha, as net pagalvojau apie tave siandien, ar pasiseke tau i darba nuvaziuoti, nes kai jauna ir grazi buvau ir daug traukiniais keliaudavai, tai jie net del stipraus lietaus kartais nevaziuodavo!!!! tai kazkaip buvau isitikinus , kad siand visur chaosas turetu buti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif na o ka mes, eisim i lauka ta proga irgi po sniega pasivolioti su mazium, jei tik sniego liks, nes toks sujudimas kieme, jau besmegeniu kiek pristatyta... dziaugias ir angliukai tokiu orai  thumbup.gif

p.s. o as maniau tu dirbt turi darbe, o ne SM sedet wink.gif

sakai, dirbt, tai, kad ner ka dirbt, is 15, 3 ligoniai biggrin.gif
jauciu tuoj pati leksiu namo, nes jei benis vaziuos, tai ir as su juo. ba kitaip teks pesciom eiti.
o jums faina, iseikit laukan, nes nesalta apie 0 dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 02 vasario 2009 - 13:02
jau buvom smile.gif thumbup.gif Lukas sniego bijo, o man kaip smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif noretumem ir mes prisijungt i jusu rateli.Esame is Enfieldo,mums ryt jau sueina 16 menesiuku.Sedziu namie,niekur nedirbu kolkas,be galo nuobodu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 02 02, 16:09)
Sveikutes mamytes smile.gif noretumem ir mes prisijungt i jusu rateli.Esame is Enfieldo,mums ryt jau sueina 16 menesiuku.Sedziu namie,niekur nedirbu kolkas,be galo nuobodu  verysad.gif

nu smagu susiradai temele ir prisijungei thumbup.gif o ka veikiat per dieneles dazniausiai?
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 02 02, 16:34)
nu smagu susiradai temele ir prisijungei  thumbup.gif o ka veikiat per dieneles dazniausiai?

Nieko gero nenuveikiam,kai geras oras einam pasivaiksciot kur nors aplinkui,kai prastesnis sedim namie,kankinames prie kompo.Girdejau Enfieldo baseine yra kazkokie vaikuciu uzsiemimai,tai manau reiks isbandyt ax.gif nes nuo sedejimo namie jau darosi bloga schmoll.gif Kuo jus uzsiimat?Ka laisvalaikiu veikiat?Gal ir jus kur vedat savo vaikucius ?
Atsakyti