Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(zydra30 @ 2009 01 22, 19:15)
sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir kaip jus laikotes, kaip mazyle. koki varda davet? dar vis neleidzia naktim pamiegot?
nieko, tuoj viskas susitvarkys. pamenu ir maniske pirmus pora menesiu naktim noredavo zaist  biggrin.gif o dabar kuo puikiausiai miega visa nakti.
kaip maitinimai vyksta  smile.gif ?

sveikutes, na kaip matot as tai dar vis tik naktim randu laiko prisest prie neto smile.gif , bet tkiuos kad greit viskas susitvarkys ir musu nebekamuos bemieges naktys blink.gif . Dukrelei isrinkom varda Mia, nes musu pavarde bais ilga tai reikejo varda duot kuo trumpesni. Na siaip laikmes po truputuka. Vis dar keista kad jau esu mamyte smile.gif . Na tai kai mamytes jau eisit kur pasivaiksciot su savo atzalom tai prasom nepamirst ir musu, mes su mielunoru prisijungsim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 01 23, 03:27)
sveikutes, na kaip matot as tai dar vis tik naktim randu laiko prisest prie neto smile.gif , bet tkiuos kad greit viskas susitvarkys ir musu nebekamuos bemieges naktys blink.gif . Dukrelei isrinkom varda Mia, nes musu pavarde bais ilga tai reikejo varda duot kuo trumpesni. Na siaip laikmes po truputuka. Vis dar keista kad jau esu mamyte  smile.gif . Na tai kai mamytes jau eisit kur pasivaiksciot su savo atzalom tai prasom nepamirst ir musu, mes su mielunoru prisijungsim. smile.gif

mia, man grazus vardas.
ar jau einat i lauka? nes maniske vasara gime, tai kitaip buvo.
as jau dirbt pradejau, 3 dienas i savaite. bet kai namie, tai buna iseinu ar pasivaiksciot ar iki parduotuviu kur. as netoli tesco mazos degalines gyvenu, tai netoli tikriausiai tau. tai butinai, galim susimatyt kada, savaitgaliais nedirbu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 01 23, 15:53)
mia, man grazus vardas.
ar jau einat i lauka? nes maniske vasara gime, tai kitaip buvo.
as jau dirbt pradejau, 3 dienas i savaite. bet kai namie, tai buna iseinu ar pasivaiksciot ar iki parduotuviu kur. as netoli tesco mazos degalines gyvenu, tai netoli tikriausiai tau. tai butinai, galim susimatyt kada, savaitgaliais nedirbu smile.gif.

na i laukeli bandom eit kai geresnis oras. Siandien buvom psivaiksciodamos nuzingsniave iki GP uzregistruo Mia. Beje mes tai einam i Riley House Surgery, gal kur netoli nuo taves, nes dar siek tiek paejus yra maza tesco degaline.
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 01 27, 02:22)
na i laukeli bandom eit kai geresnis oras. Siandien buvom psivaiksciodamos nuzingsniave iki GP uzregistruo Mia. Beje mes tai einam i Riley House Surgery, gal kur netoli nuo taves, nes dar siek tiek paejus yra maza tesco degaline.

man atrodo, kad Zydra i ta irgi eina ir dar kelios mamytes ax.gif na mes nors ir neinam ten pat, bet i laukeli irgi vaisktom mirksiukas.gif ir vakar buvom tongue.gif taip kad jei yra noro galim kazkada ir susibegt ax.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 01 27, 13:07)
man atrodo, kad Zydra i ta irgi eina ir dar kelios mamytes  ax.gif  na mes nors ir neinam ten pat, bet i laukeli irgi vaisktom  mirksiukas.gif ir vakar buvom  tongue.gif taip kad jei yra noro galim kazkada ir susibegt  ax.gif

o kur jus dazniausiai einat pasivaiksciot, kai tik oras geresnis as tai tik uz susitikima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 01 28, 14:53)
smile.gif

o kur jus dazniausiai einat pasivaiksciot, kai tik oras geresnis as tai tik uz susitikima. smile.gif

mes labai linke prisitaikyt lotuliukas.gif ir Highway parkelius kelis esam aplanke ir iki Enfield Towno daznai einam, o jei vieni bunam, tai dazniausiai einam i savo artimiausia Forty Hillo parka - kuris labai labai grazus yra blush2.gif

tai mum galit pries eidamos i lauka skambtelt : [COLOR=yellow]07917853172, ir gal kazkada greit ir susimatysim ax.gif

o kaip ju siaip laikotes? as nors viena jau ir auginu , bet turbut greit vel kreipsiuos patarimu i "sviezias" mamytes , nes vel esu nestuke.gif thumbup.gif o jau atrodo daug ka ir pamirsau blush2.gif
ar jau matosi nors kokia rutina jusu dienotvarkej?
Atsakyti
Didziausi sveikinimai gimusiai Mergutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mia grazus vardas thumbup.gif

as nors viena jau ir auginu , bet turbut greit vel kreipsiuos patarimu i "sviezias" mamytes , nes vel esu o jau atrodo daug ka ir pamirsau

Ar as gerai supratau? Lukas tures broliuka arba sesute? g.gif blush2.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2009 01 28, 18:25)
Didziausi sveikinimai gimusiai Mergutei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Mia grazus vardas  thumbup.gif 

as nors viena jau ir auginu , bet turbut greit vel kreipsiuos patarimu i "sviezias" mamytes , nes vel esu  o jau atrodo daug ka ir pamirsau 

Ar as gerai supratau? Lukas tures broliuka arba sesute?  g.gif  blush2.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Aha blush2.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 01 30, 02:08)
Aha  blush2.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Dekui uz sveikinimus smile.gif ir noriu tave Astulka pasveikint taip pat 4u.gif nestuke.gif . Gal jau zinai oficialia data? rolleyes.gif Is man tai nekokia patareja bus blush2.gif , nes paciai viskas nauja, nepatirta ir neiprasta, bet verta ir nuostabu smile.gif , na jus pacios ta jau zinot. As uzsirasiau tavo telefono numeri ir butinai greitu metu skambtelsiu, tai galesim islekt kartu pasivaiksciot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 01 30, 02:08)
Aha  blush2.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Dekui uz sveikinimus visoms smile.gif ir noriu tave Astulka pasveikint su nestuke.gif 4u.gif Gal jau zinai oficialia data? smile.gif Na is anes tai nekokia patareja blush2.gif , nes man pacai viskas nauja, nepatira ir neiprasta, bet nuostabu ir nepakarojama rolleyes.gif , na jus pacios tai jau zinot. As uzsirasiau tavo telefono numeri ir butinai artimiausiu metu skambtelsiu, tai galesim susibegt. smile.gif
Atsakyti
Dekui uz sveikinimus visoms smile.gif ir noriu tave Astulka pasveikint su nestuke.gif 4u.gif Gal jau zinai oficialia data? smile.gif Na is anes tai nekokia patareja blush2.gif , nes man pacai viskas nauja, nepatira ir neiprasta, bet nuostabu ir nepakarojama rolleyes.gif , na jus pacios tai jau zinot. As uzsirasiau tavo telefono numeri ir butinai artimiausiu metu skambtelsiu, tai galesim susibegt. smile.gif
Atsakyti
sorry panos uz ta pati pasisakyma kelis kartus, pas mane kompas sustreikuoja karts nuo karto, reik naujo. verysad.gif doh.gif
Atsakyti