QUOTE(Vita_uk @ 2008 11 21, 02:19)
Labukas visoms
Tiek darbu buvo susikaupe, kad net nebuvo kada prisesti pamiklinti savo pirsciuku mama.lt
Tai va, gyvenu as Larksfield Grove gatveje, gal ji jums ir negirdeta, nes labai jau trumpa ji, bet eina is pagrindines Carterhatch Lane, zodziu jei zinot gaisrine, tai prie ten ir gyvenu laukiuosi18 savaiteliu ir dar niekaip neatsidziaugiu pradejusiu dideti savo pilvuku Siaip dirbu pora dienu per savaite plius studente esu...
Tai tiek butu trumpai apie mane
iki greito
Tiek darbu buvo susikaupe, kad net nebuvo kada prisesti pamiklinti savo pirsciuku mama.lt
Tai va, gyvenu as Larksfield Grove gatveje, gal ji jums ir negirdeta, nes labai jau trumpa ji, bet eina is pagrindines Carterhatch Lane, zodziu jei zinot gaisrine, tai prie ten ir gyvenu laukiuosi18 savaiteliu ir dar niekaip neatsidziaugiu pradejusiu dideti savo pilvuku Siaip dirbu pora dienu per savaite plius studente esu...
Tai tiek butu trumpai apie mane
iki greito
sveika,tai tu netoli nuo manes gyveni, tiksliau nuo visu musu netoli . tai jau kai turesi leliuka, tai butinai eisim pasivaiksciot
tai kada tau gaunas gimdyt?koki geguzi gal?
o ka studijuoji?
Papildyta:
QUOTE(digital @ 2008 11 23, 16:39)
Sveikutes, kaip sekasi Man iseigines iki ketvirtadienio Rytoj varysim su MB shopintis Geros dienos visoms
shopinates? enfielde ar kur? mes buvom westfield shopinge sekmadieni, cia tas naujas, shepherds bushe. ziauriai didelis. o pries metus mes ten gyvenom, tai pamenu daug kranu ten dirbo
tai jau kaledom perkates?
o kada egle puosit merginos?