Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

sveikos, visos kaimynes smile.gif
tai ka, orai pasitaise. kuri apsiims koki susibegima organizuoti gal? ar dar ankstoka ? smile.gif. mes su eliza prisijungtumem smile.gif.
Atsakyti
labas Zydra, kaip tau einas, kaip darbai, Eliza?
geras tavo pasiulyma,s tik orai vel suprastejo sad.gif jau sekmadieni galvojom parke smagiai pasibusim, bet dziaugemes, kad siltai apisrenge is ipratimo buvom :)taip kad, tik sulaukiam geru oru, ir tada pirmyn i meetus smile.gif

merginos, sakykit, kokius lietuviu internetinius puslapius zinote londone? ar laikrascius, ir pan. 4u.gif ax.gif labai lauksiu kad kas parasytumet, nes as tik anglija.com ir anglija.lt zinau , o visai noreciau pasidairyti aukliu skelbimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2010 02 23, 12:29)
Sveikos,mamytes 4u.gif Labai reikia jusu pagalbos.Gal kuri nors zinote,kur Londone galima susirasti lietuviska veterinarijos klinika.Ar koki lietuvi veterinara?Labai labai reikia.
Jei nesunku,i AZ 4u.gif,nes ieskau per visas temas,paskui galiu neatsekti

Aciukas is anksto,labai lauksiu

sveika smala, gaila bet tikrai nezinau nieko panasaus o rasau nes susimasciau kad gal ir gerai butu pazinoti lietuvi veterinara, nors as savo sunyti ir katina vedu pas anglus, kol kas rimtu ligu nebuvo,nors laikas nuo laiko turim ausu uzdegimus kurie kas karta kainuoja £90, lietuviai gal maziau ikainuos vaistus blink.gif
o pas jus rimtos problemos?
jei rasit veterinara rekomenduokite ir man please, ka zinai gal prireiks ir maniskiams rimtesniu gydymu. aciu.
Papildyta:
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 03 09, 17:20)
geras tavo pasiulyma,s tik orai vel suprastejo sad.gif jau sekmadieni galvojom parke smagiai pasibusim, bet dziaugemes, kad siltai apisrenge is ipratimo buvom :)taip kad, tik sulaukiam geru oru, ir tada pirmyn i meetus smile.gif

merginos, sakykit, kokius lietuviu internetinius puslapius zinote londone? ar laikrascius, ir pan.  4u.gif  ax.gif labai lauksiu kad kas parasytumet, nes as tik anglija.com ir anglija.lt zinau , o visai noreciau pasidairyti aukliu skelbimu  ax.gif

sveika, yra Londoniete, skelbimai.uk, londonozinios,dar yra kazkokiu neatsimenu ax.gif
Papildyta:
as ir mamos turiu prasyma,papasakokite kas ka zinote apie siaurine anglija, na man akis krito i newcastle miesta,sako ten grazu,zmones neblogi,visi giria ta puse,o as vis nerimstu palikti Londona ir begti kur grazu ir gera butu g.gif tik neturiu kas pataria kur geriausia butu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 03 09, 19:20)

merginos, sakykit, kokius lietuviu internetinius puslapius zinote londone? ar laikrascius, ir pan.  4u.gif  ax.gif labai lauksiu kad kas parasytumet, nes as tik anglija.com ir anglija.lt zinau , o visai noreciau pasidairyti aukliu skelbimu  ax.gif

dar yra londono tiesa, ar tiesa uk. per google lt daug ismeta. gal galvoji eit i darba jau? ar siaip kartais aukles reik?

as buvau sestadieni parke, ten forty hille, jo salta, bet elizai vienodai, lakste paskui zasis.
Atsakyti
ei, a ko cia taip visi uzmirso sita tema ?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip jus visos???
Nebera laiko uzsukti i SM, nes atsilus orams tiek daug ko veikti.Butu smagu susibegt kokiam parkely thumbup.gif
Atsakyti
Siulau Forty Hillo parka ir man tiktu pirmadienis, treciadienis ir penktadienis, nes kitom dienelem darbuotis pradejau... wink.gif
mielai su visom susitiktumem drinks_cheers.gif
Atsakyti
Keliu temele i virsu, gal labiau akis badys biggrin.gif:D:D:D:D
Atsakyti
kuku smile.gif
gal vel suaktyvinam tema? kas ka veikiat tokiais zvarbiais orais? pas ka leliukai i mokyklas prdadejo eiti? ar kas siaip kokiu naujienu turit? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif O stai ir as blush2.gif tikiuosi nepamirsot dar? kaip sekasi? Kaip mazyliai auga? Gal sakau kai nustos lyti susibektumem kur kavukes 4u.gif Pas mane yra naujienu tongue.gif Kita savaite suzinosim ar musu stebuklelis uzkibo ar ne nestuke.gif Visom gero vakarelio 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ieškau žmogaus galinčio man pagelbėti.
Iš mano draugės gyvenančios jūsų rajone pavogė visus dokumentus, kreditines korteles. Aš norėčiau jai nusiųsti šiek tiek pinigėlių, kad pradžiai ji galėtų susitvarkyti asmens dokumentus.
Gal kuri sutiktumėte, kad pinigėlius persiųsčiau į jūsų sąskaitą, o jūs juos jai perduotumėte.
išsamesnė info per a.z.
tikiuosi atsiras norinti man pagelbėti. Ar bent patars kaip tokioj situacijoj galima būtų pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2010 11 09, 22:41)
Sveikutes ax.gif O stai ir as blush2.gif tikiuosi nepamirsot dar? kaip sekasi? Kaip mazyliai auga? Gal sakau kai nustos lyti susibektumem kur kavukes  4u.gif Pas mane yra naujienu tongue.gif  Kita savaite suzinosim ar musu stebuklelis uzkibo ar ne nestuke.gif Visom gero vakarelio 4u.gif

Lauksim lauksim naujienu bigsmile.gif O susibegt tikrai smagu butu thumbup.gif

QUOTE(Shoricel @ 2010 11 24, 23:50)
Sveiki,
ieškau žmogaus galinčio man pagelbėti.
Iš mano draugės gyvenančios jūsų rajone pavogė visus dokumentus, kreditines korteles.  Aš norėčiau jai nusiųsti šiek tiek pinigėlių, kad pradžiai ji galėtų susitvarkyti asmens dokumentus.
Gal kuri sutiktumėte, kad pinigėlius persiųsčiau į jūsų sąskaitą, o jūs juos jai perduotumėte.
išsamesnė info per a.z.
tikiuosi atsiras norinti man pagelbėti. Ar bent patars kaip tokioj situacijoj galima būtų pasielgti.

Vajei......Kaip negerai verysad.gif Pirmiausia reiketu kreiptis i policija,apie korteles staigiai pranesti bankui, kad uzblokuotu.Del nauju dokumentu-i ambasada.Tikiuosi viskas susitvarkys 4u.gif

Sveikutes 4u.gif Pas mani jokiu naujienu,nebent, kad smarkiai sirgau ir gulejau ligoninej doh.gif dabar viskas jau geryn.Buvom i LT gryze, vaje ir orai doh.gif
Kaip jus visos laikotes????Kaip maziukai auga???? wub.gif
Atsakyti