na cia man irgi neblogai,tik bijau i ateiti mergaite kitais metais prades eiti i secondary shool bijau jos paauglystes Londone atrodo uz Londono butu griestesnes ir mokyklos ir paaugliai daugiau tvarkingesni nei cia, cia mane gasdina tie siubuojantys autobusai 4h nuo paaugliu ir gatvemis gaujos klykenciu vaiku kurie yra agresyvus ir vaizduoja ganksterius kelnem nusmauktom.
o dabar mokykla esu ziauriai patenkinta .mano vaikai eina i KeysMeadow mokykla,ganetinai nauja mokykla,pati karaliene ja atidare.direktorius labai malonus anglas,visi mokytojai balti...na as cia kaip rasiste kalbu
bet pries 4 metus vaikus vedziau i Edmontono Hazelbury mokykla,tai ten toks bardakas ,galu gale vaikus pradejo mokinti turku kalbos,mokykla pilna rumunu cigonu ir turku bei samalieciu,nu zodziu vaikai pastoviai utelem uznesti ir niekam ten nerupi,zodziu aciu Dievui persikelem i sita mokykla.cia labai tvarkinga mokykla visa kilimais isklota,vaikai koju nesunta batuose turi savo tapkutes persiauti ir aplamai maitinimas sveikas ir skanus,si mokykla bendrauja su Kedainiu mokykla.anglu mokytojai aplanko juos,Kedainiu mokytojai cia atvaziuoja bendrauja su vaikais mokosi is anglu mokytoju.praeitais metais lankesi musu mokykloje 2mokytojos ir 1mokytojas.tai visa laika leisdavo su mano vaikais,matyt jiems drasiau, buvo su kuo lietuviskai pabendrauti
musu mokykloje tik mano 2vaikai is Lietuvos.o dabar mano vaikam raso laiskus vaikai is Kedainiu mokyklos,na sakau gera mokykla tik vienas minusas noretusi jog butu klubai kokie po mokyklos sokiu,ar dramos pastoviai.kad vaikam uzimtumas butu ilgesnis ir idomesnis.gal siose mokyklose jie klubu nedaro yra specialus klubai,nu bet as nerandu kad butu salia namu,jog su masina vezioti nereiktu,kad vaikai patys nueit galetu.nesuprantu ar as cia tokia glu..... ir rasti nemoku ar cia tikrai toke prabanga tie klubai,ieskau fudbolo klubo,dramos ar gatviu sokiu klubo ar karate cia kurnors aplink en3,gal jus merginos ka zinot padekit,patarkit kur cia galima butu vaikus leisti.....