Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(zaukus @ 2010 01 19, 19:56)
o kaip mamos galvojate,va man jau antri metai sovus mintis isvaziuoti uz Londono gyventi kur arciau juros sako uz Londono ir mokyklos vaikam geresnes ir oras svaresnis ir zmones tvarkingesni,vis sakau vyrui kitais metais varom,bet vis susilaikom kazkokia vidine baime,o jei ten blogai vel viska metus lekti atgal, cia jau ne vieni metai isikure,gyvenam puse velnio ir atrodo kartais visai neblogai ir kas svarbiausia jokiu pazystamu ten neturim kad patartu ar moraliskai palaikytu...kaip jus galvojat gal kokiu pavyzdziu turit?

Placiau nesidomejau kaip ten Enfieldo gilumoj, bet prie pat musu yra mokykla su 100% reitingais. Manau, kad ji ne viena tokia Enfielde rolleyes.gif . Apskritai, siauriniam Londone ypac geros mokyklos. Zmones is kitur atvaziuoja cia gyvent vien del tos priezasties. Taigi, bent jau del mokyklu issikraustyt neverta ban.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 20, 12:34)
Placiau nesidomejau kaip ten Enfieldo gilumoj, bet prie pat musu yra mokykla su 100% reitingais. Manau, kad ji ne viena tokia Enfielde rolleyes.gif . Apskritai, siauriniam Londone ypac geros mokyklos. Zmones is kitur atvaziuoja cia gyvent vien del tos priezasties. Taigi, bent jau del mokyklu issikraustyt neverta  ban.gif

o kur tuos reitingus ziuri? as radus tik 1,2... reitingus.. ir kaip isvis ieskai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 01 20, 15:55)
o kur tuos reitingus ziuri? as radus tik 1,2... reitingus.. ir kaip isvis ieskai?  ax.gif

Kad tau dar labai neaktualu biggrin.gif . Bet jei tikrai labai noresi, pabandysiu paaiskint. Mokyklu temoj irgi buvo rasyta.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 20, 19:03)
Kad tau dar labai neaktualu biggrin.gif . Bet jei tikrai labai noresi, pabandysiu paaiskint. Mokyklu temoj irgi buvo rasyta.

na man aktualu pre-schools, nurseries ir idealiausiu atveju jos butu sujungtos us gera reitinga turincia mokykla wink.gif
taip kad, jei turi noro, tai lauksiu paaiskinimo wink.gif 4u.gif
Atsakyti
na cia man irgi neblogai,tik bijau i ateiti mergaite kitais metais prades eiti i secondary shool bijau jos paauglystes Londone atrodo uz Londono butu griestesnes ir mokyklos ir paaugliai daugiau tvarkingesni nei cia, cia mane gasdina tie siubuojantys autobusai 4h nuo paaugliu ir gatvemis gaujos klykenciu vaiku kurie yra agresyvus ir vaizduoja ganksterius kelnem nusmauktom.
o dabar mokykla esu ziauriai patenkinta .mano vaikai eina i KeysMeadow mokykla,ganetinai nauja mokykla,pati karaliene ja atidare.direktorius labai malonus anglas,visi mokytojai balti...na as cia kaip rasiste kalbu ax.gif bet pries 4 metus vaikus vedziau i Edmontono Hazelbury mokykla,tai ten toks bardakas ,galu gale vaikus pradejo mokinti turku kalbos,mokykla pilna rumunu cigonu ir turku bei samalieciu,nu zodziu vaikai pastoviai utelem uznesti ir niekam ten nerupi,zodziu aciu Dievui persikelem i sita mokykla.cia labai tvarkinga mokykla visa kilimais isklota,vaikai koju nesunta batuose turi savo tapkutes persiauti ir aplamai maitinimas sveikas ir skanus,si mokykla bendrauja su Kedainiu mokykla.anglu mokytojai aplanko juos,Kedainiu mokytojai cia atvaziuoja bendrauja su vaikais mokosi is anglu mokytoju.praeitais metais lankesi musu mokykloje 2mokytojos ir 1mokytojas.tai visa laika leisdavo su mano vaikais,matyt jiems drasiau, buvo su kuo lietuviskai pabendrauti lotuliukas.gif musu mokykloje tik mano 2vaikai is Lietuvos.o dabar mano vaikam raso laiskus vaikai is Kedainiu mokyklos,na sakau gera mokykla tik vienas minusas noretusi jog butu klubai kokie po mokyklos sokiu,ar dramos pastoviai.kad vaikam uzimtumas butu ilgesnis ir idomesnis.gal siose mokyklose jie klubu nedaro yra specialus klubai,nu bet as nerandu kad butu salia namu,jog su masina vezioti nereiktu,kad vaikai patys nueit galetu.nesuprantu ar as cia tokia glu..... ir rasti nemoku ar cia tikrai toke prabanga tie klubai,ieskau fudbolo klubo,dramos ar gatviu sokiu klubo ar karate cia kurnors aplink en3,gal jus merginos ka zinot padekit,patarkit kur cia galima butu vaikus leisti..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2010 01 21, 13:05)
o dabar mokykla esu ziauriai patenkinta .mano vaikai eina i KeysMeadow mokykla,ganetinai nauja mokykla,pati karaliene ja atidare.direktorius labai malonus anglas,visi mokytojai balti...na as cia kaip rasiste kalbu  ax.gif bet pries 4 metus vaikus vedziau i Edmontono Hazelbury mokykla

Reitingai tai abieju situ labai seip sau unsure.gif

Astulka, nursery nerasi reitingu, nes jie sudaromi pagal testu rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 21, 17:04)
Reitingai tai abieju situ labai seip sau unsure.gif
Astulka, nursery nerasi reitingu, nes jie sudaromi pagal testu rezultatus.

nu va , o as radau kazkokius vertinimus 1,2,3,4... o atsimenu kazkada buvau radus ir %, tai ir nesuprantu kuom jie skirias, nes abu buvo ofsted vertinimai ax.gif o kur tu Kuzia ziuri kaip kokia mokykla ivertinat? nes as kai i google ivedu, tai kai ismeta tu mokykla, tai pasiklystu tarp ju visu, gal kazkaip ta uzklausa kitaip ivest, ar zinai kur ismestu kazkaip jas surusiuotas rajonui pagal geruma? ax.gif blush2.gif na zodziu pasidalink savo patirtim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 01 22, 12:36)
nu va , o as radau kazkokius vertinimus 1,2,3,4... o atsimenu kazkada buvau radus ir %, tai ir nesuprantu kuom jie skirias, nes abu buvo ofsted vertinimai  ax.gif o kur tu Kuzia ziuri kaip kokia mokykla ivertinat? nes as kai i google ivedu, tai kai ismeta tu mokykla, tai pasiklystu tarp ju visu, gal kazkaip ta uzklausa kitaip ivest, ar zinai kur ismestu kazkaip jas surusiuotas rajonui pagal geruma?  ax.gif  blush2.gif  na zodziu pasidalink savo patirtim wink.gif

As pagal post koda ieskau smile.gif . http://www.dcsf.gov....formancetables/
Atsakyti
na matot as tais reitingais niekados ir nesidomejau blush2.gif vaikai patenkinti eina i mokykla mokykloje tvarka as ir dziaugiuosi,bet ar ymanoma papulti i tokia pvz secondary school su 100% reitingu? cia gal vaikai turi buti super geru ziniu? ai zodziu as nelabai gaudausi tuose reitinguose... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 22, 17:28)

aciu, Kuzia wink.gif tik sitam rimtai nera ivertinimu nursery... cia galva susisukt gali, kol viska issiaiskinsiu, o ant galo jauciu vistiek i artimiausia vesiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2010 01 13, 20:26)
thumbup.gif o tai labai faina, aciu uz nuraminima,saunu jog ten gerai ,dziaugiuosi...
ka veikiat laisvalaikiais,jei aisku tokiu buna  ax.gif ar su vaikiukais kur einat i kokius klubus? o kurioje vietoje gyvenat gal kas salia manes yra issikure as cia prie Ordinac road gyvenu hertford road pagrindine salia.

As gyvenu N9 Galliard Road.Visai neseniai buvom Turkey Street gimtadieny thumbup.gif
O laisvalaikiu tai atsigeriu kavos, pasiziuriu koki filma.Cia jau, kaip darbai nudirbti ir mazyle miega biggrin.gif

QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 01 15, 19:17)
*tiesa as ridgway birthcentre gimdziau, ten kur tik midwiferes buna, bet esu labai labai patenkinta  thumbup.gif

**beje, malienka, jei pussesere ten gimde, tai kazkur irgi netoliese gyvena?  bigsmile.gif 

*ir as thumbup.gif
**Sautgate ji gyvena ax.gif

Kas del mokyklu...Musu vaikuciai eina i salia namu esancia Galliard mokyklele.Labai esu patenkinta.Vaikuciams daug uzsiemimu, mokytojos labai geros thumbup.gif darzelis grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2010 01 25, 17:36)
**Sautgate ji gyvena ax.gif

Galliard mokyklele.

Gal mano kaimynka rolleyes.gif lotuliukas.gif

Labai nebloga mokykla mirksiukas.gif . Nu pagal reitingus ziurejau biggrin.gif .

Atsakyti