Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(malienka @ 2010 01 10, 00:24)
As per treciaji nestuma irgi nekaip jauciausi unsure.gif

Mano treciasis nestuke.gif irgi buvo siaubingas doh.gif . Nuo pirmos iki paskutines dienos swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 10, 16:02)
Mano treciasis nestuke.gif  irgi buvo siaubingas doh.gif . Nuo pirmos iki paskutines dienos swoon.gif

stengiuos save ziureti nestuke.gif vyras vaikai daug padeda,bet juk visvien nebe 20 schmoll.gif
radom tokius siufelius lotuliukas.gif vaikai ir sako mama cia siukslem semti lotuliukas.gif kaip mes ciuosim? tai turejau pardavejos paprasyti kad jiems paaiskintu kad cia ant to siufelio sedi ir ciuozi,tada patikejo kaip pardaveja paaiskino kur kist ir kaip sest lotuliukas.gif na bet buvo linksma mano vaikai pirma karta toki smaguma isbande,laimingi thumbup.gif sako tai buvo geriausia diena musu gyvenime lotuliukas.gif na ko gi vaikam reikia iki pilnos laimes doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
noriu paklausti o jus cia gal kuri gimdete chase farm hospital? girdejau ne kokius atsiliepimus apie sia ligonine,man ten gimdyt reikes g.gif bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2010 01 12, 01:53)
*sako tai buvo geriausia diena musu gyvenime  lotuliukas.gif na ko gi vaikam reikia iki pilnos laimes  doh.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

**noriu paklausti o jus cia gal kuri gimdete chase farm hospital? girdejau ne kokius atsiliepimus apie sia ligonine,man ten gimdyt reikes  g.gif bijau  unsure.gif

*kaip saunu wub.gif thumbup.gif

**As gimdziau Chase Farm ligoninej.Labai patenkinta. thumbup.gif Nuostabus personalas, prieziura gimdymo ir po metu wub.gif labai supratingos ten visos.Mano maziukas gime beveik 5 kg.Gimdymas buvo ganetinai lengvas.Rado ant mazojo kojytes pirsciuko mazyti taskuti, tai istyre maziuka nuo a iki z .Isleido namo tik isitikine, kad viskas gerai man ir maziukui. wub.gif Tikrai mielai gryzciau ten. wub.gif Mano pussesere irgi ten gimde, labai patenkinta liko thumbup.gif
Nebijok 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif o tai labai faina, aciu uz nuraminima,saunu jog ten gerai ,dziaugiuosi...
ka veikiat laisvalaikiais,jei aisku tokiu buna ax.gif ar su vaikiukais kur einat i kokius klubus? o kurioje vietoje gyvenat gal kas salia manes yra issikure as cia prie Ordinac road gyvenu hertford road pagrindine salia.
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2010 01 06, 15:55)
sveikos mamytes is Enfieldo,saunu jog jus radau,manau jog priimsit mane i savo draugija.gyvenu enfielde tik liudna kartais buna namai vaikai-vaikai namai ,kartais butu faina su mamytem pasiplepeti prie kavutes ar i parka iseiti kompanijoje.as turiu 2 vaikucius irdar laukiam

sveika prisijungus 4u.gif tikrai labai smagu, kad gretos pleciasi, o ir mamyte aktyvi atrodo smile.gif sveikinu su 3 nestumu
QUOTE(malienka @ 2010 01 12, 13:15)
*kaip sau

**As gimdziau Chase Farm ligoninej.Labai patenkintaNuostabus personalas, prieziura gimdymo ir po metu wub.gif labai supratingos ten visos.Mano maziukas gime beveik 5 kg.Gimdymas buvo ganetinai lengvas.Rado ant mazojo kojytes pirsciuko mazyti taskuti, tai istyre maziuka nuo a iki z .Isleido namo tik isitikine, kad viskas gerai man ir maziukui. wub.gif Tikrai mielai gryzciau ten. wub.gif  Mano pussesere irgi ten gimde, labai patenkinta liko thumbup.gif
Nebijok 4u.gif

as abu savo mazylius chase farme gimdziau, labai patenkinta esu ! drinks_cheers.gif thumbup.gif tiesa as ridgway birthcentre gimdziau, ten kur tik midwiferes buna, bet esu labai labai patenkinta thumbup.gif o siaip manau nuopersona unsure.gif lo priklauso, visur visokiu yra...

beje, malienka, jei pussesere ten gimde, tai kazkur irgi netoliese gyvena? bigsmile.gif

mes buvom kelis kartus parke susitike, bet jei atvirai , tai jau labai seniai... ax.gif
o tu gyveni en3 jau, netoli enfield lock stoties?? taip radau ant zemelapio, jei teisingai paziurejau smile.gif

beje, kaip laikotes senosios forumietes?
zydra, kaip tau darbai, ar antro leliuko neplanuojat?
kaip kriste laikais? ar grizai jau i darbus?
Atsakyti
aciu uz silta sutikima ir sveikinima 4u.gif labai malonu,gyvenu as en3 visai salia Turkey street,labai mazai cia lietuviu matau zinau pora mamu ir niekad nemaniau jog musu cia nemazai biggrin.gif saunu!!!! gal atsiras mamyciu su kuriom ir i parka susibeksim pailseti nuo namu ar kur kavutes paragauti pasiplepeti,fainai butu blush2.gif as dar turiu dukryte 10 metu ir berniuka 8metu butu saunu jog rastu draugu ir tarp lietuviu ,bent kalbos nepamirstu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 07, 15:27)
O man nesuvokiama, kaip lietuviu seimoj vaikas gali pamirst lietuviu kalba. Gal bendravimo mazai? O dar kai veliau tenka isleist 4m ziopliuka i mokykla, kur lietuviskai, tiketina, niekas nekalbes, tai cia fainumas begalinis? Ir kuom blogai anglu darzeliai? Saviskiu esu patenkinta 100%. Tiek aukletojom, tiek paciu darzeliu. Net nezinau ar galima noret kazko daugiau.

Visai salia Turkey street?ar dar ir paeit kazkiek reikia? blush2.gif as pati gyvenu kitoj pusej A10, iki sios stoties man pestute apie 15 min smile.gif bet zinau kitu mamyciu gyvenanciu tavo pusej wink.gif viena is ju net sunu 13 metu turi(man atrodo) smile.gif o koki parka jus einat?ir kur kava geriat? reik tiketis, kad orai geres ir greit galesim susimatyt, nors i parka ir dabar mes nosi iskisam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 01 18, 13:54)
Visai salia Turkey street?ar dar ir paeit kazkiek reikia?  blush2.gif as pati gyvenu kitoj pusej A10, iki sios stoties man pestute apie 15 min smile.gif bet zinau kitu mamyciu gyvenanciu tavo pusej wink.gif viena is ju net sunu 13 metu turi(man atrodo) smile.gif o koki parka jus einat?ir kur kava geriat? reik tiketis, kad orai geres ir greit galesim susimatyt, nors i parka ir dabar mes nosi iskisam wink.gif

Nu a grazu is kitos temos citata partempt cool.gif laugh.gif
Net pasimeciau pamacius, sitoj temoj gi taip emocingai nesireiskiau laugh.gif . Oj ne, musu mokykla priklauso Barnetui, Brunswick Park Primary and Nursery school. As gyvenu prie Southgate metro stoties, tai man arciausi Arnos Grove parkas, bet dazniausiai tai i Palmers Greeno - Broomfield parka vaziuojam. Man jis labai patinka ir vaikam didele aikstele. Senokai bebuvom, nes kazkaip nelabai yr kada per mokyklinius rupescius g.gif . Kava irgi geriu dazniausiai savo namuose blush2.gif , sakau, dabar toks laikas, kad darbo dienom, tai amzinam lekime doh.gif , mokykla-namai-mazo pogulis-darzelis-namai-susirinkt vaikus is mokyklu wacko.gif ... Laisvesnis buna tik atostogu metas.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 01 18, 18:48)
Nu a grazu is kitos temos citata partempt  cool.gif laugh.gif
Net pasimeciau pamacius, sitoj temoj gi taip emocingai nesireiskiau laugh.gif . Oj ne, musu mokykla priklauso Barnetui, Brunswick Park Primary and Nursery school. As gyvenu prie  Southgate metro stoties, tai man arciausi Arnos Grove parkas, bet dazniausiai tai i Palmers Greeno - Broomfield parka vaziuojam. Man jis labai patinka ir vaikam didele aikstele. Senokai bebuvom, nes kazkaip nelabai yr kada per mokyklinius rupescius g.gif . Kava irgi geriu dazniausiai savo namuose blush2.gif , sakau, dabar toks laikas, kad darbo dienom, tai amzinam lekime doh.gif , mokykla-namai-mazo pogulis-darzelis-namai-susirinkt vaikus is mokyklu wacko.gif ... Laisvesnis buna tik atostogu metas.

oho kaip cia as pavariau blink.gif doh.gif kazka per skubejimai prispaudinejau, net neziondama smile.gif skaiciau ir apie mokyklas tema, tai ten matyt kazka ir paspaudziau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2010 01 19, 17:57)
oho kaip cia as pavariau  blink.gif  doh.gif  kazka per skubejimai prispaudinejau, net neziondama smile.gif skaiciau ir apie mokyklas tema, tai ten matyt kazka ir paspaudziau  blush2.gif  tongue.gif

Viskas gerai biggrin.gif , tik biskeliuka nustebus buvau biggrin.gif .
Atsakyti
taip,visai salia Turkey street na man iki stoties jei per parkeli eiti tai kokios 8min kelio i parka cia ir einam,prastas parkelis bet netoli,na o jei nuotaikoje tai vaziuojam i Island Vilige i laukus ten fainai ,ramu ir daug ploto.turim dideli suni tai vaikai ten ji uzvaiko biggrin.gif o vaziuojam ypac vasara nes ten yra toks ezeriukas miske tai musu suo plaukt labai megsta,nu zodziu faina ten namus primena rolleyes.gif toje saloje kazkada gyvenau,labai man ten patiko,grazu!
kavute tai dazniausiai namuciuose geriam biggrin.gif
mano mama labai megsta Palmers Green parka,daznai su vaikais vaziuoja,na bet ten tikrai grazu.
o kaip mamos galvojate,va man jau antri metai sovus mintis isvaziuoti uz Londono gyventi kur arciau juros sako uz Londono ir mokyklos vaikam geresnes ir oras svaresnis ir zmones tvarkingesni,vis sakau vyrui kitais metais varom,bet vis susilaikom kazkokia vidine baime,o jei ten blogai vel viska metus lekti atgal, cia jau ne vieni metai isikure,gyvenam puse velnio ir atrodo kartais visai neblogai ir kas svarbiausia jokiu pazystamu ten neturim kad patartu ar moraliskai palaikytu...kaip jus galvojat gal kokiu pavyzdziu turit?
Atsakyti
QUOTE(zaukus @ 2010 01 19, 22:56)
taip,visai salia Turkey street na man iki stoties jei per parkeli eiti tai kokios 8min kelio i parka cia ir einam,prastas parkelis bet netoli,na o jei nuotaikoje tai vaziuojam i Island Vilige i laukus ten fainai ,ramu ir daug ploto.turim dideli suni tai vaikai ten ji uzvaiko  biggrin.gif o vaziuojam ypac vasara nes ten yra toks ezeriukas miske tai musu suo plaukt labai megsta,nu zodziu faina ten namus primena  rolleyes.gif  toje saloje kazkada gyvenau,labai man ten patiko,grazu!
kavute tai dazniausiai namuciuose geriam  biggrin.gif
mano mama labai megsta Palmers Green parka,daznai su vaikais vaziuoja,na bet ten tikrai grazu.
o kaip mamos galvojate,va man jau antri metai sovus mintis isvaziuoti uz Londono gyventi kur arciau juros sako uz Londono ir mokyklos vaikam geresnes ir oras svaresnis ir zmones tvarkingesni,vis sakau vyrui kitais metais varom,bet vis susilaikom kazkokia vidine baime,o jei ten blogai vel viska metus lekti atgal, cia jau ne vieni metai isikure,gyvenam puse velnio ir atrodo kartais visai neblogai ir kas svarbiausia jokiu pazystamu ten neturim kad patartu ar moraliskai palaikytu...kaip jus galvojat gal kokiu pavyzdziu turit?

sunku ka ir patart, as asmeniskai zinau tik tokius pavyzdzius , kai is visur kitur i Londona zmones grizta... ar is mazesniu miesteliu, ar net is Lt, ir net girdejau cia per SM, kad is Airijos zmones i Londona vaziuoja...
teoriskai, tai faktas kad ten smagiau turetu buti del oro, erdves ir pan, bet jau tolokai ir mes gyvenam nuo centro wink.gif
Atsakyti