Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(padukele00 @ 2009 09 08, 02:13)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Sveika sugrizus  thumbup.gif , ir kur buvai dingus  g.gif , ka tokio veikei ar tokias ilgas atostogas apturejai  g.gif

Sveikutes 4u.gif
Visko buvo, zinokit.Pirmiausia-turejom daug be galo bedeliu visokiu.Job centras pridare veju visokiu, panaikino mums visus pinigelius, MB buvo netekes darbo.Nebesinorejo nieko verysad.gif Bet dabar po truputi padetis gereja.
Spjovem i viska, isvaziavom atostogu i LT, tik neseniai gryzom.Pasikrikstyjom maziuke ten, vestuvese pabuvojom.Taip palengvejo.Bet dabar vel toliau rutina ir atgal i kova uz buvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2009 09 08, 20:30)
Sveikutes 4u.gif
Visko buvo, zinokit.Pirmiausia-turejom daug be galo bedeliu visokiu.Job centras pridare veju visokiu, panaikino mums visus pinigelius, MB buvo netekes darbo.Nebesinorejo nieko verysad.gif Bet dabar po truputi padetis gereja.
  Spjovem i viska, isvaziavom atostogu i LT, tik neseniai gryzom.Pasikrikstyjom maziuke ten, vestuvese pabuvojom.Taip palengvejo.Bet dabar vel toliau rutina ir atgal i kova uz buvi biggrin.gif

O kaip liudna del bedu tokiu verysad.gif , zinau ka tai reiskia as uz mama savo su jais kovoju doh.gif ir vis randa priekabiu jie. Bet manau nera to blogo kas neiseitu i gera 4u.gif O del lt tai fainai ax.gif , vaje kaip as noreciau i kokias vestuves isimesti wub.gif , tik ne savo aisku blush2.gif Krikstynos irgi fainai sveikinimai mazajai jusu 4u.gif wub.gif .

Nu mergiotes kiek laiko dabar nesirodysit !!! g.gif Ar yra kas prisijungtu i meeta kol dar ''bobu vasara'' nesibaige ir nepradejo lyti ir vejai zemes su dangum nemaiso bigsmile.gif

O kazi kur Digital uzsikase g.gif , turbut jau teises issilaike tai dabar laksto londono gatvem tongue.gif

tai va pasirasom idejas del meeto kas kur kada gali ir organizuojam
Atsakyti
sveikos mamytes:)
aciu uz sveikinimus visom!!! 4u.gif 4u.gif mes laikomes visai neblogai, tik po truputi liudna darosi, nes turejau mama beveik 3 sav, o dbr ji jau isvaziuoja kita treciadieni sad.gif taip gera su mama buvo thumbup.gif
del meeto, tai as asmeniskai siulyciau Forty Hilo parka, nes iki kitu dar abejoju ar mes bandysim eiti... ax.gif sitam jau esam buve, ir arciausiai jis mum smile.gif

malienka, laikykites, isivaizduoju kaip sunku turejo buti! bt dziugu, kad situacija gereja! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 09 11, 04:09)
Krikstynos irgi fainai sveikinimai mazajai jusu  4u.gif  wub.gif .

Aciukas 4u.gif
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 09 11, 13:02)
malienka, laikykites, isivaizduoju kaip sunku turejo buti! bt dziugu, kad situacija gereja! bigsmile.gif

Dekui, mergyt 4u.gif O tu neliudek mirksiukas.gif 4u.gif

Sveikutes 4u.gif Vajei, ale danti siandien isrove, tai taiiiip skauda doh.gif Taip kavytes noreciau, bet dar negalima doh.gif
Vakar MB avarija padare verysad.gif Sakau, va, gryzom ir vel bedos verysad.gif Aciu D, kad MB sveikas , bet va, vel nemalonumai.Verkem pasislepe nuo vaiku.Ir naktis visiskai bemiege buvo verysad.gif
Ka jus veikinejate?Kada meetas?Gal iseitu ir man prisijungt.Idealiausiai man savaitgalis tiktu rolleyes.gif
Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Vaje Malienka jums turbut juodasis periodas prasidejo. Aisku gerai kas gerai baigiasi bet vistiek teks kaip nors iskesti ta laika 4u.gif

Na mergiukai ir orai atsalo bet gal dar bus ta bobu vasara ir pasitaisys.

Ir vel visos prapuole g.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

kaip sakiau taip visos ir prapuole vel doh.gif

oi merginos pasirodykit nors kartais bigsmile.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif nu jau mergiukai visai tema apleidot!!!!!!!! blink.gif blink.gif

kur visos dinge???? g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif O stai ir as tongue.gif keliu musu temuke i virsu o tai jau ir pasiklydau beieskodama biggrin.gif Visu pirma tai nors ir labai paveluotai bet sveikinu Astulka ir Ziogeli su mergaiciu gimimu 4u.gif 4u.gif
Dabar apie mane, kadangi esu zioplas padaras tai teisiu dar neturiu, buvau menesiuka Lietuvoj, ten nieko gero, kainos nezmoniskos.Nesuprantu kaip zmones isgyvena doh.gif Isduosiu paslapti blush2.gif Kita menesi apsilankysim pas daktariukus del kudikelio thumbup.gif
Labai butu neprosal susitikti, ka manot? Man tinka penktadienis arba sekmadienis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2009 11 16, 20:58)
Labas vakarelis 4u.gif O stai ir as tongue.gif keliu musu temuke i virsu o tai jau ir pasiklydau beieskodama biggrin.gif Visu pirma tai nors ir labai paveluotai bet sveikinu Astulka ir Ziogeli su mergaiciu gimimu 4u.gif  4u.gif
Dabar apie mane, kadangi esu zioplas padaras tai teisiu dar neturiu, buvau menesiuka Lietuvoj, ten nieko gero, kainos nezmoniskos.Nesuprantu kaip zmones isgyvena doh.gif Isduosiu paslapti blush2.gif Kita menesi apsilankysim pas daktariukus del kudikelio thumbup.gif
Labai butu neprosal susitikti, ka manot? Man tinka penktadienis arba sekmadienis 4u.gif

sveika. sekmes kita menesi smile.gif.
del susitikimo, tai tikriausiai jau nebera kam susitikti, kazkaip nesiklijuojam mes cia visos sad.gif arba visos labai uzsieme, pvz as smile.gif.
Atsakyti
sveikutes Enfield'o mamytes,

prisijungiu ir as prie jusu...matau, kad cia mes ne viena ir ne dvi...

As netoli enfield'o laikausi, Oakwood'e,bet enfield'e /bush hill park'e isgyvenau 7 metukus. Dabar tik tevelius ten aplankau.

Geros dienos
Atsakyti
Sandamay 4u.gif sveika prisijungus!!! labai labai malonu, kad ratelis pleciasi 4u.gif drinks_cheers.gif gal kai musu dar daugiau bus iseis ir lengviau "susiklijuot" mirksiukas.gif papasakok daugiau apie save kanors bigsmile.gif

Sekmes Digital jum kita menesi ir tikiuosi, kad istosi i mamyciu buri 4u.gif

Sveikos mamytes 4u.gif

oho kokia Zydra griezta, ir kodel cia mes nesiklijuojam?? ax.gif

mes pvz i susitikimus dbr vaiksciot gal ir nepasiruose, bet ne del klijavimosi tongue.gif o del tokiu oru... atrodo saugomes, o vistiek tai vienas tai kitas seimoj vis su kokia temperaturele... gerai dar kad nieko rimto... ech tikiuosi ziemuze praeis be didesniu pokstu g.gif

o siaip gyvenam ir laikomes lyg ir neblogai smile.gif kartais tik pagalvoju, kad labai greitai laikas bega rolleyes.gif

Beje, Sandamay, musu dukrytes viena diena gimusios?!? liepos 29?? kur gimdei? drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_S_T_U_L_K_A: 24 lapkričio 2009 - 11:38
QUOTE(digital @ 2009 11 16, 20:58)
Kita menesi apsilankysim pas daktariukus del kudikelio thumbup.gif

Sveikinimai ir sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(sandamay @ 2009 11 20, 19:01)
sveikutes Enfield'o mamytes,

Labute mirksiukas.gif

Sveikos mergytes 4u.gif Jau tikrai visos mes cia retai rodomes doh.gif Na , kad nebelieka to laiko doh.gif Tik spek paskui maziukus begiot biggrin.gif o kur dar buitis ir visa kita doh.gif
Kaip maziausios mergytes auga? wub.gif
Kaip visi kiti vaikiukai?Nesergat?
Atsakyti