Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(zydra30 @ 2009 07 17, 10:27)
a, tai tu visai netoli kazkur manes. ir as sioj enfieldo daly gyvenu.
o epingo miska reiks isbandyt kada. megstu grybaut.

Nu va ir vel visos dingo g.gif ,

Ka gi tiek uzsieme g.gif , kaip laikotes ka veikiate bigsmile.gif

Kaip musu nestuke.gif laikosi???

Zydra o kurioj mazdaug vietoj tu gyveni?

Panos patarkit, gal kuri buvo tame naujame Westfield shopping centre, kokios ten kainos ir ar verta ten isvis vaziuoti g.gif , nes pamenu kazkur girdejau, kad ten siaubingai brangu. Net nezinau ar verta trenktis toki kelia, jei tik i kainas paziuresiu. Na aisku priklauso nuo kiekvieno kas kiek gali sau leisti, bet turiu omeny vidutines kainas, nesitikiu po 3-5 svarus drabuziu. Jei kuri buvot please parasykit.
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 07 21, 01:33)
Nu va ir vel visos dingo  g.gif ,

Ka gi tiek uzsieme  g.gif , kaip laikotes ka veikiate  bigsmile.gif

Kaip musu  nestuke.gif  laikosi???

Zydra o kurioj mazdaug vietoj tu gyveni?

Panos patarkit, gal kuri buvo tame naujame Westfield shopping centre, kokios ten kainos ir ar verta ten isvis vaziuoti  g.gif , nes pamenu kazkur girdejau, kad ten siaubingai brangu. Net nezinau ar verta trenktis toki kelia, jei tik i kainas paziuresiu. Na aisku priklauso nuo kiekvieno kas kiek gali sau leisti, bet turiu omeny vidutines kainas, nesitikiu po 3-5 svarus drabuziu. Jei kuri buvot please parasykit.

sveika. as gyvenu netoli tesco degalines, shell degaline yra salia ir rilley surgery, pagrindine gatve hertford road. salia albany swimming pool.
buvau westfielde, dauguma highstreet parduotuviu ir gan daug brangiu, ne tokiu girdetu. manau i kuri centra benuvaziuosi, rasi panasiai. na musu enfieldo shopingas mazokas, ne to lygio smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ramu tylu - kaip visada lotuliukas.gif g.gif
na as prisiduodu kad dar esu nestuke.gif bet jau gyvenu laukimu wub.gif o siaip net nzn kur paskutiniu metu dingsta laikas, tiek atrodo visko nuveikt reikia, va ir vezimuka tik siandien atveze, o uzsisakem tik savaitgali, zodziu visokiu dar darbeliu pilna... nera kada atostogaut...

o kur kitos mamytes visai dinge is cia? kaip Kriste laikos? kaip Raimonda - ar jau grizo is atostogu? ar Digital kur?

del westfieldo - kazkas panasaus i blue watari ar lakeside, tik daugiau tu prabangesniu parduotuviu mirksiukas.gif

beje, tarp musu nestukiu likau tik as viena jau blush2.gif ax.gif tikiuosi, nesupyks Ziogelis, kad jos zinias pranesiau ..... blush2.gif
Atsakyti
ziogeli, sveikinu sveikinu soske.gif
tai jau dabar aisku biziakas namie, bet kai prisesi, tai parasyk kaip laikotes, kaip naujas seimos narys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 07 21, 15:53)
sveikutes  4u.gif  ramu tylu - kaip visada  lotuliukas.gif  g.gif
na as prisiduodu kad dar esu  nestuke.gif  bet jau gyvenu laukimu  wub.gif

del westfieldo - kazkas panasaus i blue watari ar lakeside, tik daugiau tu prabangesniu parduotuviu  mirksiukas.gif

beje, tarp musu nestukiu likau tik as viena jau  blush2.gif  ax.gif  tikiuosi, nesupyks Ziogelis, kad jos zinias pranesiau .....  blush2.gif

Ziogeli dideliausi sveikinimai sulaukus mazylio soske.gif

Dabar lauksim dar vieno mazylio wub.gif

na o pas mus nekokie popieriai, mano Alanutis nuo vakar kankinasi su auksta temperatura sokineja tarp 39-39,7 ir niekaip nenumusu vakar sunaudojom 2 viburkolio zvakutes ir nekrito, siandien ryte atsibudo su 39, dabar vel miega ir atrodo biiski ne toks karstas, leksim i GP gal ka gero pasakys.
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 07 22, 10:14)
Ziogeli dideliausi sveikinimai sulaukus mazylio  soske.gif

Dabar lauksim dar vieno mazylio  wub.gif

na o pas mus nekokie popieriai, mano Alanutis nuo vakar kankinasi su auksta temperatura sokineja tarp 39-39,7  ir niekaip nenumusu vakar sunaudojom 2 viburkolio zvakutes ir nekrito, siandien ryte atsibudo su 39, dabar vel miega ir atrodo biiski ne toks karstas, leksim i GP gal ka gero pasakys.

o ar dar kuo nors skundziasi, skauda jam kur nors?
neviduriuoja, nevemia? kosti, ciaudo, nosis bega?
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 07 22, 08:14)

na o pas mus nekokie popieriai, mano Alanutis nuo vakar kankinasi su auksta temperatura sokineja tarp 39-39,7  ir niekaip nenumusu vakar sunaudojom 2 viburkolio zvakutes ir nekrito, siandien ryte atsibudo su 39, dabar vel miega ir atrodo biiski ne toks karstas, leksim i GP gal ka gero pasakys.

Ibufeno ar paracetamolio davei? unsure.gif
console.gif
sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 07 22, 08:14)

Labukas visoms smile.gif Didziausi sveikinimai Ziogeliui ir kantrybes Astulkai 4u.gif

Padukele00, patarciau,jei yra galimybe, tau ne eiti pas GP, o vaziuoti i emergency. Ten jie daug rimciau vaika apziuri ir jei itaria kazka rimtesnio iskart paima slapima ir krauja + pasakys rezultatus, nereikes laukti savaites, kaip kad pas GP blink.gif

Trumpai parasysiu musu istorija ir kodel visada vaziuojam i emergency, o ne einam pas GP mirksiukas.gif Kai gime mano Igniukas, turejom labai daug problemu del atpylinejimo, tiksliau ten jau tikras vemimas buvo: po kiekvieno maitininmo "n" kartu taip ir diena ir nakti doh.gif Kai mano maziukui buvo 1,5 men neistverem ir nuvaziavom i Princess Alexandra Hospital (ten gimdziau ir jei kokiu problemu kyla, visada vaziuojam ten-dar niekada nenuvyle (kas labai reta)). Ten nuodigniai apziureje ir isklausineje, nustate, kad pas Igniuka nesubrendes skrandzio raumuo ir pienlige pastebejo verysad.gif Israse vaistuku ir liepe gristi po 2 savaiciu, po to dar po men, o dabar jau po 3 men. Visada apziuri pediatras. Tarp visu ten apsilankymu dar buvau nuejus pas GP (kudikio patikrinimas 8 savaiciu) ir galvoju paziuresiu ka jis pasakys del to vemimo: ta pati ar ka nors naujo. Tai isivaizduokit, sako nieko tokio, visiems vaikms taip buna! doh.gif Ir pienliges net nepasebejo unsure.gif Zodziu, skirtuma tikrai pajauciau. Plius ligonineje daug patarimu dave (pakelti lovyte ir t.t.) thumbup.gif
Buvau pora kartu ir del saves nuvaziavus, tai jei klausia kodel nejau pas GP, pasakau, kad vietu nebuvo blush2.gif

Sakiau, kad trumpai, o prirasiau visa romana ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamukai smile.gif

Dekui kad rupinates, bet manau nieko rimta nera, speju kad gali but kaltininkai musu kruminiai dantukai. Nuejom i GP gydytojas apziurejo pavirsutiniskai ir pasake, kad nera prie ko prisikabinti, tai israse nurofeno, paracetamolio ir dar papildomai antibiotiku (amoxiciklino), tik nelabai supratau kam jie g.gif . Man juos buvo israsius gyd. Laima cia kai jam buvo uzleistas bronchitas ir metesi jau i plauciu uzdegima (apleido GP). tai vat temperatura dar vakar buvo truputi pakilus bet apart jos daugiau jokiu simtomu, nei kosti, nei sloguoja, nei vemia ir nemiegustas. Vis dar stebiu temperatura ar sokineja bet siandien jau lyg ir nebepakilo.
Del ligoniniu ir gp tai mes ir dazniausiai vaziuojam i ligonine, nes gp nelabai pasitikiu, ypac kai nuejau su juo kosinciu, sloguojanciu ir auksta temperatura, o daktare klause ar dar turiu vaiku doh.gif , sakau ne, o ji man, kai turesi dar 3 del tokiu nieku net nebeisi ir nekreipsi demesio blink.gif . Tada ir pritrukau zodziu apsisukau ir isejau doh.gif .
Tai vat ir as jau romanus rasyt pradejau, bet kartais taip siutas ima del daktaru aplaidumo, kad rodos as pati daugiau zinau nei jie.
Atsakyti
Labas merginos, na mes jau senokai 15d. gryzom is po atostogu, bet netas neveike. tai va, smagu buvo paatostogaut, prie ezeru pabut, ir pas mociute kaime darze gerybiu visokiu surast thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif truksta man to labai blush2.gif
na o susilaukusioms leliu tai sveikinimai dizdiausi. gal astule nesupyks bet jau ir ji maciau, kad gandru sulauke 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai didziausi!!!!
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2009 07 31, 21:12)
Labas merginos, na mes jau senokai 15d. gryzom is po atostogu, bet netas neveike. tai va, smagu buvo paatostogaut, prie ezeru pabut, ir pas mociute kaime darze gerybiu visokiu surast thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  truksta man to labai blush2.gif 
na o susilaukusioms leliu tai sveikinimai dizdiausi. gal astule nesupyks bet jau ir ji maciau, kad gandru sulauke 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikinimai didziausi!!!!

Kaip smagu atostogauti thumbup.gif

Sveikinimai dideliausi Astulka sulaukus gandru. Kai jau turesit laiko parasykit kaip laikotes wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif
Aciu labai uz sveikinimus wub.gif Laukem laukem ir pagaliau sulaukem su Astulia dukryciu smile.gif manoji kaip ir tikejausi velavo,pagal daktarus 5 dienas,o pagal mane 10 dienu.
Pats gimdymas praejo sklandziai ir nesunkai,paskutiniu momentu susigalvojau kad man butinai reik epiduros,ir seip ne taip issiprasiau,nors jie mane labai atkalbinejo,ir kaip visad ir visoms,bande sakyti kad daktaro kuris tai daro nera,jis operacinei,bet as buvau atkakli,sakiau kad kviestu tuoi pat ir as nesiruosiu laukti,kudikis mano taip pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nesigailiu,nors daktaras bade mane is dvieju kartu,pirma kart kazko nesuveike,tad teko pakartoti,po antrojo atsipalaidavau,ir su pasimegaujimu laukiau leliuko smile.gif
Na po gimdymo prasidejo "linksmoji dalis".Kadangi buvo pernesiota,prisigere vandenu,visa nakti ejo zalios putos is burnytes ir nosytes,atseit padare skubius kraujo tyrimus,kad paziuret ar nera kokios infekcijos,ir ykalbejo nelaukti atsakymu o duoti antibiotiku del visa ko blink.gif ,kaip pas juos cia yprasta.Kraujo tyrimu atsakymu taip ir nesuzinojau iki siol,manau kad jie kazkokiu budu pradangino,o kai as nesutikau pratesti antibiotikais gydimo mazuliai iki 14 dienu del visa ko blink.gif ,nes ji jauciasi puikiai,tai net sulaukiau sveciu is konsulo,nes ju manymu as negaliu pasirupinti pati savo kudikiu.Nesutinku gyditi,nors jie patys nera tikri ar to gydimo reik doh.gif doh.gif doh.gif
Na aciu dievui viskas baigesi,mums siandien jau 3 savaites,ir mes jau suspejom uzsiauginti 500 gramu ax.gif ax.gif beje visa nestuma tampe pas daktarus atseit kudikis labai mazas,o mes nusluostem jiems nosi,mazulele gime 3690 ir 55 ilgio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti