QUOTE(padukele00 @ 2009 07 22, 08:14)
Ziogeli dideliausi sveikinimai sulaukus mazylio
Dabar lauksim dar vieno mazylio
na o pas mus nekokie popieriai, mano Alanutis nuo vakar kankinasi su auksta temperatura sokineja tarp 39-39,7 ir niekaip nenumusu vakar sunaudojom 2 viburkolio zvakutes ir nekrito, siandien ryte atsibudo su 39, dabar vel miega ir atrodo biiski ne toks karstas, leksim i GP gal ka gero pasakys.
Labukas visoms
Didziausi sveikinimai Ziogeliui ir kantrybes Astulkai
Padukele00, patarciau,jei yra galimybe, tau ne eiti pas GP, o vaziuoti i emergency. Ten jie daug rimciau vaika apziuri ir jei itaria kazka rimtesnio iskart paima slapima ir krauja + pasakys rezultatus, nereikes laukti savaites, kaip kad pas GP
Trumpai parasysiu musu istorija ir kodel visada vaziuojam i emergency, o ne einam pas GP
Kai gime mano Igniukas, turejom labai daug problemu del atpylinejimo, tiksliau ten jau tikras vemimas buvo: po kiekvieno maitininmo "n" kartu taip ir diena ir nakti
Kai mano maziukui buvo 1,5 men neistverem ir nuvaziavom i Princess Alexandra Hospital (ten gimdziau ir jei kokiu problemu kyla, visada vaziuojam ten-dar niekada nenuvyle (kas labai reta)). Ten nuodigniai apziureje ir isklausineje, nustate, kad pas Igniuka nesubrendes skrandzio raumuo ir pienlige pastebejo
Israse vaistuku ir liepe gristi po 2 savaiciu, po to dar po men, o dabar jau po 3 men. Visada apziuri pediatras. Tarp visu ten apsilankymu dar buvau nuejus pas GP (kudikio patikrinimas 8 savaiciu) ir galvoju paziuresiu ka jis pasakys del to vemimo: ta pati ar ka nors naujo. Tai isivaizduokit, sako nieko tokio, visiems vaikms taip buna!
Ir pienliges net nepasebejo
Zodziu, skirtuma tikrai pajauciau. Plius ligonineje daug patarimu dave (pakelti lovyte ir t.t.)
Buvau pora kartu ir del saves nuvaziavus, tai jei klausia kodel nejau pas GP, pasakau, kad vietu nebuvo
Sakiau, kad trumpai, o prirasiau visa romana