Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(padukele00 @ 2009 05 21, 10:28)
Labas rytas  4u.gif , diena super nuo pacio ryto  thumbup.gif 
Kaip matau miekas daugiau prie musu nesijungia  verysad.gif

na kaip susitikimas. tryse buvot?
grazi diena pasitaike.
Atsakyti
atrodo, kad visos apleido sita tema. arba issikraustet is enfieldo smile.gif.
kaip laikotes?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 05 21, 15:10)
na kaip susitikimas. tryse buvot?
grazi diena pasitaike.

Labukas, meetas gerai praejo, buvom vistik tryse ax.gif Man asmeniskai labai patiko tas parkas, nes pirma karta jame ir buvau ir alanas pauksciu pasiziurejo, tai visa diena laimingas patenkintas lakste biggrin.gif

QUOTE(zydra30 @ 2009 05 28, 08:11)
atrodo, kad visos apleido sita tema. arba issikraustet is enfieldo smile.gif.
kaip laikotes?

bet rimtai tik tu viena ir uzsukai, visos dingo kazkur g.gif , o as pati puse savaites po ilgojo savaitgalio atsigaudineju doh.gif , nudegiau saulej truputi tai biski pooopaaa, dabar jau gerai tongue.gif
Siandien keletui dienu atvaziavo karuseles i Durants Park bus iki 1 birzelio. Ryt leksiu pasiziureti kas gero ten nes jei tokios kaip pernai tai turetu but super ir suaugusiems ir vaikams.

Gal kas nores susitikti tai galima ir koki meeta padaryti ten. Apie jas placiau parasysiu rytoj apsilankius ten bigsmile.gif

Tai va tiek tam karteliui ir merginos pasirodykit biski ir cia neprapulkit ax.gif
Atsakyti
Labukas labukas visoms smile.gif
mamytes visos uzsieme labai,atsilo orai,tai visos laksto kas kur.Mes irgi stengiames neuzsisedet namie,vis iseinam tai i baseina pasitiurksti,tai su vaikuciais pasizaisti,nors kuo toliau tuo sunkiau darosi keliauti nestuke.gif smile.gif Tetis mums siulo vaziuot prie juros savaitgaliui,bet man baisu ir pagalvot apie minia zmoniu ir toki karsti unsure.gif Sakau nupirksiu baseina dideli,pastatysiu po palme,ir ysivaizduok kad esi kurorte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Del meetuku tai as kaip visad,pritariu.Jai kas turit kokiu pasiulymu siulykit.Kol dar pasijudinu reik keliaut lotuliukas.gif

Tai va tiek mamytes,atsiliepkit mirksiukas.gif
Atsakyti
LABAS MAMYTES IR NE TIK 4u.gif
TIKRAI TAS MUSU FORUMUKAS APRIMES, KAIP VISOS UZSIEME, AJAJAJAJAJ tongue.gif lotuliukas.gif IDOMU KA VEIKIAT? GAL KA IDOMAUS, PASISAKYKIT... MES TAI KOL GERI ORAI IR DAR MAMA NE VISAI KAMUOLIU PAVIRTUS, TAI STENGIAMES NAMIE NEBUT VISAI, EINAM I PARKELIUS, LANKOM KITAS MAMYTES AR STENGIAMES IR I KOKIA GRUPE NUEIT VAIKUCIU...
SAKO ORELIAI TRUPUTI ATVES SIA SAVAITE, BET JEI NE PER BLOGAI, TAI GAL BUTU NORINCIU I MEETA SUSIBEGT, KAS KADA LAIKO TURIT mirksiukas.gif NES KAI ANA KARTA NEDAUG MUSU SUSIRINKO, TAI GAL NIEKAM NEBEIDOMU JAU g.gif
O GAL KAS IDOMIAI KAIP ATOSTOGAUJA? ax.gif ARBA SIAIP KOKIUPASIULYMU TURI - PASIREIKSKIT thumbup.gif drinks_cheers.gif
KAIP BEJE KRISTE TAVO LELIUKAS, AR PASIDARE RAMESNIS GAL JAU? KAIP PAGALVOJI KAIP GREIT SIAIP LAIKAS EINA, VITOS LELIUKUI JAU MENESIUKAS 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
as taip noriu susipazinti. busiu is Palmers Green
esu nauja, tai jei ko nepataikysiu, atleiskite smile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grace_Ema @ 2009 06 05, 07:39)
laba diena  4u.gif
esu nauja, tai jei ko nepataikysiu, atleiskite  smile.gif

sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif junkis kuo drasiau, o pas mus ko nors nepataikyt nera sansu wink.gif malonu, kad nauju mamyciu jungiasi thumbup.gif drinks_cheers.gif
papasakok kanors daugiau apie save! bigsmile.gif mes cia visos labai cekavnos.... tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grace_Ema @ 2009 06 05, 05:39)
laba diena  4u.gif
esu nauja, tai jei ko nepataikysiu, atleiskite  smile.gif

Pas jus fantastiskas parkas wub.gif . Neretai nueinam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 06 05, 07:13)
sveika prisijungus  4u.gif  4u.gif  4u.gif junkis kuo drasiau, o pas mus ko nors nepataikyt nera sansu wink.gif malonu, kad nauju mamyciu jungiasi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif 
papasakok kanors daugiau apie save!  bigsmile.gif  mes cia visos labai cekavnos....  tongue.gif  mirksiukas.gif

na nezinau ka labai pasakoti blush2.gif
auginu 2m dukryte, mokausi paskutiniam kurse universitete, galutinai i sali atsikelsiu birzelio vidury, pas antra puse smile.gif

QUOTE(Kuzia @ 2009 06 05, 09:35)
Pas jus fantastiskas parkas wub.gif . Neretai nueinam rolleyes.gif

as dar nelabai pazistu apylinkes, bet zaluma visada dziugina sirdi smile.gif
nekantrauju atrasti ir as... man rodos, esu ejus per ji, su didele atvira pieva ir vaiku laipiojimo irengimais ar ne?

aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grace_Ema @ 2009 06 05, 22:28)
na nezinau ka labai pasakoti  blush2.gif
auginu 2m dukryte, mokausi paskutiniam kurse universitete, galutinai i sali atsikelsiu birzelio vidury, pas antra puse smile.gif
as dar nelabai pazistu apylinkes, bet zaluma visada dziugina sirdi smile.gif
nekantrauju atrasti ir as... man rodos, esu ejus per ji, su didele atvira pieva ir vaiku laipiojimo irengimais ar ne?

aciu, mergaites  4u.gif

tai tu dar lt? o kur ir ka mokais? sekmes baigiant mokslus!!!
Atsakyti