Sviekos mamytes:)
Tai va,balandzio 28d. pagimdziau savo maziuka gimdymas praejo gerai,tik turejau komplikaciju (heamatoma) bet dabar viskas gerai
Taip ilgai pas jus cia nesirodziau, nes dar egzaminu visa kruva po gimdymo turejau galvojau galva plys nuo tokio uzimtumo, nes maziukas naktim biskutuka toks zirzliukas yra...bet mano vyras tikras saunuolis, man begalo daug padejo tai va, tokios tos naujienos!
O jus ziuriu cia taip aktyviai diskusijas vedat nemazai skaityti teko kol pasivijau jus
Na dabar jauciu vel kokiom porai savaiteliu dingsiu, nes turiu dar viena egzamina, o tada jau ir i meetus galesiu eiti kartu su jumis
QUOTE(Vita_uk @ 2009 05 14, 13:44)
Sviekos mamytes:)
Tai va,balandzio 28d. pagimdziau savo maziuka gimdymas praejo gerai,tik turejau komplikaciju (heamatoma) bet dabar viskas gerai
Taip ilgai pas jus cia nesirodziau, nes dar egzaminu visa kruva po gimdymo turejau galvojau galva plys nuo tokio uzimtumo, nes maziukas naktim biskutuka toks zirzliukas yra...bet mano vyras tikras saunuolis, man begalo daug padejo tai va, tokios tos naujienos!
O jus ziuriu cia taip aktyviai diskusijas vedat nemazai skaityti teko kol pasivijau jus
Na dabar jauciu vel kokiom porai savaiteliu dingsiu, nes turiu dar viena egzamina, o tada jau ir i meetus galesiu eiti kartu su jumis
Sveika Vita ir sveikinimai visiem jum nuosirdziausi sulaukus mazycio stebukliuko Smagu kad viskas gerai, svarbiausia kad abu sveiki ir stiprus O tu visai saunuole jei taip sugebi ir pagimdyt ir egzaminus laikyt , man tai itariu taip neiseitu , visa menesi naktim nemiegojau
Beabejo jau kai busi laisvesne prisijunk prie meetuku ir sekmes laikant egzaminus
pakliuvo Lietuva i Eurovizijos finala
kaip fainai negaliu
aha, va ir yra naujas leliukas. sveikinu vita nelengva aisku, naujas lelius, dar egzai. laikykis.
tuoj dar pora pasirodys vasara. bet tos mamos jau patyre
tuoj dar pora pasirodys vasara. bet tos mamos jau patyre
Vita ir as tave nuosirdziai sveikinu su naujuoju seimos nariu .Tikra tu tikra saunuole ir mazius ir egzai, tik ziurek ir sau laiko siek tiek skirk, o tai kitaip plys galvele . Pala ar as praleidau, o gal jau turit varda mazyliui.
Mes vakar irgi ziurejom eurovizijos pusfinali - tikrai gerai pasirode siemet lietuviai, mums visai patiko . Gal zinot kas kada jau finalas? .
O kaip del meeto merginos ar dar vis zadam kitai savaitelei?
Zydra kur tu prapuolus buvai, gal kada i vietini parkeli ?
Mes vakar irgi ziurejom eurovizijos pusfinali - tikrai gerai pasirode siemet lietuviai, mums visai patiko . Gal zinot kas kada jau finalas? .
QUOTE(KristeP @ 2009 05 15, 22:03)
Vita ir as tave nuosirdziai sveikinu su naujuoju seimos nariu .Tikra tu tikra saunuole ir mazius ir egzai, tik ziurek ir sau laiko siek tiek skirk, o tai kitaip plys galvele . Pala ar as praleidau, o gal jau turit varda mazyliui.
Eurovizija dabar bus rytoj 20.00 per BBC1 man atrodo jau bus finalas , nes 2 pusfinaliai jau buvo. Ir Sasha dainuos pats pirmas, tikiuosi siemet LT auksciau link pirmos vietos palips
QUOTE(KristeP @ 2009 05 16, 00:03)
labas. neprapuoliau, paskaitau, bet neparasau dazniausiai
as kiek kartu norejau tau pasukt, bet nebeturiu telefono tavo, nesuprantu kaip issitryne, ar cia eliza nagus prikiso, nes telefona megsta tampyti. paskambink tu man, iseisim kada. tavo lelia seniai maciau, bus pasikeitus.
ba kita sav as manau i meeta negalesiu, dirbu, o kai laisva jau turiu planu.
sveikos mamytes, uzlekiu greitai, tik pasitikslinti del meetuko musu...
as vienaip ar kitaip ketvirtadieni eisiu i ta parkeli, tai kas norit labai prasom prisijunkit manau kokia 11 galetumem susimatyt... butu gerai, kad ir cia parasytumet , ar kas ruosiates ateit
as vienaip ar kitaip ketvirtadieni eisiu i ta parkeli, tai kas norit labai prasom prisijunkit manau kokia 11 galetumem susimatyt... butu gerai, kad ir cia parasytumet , ar kas ruosiates ateit
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 05 19, 18:13)
sveikos mamytes, uzlekiu greitai, tik pasitikslinti del meetuko musu...
Labukas uzbegu ir trumpam ir tikiuosi ir as ateisiu , nu bet ir orai paskutiniu metu . Na bet jei pasitaisys tai tikrai noriu i ta parka dar laiko siek tiek yra kad saulute pasirodytu ir uzkaitintu . Na dar ryt uzsuksiu pasiziureti gal dar kas prisijungs
Sveikos mamukai
orai kaip pagal plana taisosi taigi ir mes atvyksim i meetuka , o kuriam parkeli cia susimatom as jau biski pasimeciau su kavinukem ir prudeliais
niu kur jus mamukai taip uzsieme kad net nesirodot . Tai si kart musu tik 3 bus?
orai kaip pagal plana taisosi taigi ir mes atvyksim i meetuka , o kuriam parkeli cia susimatom as jau biski pasimeciau su kavinukem ir prudeliais
niu kur jus mamukai taip uzsieme kad net nesirodot . Tai si kart musu tik 3 bus?
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 05 20, 20:24)
taip iseina kad musu bus tik 3 mamytes na bet nieko,kad tik oras butu kaip siandien o rinksimes forty hill parkeli rytoi 11 valandai,tad dar yra laiko ir kitoms mamytems prisijunkt
Labas rytas , diena super nuo pacio ryto
Kaip matau miekas daugiau prie musu nesijungia
psio einu ruosti savo kavalieriu o tai jau nuo 6 klausia apie lelias
jei kartais nerasciau ten to prudelio ar kavinukes tai mano numeriukas 07737420139, jei spesit pamatyt dar