Labas dienas Islaikiau Vienas vargas atkrito, nu matysim kaip cia su ta praktika bus
Man tas forty hill'o parkas irgi patinka, ten labai ramu o ir pakalnej kazkos upeliukas teka, daznai ir mes ten einam zasu lesinti su vyru
na bent as jauciuosi gerai, pilvukas auga, juda ir duoda apie save zinoti )))))
o atostogaut buvom mes Turkijoj, kurios jau dabar labai ilgiuois, jau vien delto kad ten istisai saule sviecia, o su ja ir puse problemu isgaruoja.... labai gerai praleidom laika, gaila kad per trumpai buvom...
na o dabar reik ir man i mokslus kibt, ir jei jau pasiseks viskas, tai busiu baigus univera!! negaliu sulaukt to momento, tada galesiu sau laisvai but full time mum with 2 kids na bet kaip tingiu.................
o del meeto as irgi uz kuria diena, tik kada cia saulute nusimato?
o digital sveikinu labai!!!! as ir tokio momento laukiu
o parkas- tai as cia visiem ji rekomenduoju ir rodau, nes kai pati ji atradau tai net dusioj geriau pasidare ir jei jau tiek nemazai mamyciu ji zino, tai galima butu jame ir meeta daryt? na tik su viesuoju transportu iki jo sunkiau dasigaut ir nera vaikam jokiu tu spec activity
o atostogaut buvom mes Turkijoj, kurios jau dabar labai ilgiuois, jau vien delto kad ten istisai saule sviecia, o su ja ir puse problemu isgaruoja.... labai gerai praleidom laika, gaila kad per trumpai buvom...
na o dabar reik ir man i mokslus kibt, ir jei jau pasiseks viskas, tai busiu baigus univera!! negaliu sulaukt to momento, tada galesiu sau laisvai but full time mum with 2 kids na bet kaip tingiu.................
o del meeto as irgi uz kuria diena, tik kada cia saulute nusimato?
o digital sveikinu labai!!!! as ir tokio momento laukiu
o parkas- tai as cia visiem ji rekomenduoju ir rodau, nes kai pati ji atradau tai net dusioj geriau pasidare ir jei jau tiek nemazai mamyciu ji zino, tai galima butu jame ir meeta daryt? na tik su viesuoju transportu iki jo sunkiau dasigaut ir nera vaikam jokiu tu spec activity
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 30, 14:14)
na bent as jauciuosi gerai, pilvukas auga, juda ir duoda apie save zinoti )))))
a. tai jus jau buvot turkijoj. as kazkaip tada supratau, kad jus geguzes pradzioj vaziuosit. nu tai jau pailseje, prisimaude. lukui manau patiko.
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 30, 14:25)
a. tai jus jau buvot turkijoj. as kazkaip tada supratau, kad jus geguzes pradzioj vaziuosit. nu tai jau pailseje, prisimaude. lukui manau patiko.
aha, mes jau grize, paiilseje, o Lukuciui tai ne tas zodis kaip patiko, toks didelis jis man pasirode, su visais bendraujantis, pats sau uzsiemimu susirandantis ir tavo missed call'a tik vakare visai radau
Aciu Astulka Ateis ir i tavo kiema svente Kuriam kurorte buvot Tr?
o as to parko nezinau dar ir nebuvus bet jei su visuomeniniu transportu sunkoka nusigaut iki jo tai nzn del meeto per ilgaji savaitgali kadangi vyras nedirbs tai greiciausiau busim isleke kur nors, ir vel negerai
QUOTE(digital @ 2009 04 30, 14:43)
Aciu Astulka Ateis ir i tavo kiema svente Kuriam kurorte buvot Tr?
Buvom Antalijoj, Beleke.
QUOTE(padukele00 @ 2009 04 30, 14:45)
o as to parko nezinau dar ir nebuvus bet jei su visuomeniniu transportu sunkoka nusigaut iki jo tai nzn del meeto per ilgaji savaitgali kadangi vyras nedirbs tai greiciausiau busim isleke kur nors, ir vel negerai
na del manes tai nebutina butent cia susitikt, juk visada galima pristaikyt o ir nebutina si savaitgali, gal siaip geriau kokia paprasta diena
Papildyta:
o is tikruju dabar pamasciau, nuo autobuso stoteles kur 191 stoja iki to parko labai labai netoli - arciau nei man nuo namu taip kad is tikruju tai imanoma
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 30, 12:49)
Buvom Antalijoj, Beleke.
na del manes tai nebutina butent cia susitikt, juk visada galima pristaikyt o ir nebutina si savaitgali, gal siaip geriau kokia paprasta diena
bent jau man tikrai paprasta diena geriau, bet ir orai dabar kazkoki nenuspejami vakar silta siandien vel vesu sunku pasakyt kokia diena planuojam ir kur , man daugmaz visos dienos kaip ir tinka , nebeuzsiemu jokiais reikalais tai jau tikrai neapsimeluosiu si karta , nu nebent zeme skiltu juokauju tai gal siulykit variantus kokius kur ir kada
o is kur tu padukele atvaziuotum? as tai vis delto siulyciau Forty hillo parka, nes kaip minejau su 191 arti jo davaziuot galima... ka kitos masto mamytes? o siaip is mamyciu kurios buvo meete, manau arba visos jau zino kur tas parkas yra arba pakeliui kazkur gyvena link jo... tai gal kita savaite kuria diena? nes as bijau kad i gala menesio isvis nosies neiskisiu...
o jei vaziuoja 191 tai tada ir as jungiuosi , prie namu kaip tik pirma stotele jo i edmontona. Tuoj dar pagooglinsiu kur randasi tas parkas ir parasysiu gal ir esu buvus tik eilini karta nezinau kaip vadinasi . Tai parkas kaip ir tinka dabar laika ir diena reik nuspresti
Taip pat ir kitos mamytes ir ne tik pasisakykit
Taip pat ir kitos mamytes ir ne tik pasisakykit
cia kiek supratau tai kalba eina apie forty hall parka , bent jau internete radau ir 191 vaziuoja
Bet jis nelabai mazas tai kur gaudysimes, vaikam atrakciju nera bet pacios ka nors sukursim pasiimsim savo zaislu ka nors kamuolius ir t.t.
Bet jis nelabai mazas tai kur gaudysimes, vaikam atrakciju nera bet pacios ka nors sukursim pasiimsim savo zaislu ka nors kamuolius ir t.t.
Siulau kita savaite, antradieni jei grazus oras apie 11 val. (gali buti ir veliau)
Papildyta:
Ten toj kavinukej galim susitikt arba jei butu uzdaryta tada prie kavines vartu
Papildyta:
Ten toj kavinukej galim susitikt arba jei butu uzdaryta tada prie kavines vartu