Sveikos mamytes
Nors ir paveluotai, bet Su sventem jus visas!
Orai gereja o su jais ir nuotaika kartu, visiskai nesinori sedeti namuoe...
Tai va, mes vis dar laukiam savo maziuko ateinant nors data yra nustatyta rytojui, bet kazkaip atrodo,kad pernesiosiu O kaip jus, mamytes, pagimdet anksciau, nustatyta data ar pernesiojot? Jau taip laukiam, o maziuko kaip ner taip ner o man egzaminas treciadieni ir po to kas savaite po viena egza...planuoju kaip nors viska suspeti
Praeita karta meet'e nebuvau, greiciausiai ir i sekanti neateisiu nes lelius ant dienu turi pasirodyti + egzai, tai laiko kaip ir nebus, nebent mano galvele taip susisuks, kad noresiu nuo visko pailseti ir su mamytem paplepeti tai jus tarkites kada, o as stebesiu kada jus susitinkat ir jei ateisiu, butinai duosiu zinoti
iki
QUOTE(Vita_uk @ 2009 04 20, 17:33)
Sveikos mamytes
Tai va, mes vis dar laukiam savo maziuko ateinant nors data yra nustatyta rytojui, bet kazkaip atrodo,kad pernesiosiu O kaip jus, mamytes, pagimdet anksciau, nustatyta data ar pernesiojot? Jau taip laukiam, o maziuko kaip ner taip ner o man egzaminas treciadieni ir po to kas savaite po viena egza...planuoju kaip nors viska suspeti
Praeita karta meet'e nebuvau, greiciausiai ir i sekanti neateisiu nes lelius ant dienu turi pasirodyti + egzai, tai laiko kaip ir nebus, nebent mano galvele taip susisuks, kad noresiu nuo visko pailseti ir su mamytem paplepeti tai jus tarkites kada, o as stebesiu kada jus susitinkat ir jei ateisiu, butinai duosiu zinoti
iki
iki
sveika Vita, per daug nesijaudink, nes nevisada uzfiksuojama teisinga data . As nestuma zinojau nuo pradziu, nes labai planavom ir laukem. Man buvo nustatyta gimdyti vasario 23d. tai iki tos dienos nesukau smegenu ir plius yra ribota paklaida iki kiek galima pernesioti. Mano atveju vyras nuo vasario 20d. iseidamas i darba vis pasakydavo, kad dar siandien negimdyk o as jam sakau gerai dar negimdau. ir taip vasario 22d. isejo as pazadejau, bet kai grizo sakau visa diena su pilvo raizymais ir nezinau kas darosi bet apie kokia 6val. skausmai stipret pradejo ir apie 9.30 islekem i ligonine ir is ten grizome su sunumi. Vistik kaip buvo nustatyta data taip ir gime 23d. bet tai individualus dalykas vienodai nebuna ir jei kas neramina nesigedink ir skambink ar i savo GP ar i ligonines maternity departmenta ar Midwife jei numeri turi.
Tik nebijok viskas bus gerai ir svarbiausia reikalauti visko ko nori kad padarytu gydytojai
nu ir issipleciau, sorry
Papildyta:
Mamos kur prapuolet , gal atostogaujat
QUOTE(KristeP @ 2009 04 20, 01:01)
Mano dukrele tai siek tiek nerami, manau kad jau pradeda dantukai kaltis, tai turbut bus man bemiegiu naktu ir neramiu dienu . Idomu keliu meneseliu jusu leliams pradejo kaltis dantukai.
Visko gali buti, kiekvienam vaikuciui skirtingai.Mano pirmam maziukui-5men, antram-8, o va. mergyte irgi dar be dantuku
QUOTE(padukele00 @ 2009 04 20, 16:42)
Mes nieko gero nenuveikem tik mane biski gripas bando i lova nusitemti , bet as stipri ir nepasiduodu O mano sunytis vakar galva prasiskele , vos infarkto negavau bet gerai nors kad negiliai
Vajei, sveikatytes O suneliui, kad greiciau galvyte sugytu
QUOTE(Vita_uk @ 2009 04 20, 19:33)
Tai va, mes vis dar laukiam savo maziuko ateinant nors data yra nustatyta rytojui, bet kazkaip atrodo,kad pernesiosiu O kaip jus, mamytes, pagimdet anksciau, nustatyta data ar pernesiojot?
kad laukimas neprailgtu.Zinoma gali pernesioti, juk paklaida dvieju sav yra.Pas mus nestukiu temoj kai buvau, tai beveik visi leliukai velavo-daugiau maziau.O as pati antra kudikeli pernesiojau savaite, o trecia-3 dienas.
Sekmes egzaminuose
Sveikos mergaites kaip laikotes?As tai isisukus i kasdienybes rata, nerandu laiko ir prisest.
Merginos auuuu kur visos prapuolet kelinta diena vis uzsuku ir nieko forume nerandu Kur issilakstet visos
Ka veikinejat
Ka veikinejat
Mamukai pavarot as viena cia uzsuku su savim pabendraut , na kartais malienka dar kompanija palaiko . O siaip jau pradejau galvot gal ne i ta tema isiverzus kad taip nieks neraso , kur gi jus visos taip dingot
As dar paskaitau . Tik kai ne is Enfieldo, tai nieko ir neparasau . As is Southgate
Sveikutes
stai ir mes sugryzom is atostogu,nors ne taip toli buvom,Oxforde pas broli,bet jau paiilsejom ziuriu orams pagerejus visos kazkur issilakste,neber kada sedet prie kompu,visos turbut parkelius slifuoja mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke beje Astulka taves taip pat senokai cia nematyt,linkejimai tai va jai butu daugiau norinciu mamyciu pasilakstyt galima butu kada susiplanuoti koki pasimatyma a???
stai ir mes sugryzom is atostogu,nors ne taip toli buvom,Oxforde pas broli,bet jau paiilsejom ziuriu orams pagerejus visos kazkur issilakste,neber kada sedet prie kompu,visos turbut parkelius slifuoja mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke beje Astulka taves taip pat senokai cia nematyt,linkejimai tai va jai butu daugiau norinciu mamyciu pasilakstyt galima butu kada susiplanuoti koki pasimatyma a???
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 04 28, 17:35)
Sveikutes
sveikos visos mamytes!!! matau visos tikrai labai issilaksciusios arba uzsiemusios
as kaip ir ziogelis , tik vakar vakare grizau is atostogu nu pailsejau tai ne tas zodis kaip gerai o dabar laukiu jau depresijos nes cia sugrizus ir salta, ir saukles tiek nera, ir zmones visi susirupine ir nesisypso - santurus kaip kokie anglai na zodziu teks persiorentuoti, nors visai nesinori
na o ka jus veikiat per dieneles?
idomu kaip Vita? ar jau turi leliuka? ir kaip jos egzai?
as irgi uz meeta, taiigi nuo rytojaus manau jau kazka galetumem bandyt organizuotis
sveikos sugrize atostogautojos
pagaliau atsirado postu parasytu , o jau buvau pradejus galvoti kad kazkur visos pabego
nagi nagi kada meetas
pagaliau atsirado postu parasytu , o jau buvau pradejus galvoti kad kazkur visos pabego
nagi nagi kada meetas
Sveikutes O stai ir as Jauciuosi kaip bite maja, vis zuju ir zuju, ryt einu teorijos laikyti, tai didziausias galvos skausmas atkris( tikiuosi) As ana savaite buvau apsirgus nepriciom kazkokia bacila prikibus buvo Bet dabar jau viskas ciki Meeta planuojat Kur kada? duokit zinia ir as butinai pasirodysiu Astulka kur atostogavot? Kaip pilvukai auga?
Labas rytas
Ziuriu jus visos kaip susitare , dingstat ir atgal atsirandat kartu
digital sekmes su egzais
Vita kaip tu laikaisi , gal jau turit mazzyti dziaugsmeli
Ziuriu jus visos kaip susitare , dingstat ir atgal atsirandat kartu
digital sekmes su egzais
Vita kaip tu laikaisi , gal jau turit mazzyti dziaugsmeli
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 04 28, 17:35)
Sveikutes
mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke
mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke
labas. aha, tikriausiai forty hill buvot. as irgi buvau ten savaitgali. pas mus sveciu buvo, vyro gimines, tai sekmadieni su teta ir jos berniuku nuejom i ta parka. ten tikrai grazu, pauksciu pilna, voveryciu visada pamatysi. o geliu kiek zydi.
va bus vel ilgas savaitgalis, tai gal kokia diena vel issiruosim ten su maziuke.