Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

Sveikos mamytes smile.gif
Nors ir paveluotai, bet Su sventem jus visas! 4u.gif

Orai gereja o su jais ir nuotaika kartu, visiskai nesinori sedeti namuoe...

Tai va, mes vis dar laukiam savo maziuko ateinant unsure.gif nors data yra nustatyta rytojui, bet kazkaip atrodo,kad pernesiosiu g.gif O kaip jus, mamytes, pagimdet anksciau, nustatyta data ar pernesiojot? g.gif Jau taip laukiam, o maziuko kaip ner taip ner schmoll.gif o man egzaminas treciadieni doh.gif ir po to kas savaite po viena egza...planuoju kaip nors viska suspeti doh.gif

Praeita karta meet'e nebuvau, greiciausiai ir i sekanti neateisiu verysad.gif nes lelius ant dienu turi pasirodyti + egzai, tai laiko kaip ir nebus, nebent mano galvele taip susisuks, kad noresiu nuo visko pailseti ir su mamytem paplepeti blush2.gif tai jus tarkites kada, o as stebesiu kada jus susitinkat ir jei ateisiu, butinai duosiu zinoti thumbup.gif

iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita_uk: 20 balandžio 2009 - 18:36
QUOTE(Vita_uk @ 2009 04 20, 17:33)
Sveikos mamytes smile.gif
Nors ir paveluotai, bet Su sventem jus visas!  4u.gif

Orai gereja o su jais ir nuotaika kartu, visiskai nesinori sedeti namuoe...

Tai va, mes vis dar laukiam savo maziuko ateinant  unsure.gif  nors data yra nustatyta rytojui, bet kazkaip atrodo,kad pernesiosiu  g.gif  O kaip jus, mamytes, pagimdet anksciau, nustatyta data ar pernesiojot?  g.gif  Jau taip laukiam, o maziuko kaip ner taip ner  schmoll.gif  o man egzaminas treciadieni  doh.gif  ir po to kas savaite po viena egza...planuoju kaip nors viska suspeti  doh.gif

Praeita karta meet'e nebuvau, greiciausiai ir i sekanti neateisiu  verysad.gif  nes lelius ant dienu turi pasirodyti + egzai, tai laiko kaip ir nebus, nebent mano galvele taip susisuks, kad noresiu nuo visko pailseti ir su mamytem paplepeti  blush2.gif  tai jus tarkites kada, o as stebesiu kada jus susitinkat ir jei ateisiu, butinai duosiu zinoti  thumbup.gif

iki

sveika Vita, per daug nesijaudink, nes nevisada uzfiksuojama teisinga data mirksiukas.gif . As nestuma zinojau nuo pradziu, nes labai planavom ir laukem. Man buvo nustatyta gimdyti vasario 23d. tai iki tos dienos nesukau smegenu ir plius yra ribota paklaida iki kiek galima pernesioti. Mano atveju vyras nuo vasario 20d. iseidamas i darba vis pasakydavo, kad dar siandien negimdyk wub.gif o as jam sakau gerai dar negimdau. ir taip vasario 22d. isejo as pazadejau, bet kai grizo sakau visa diena su pilvo raizymais ir nezinau kas darosi bet apie kokia 6val. skausmai stipret pradejo ir apie 9.30 islekem i ligonine ir is ten grizome su sunumi. Vistik kaip buvo nustatyta data taip ir gime 23d. bet tai individualus dalykas vienodai nebuna ir jei kas neramina nesigedink ir skambink ar i savo GP ar i ligonines maternity departmenta ar Midwife jei numeri turi.
Tik nebijok viskas bus gerai ir svarbiausia reikalauti visko ko nori kad padarytu gydytojai
doh.gif nu ir issipleciau, sorry blush2.gif
Papildyta:
Mamos kur prapuolet help.gif , gal atostogaujat vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 04 20, 01:01)
Mano dukrele tai siek tiek nerami, manau kad jau pradeda dantukai kaltis, tai turbut bus man bemiegiu naktu ir neramiu dienu . Idomu keliu meneseliu jusu leliams pradejo kaltis dantukai.

Visko gali buti, kiekvienam vaikuciui skirtingai.Mano pirmam maziukui-5men, antram-8, o va. mergyte irgi dar be dantuku biggrin.gif

QUOTE(padukele00 @ 2009 04 20, 16:42)
Mes nieko gero nenuveikem tik mane biski gripas bando i lova nusitemti  tongue.gif , bet as stipri ir nepasiduodu  biggrin.gif O mano sunytis vakar galva prasiskele  verysad.gif , vos infarkto negavau bet gerai nors kad negiliai

Vajei, sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif O suneliui, kad greiciau galvyte sugytu 4u.gif

QUOTE(Vita_uk @ 2009 04 20, 19:33)
Tai va, mes vis dar laukiam savo maziuko ateinant  unsure.gif  nors data yra nustatyta rytojui, bet kazkaip atrodo,kad pernesiosiu  g.gif  O kaip jus, mamytes, pagimdet anksciau, nustatyta data ar pernesiojot?

4u.gif kad laukimas neprailgtu.Zinoma gali pernesioti, juk paklaida dvieju sav yra.Pas mus nestukiu temoj kai buvau, tai beveik visi leliukai velavo-daugiau maziau.O as pati antra kudikeli pernesiojau savaite, o trecia-3 dienas.
Sekmes egzaminuose 4u.gif

Sveikos mergaites 4u.gif kaip laikotes?As tai isisukus i kasdienybes rata, nerandu laiko ir prisest.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Merginos auuuu kur visos prapuolet g.gif g.gif g.gif kelinta diena vis uzsuku ir nieko forume nerandu ax.gif Kur issilakstet visos bigsmile.gif
Ka veikinejat g.gif
Atsakyti
Mamukai pavarot blink.gif as viena cia uzsuku su savim pabendraut biggrin.gif , na kartais malienka dar kompanija palaiko thumbup.gif . O siaip jau pradejau galvot gal ne i ta tema isiverzus kad taip nieks neraso ax.gif , kur gi jus visos taip dingot g.gif g.gif
Atsakyti
As dar paskaitau laugh.gif . Tik kai ne is Enfieldo, tai nieko ir neparasau blush2.gif . As is Southgate 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
stai ir mes sugryzom is atostogu,nors ne taip toli buvom,Oxforde pas broli,bet jau paiilsejom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ziuriu orams pagerejus visos kazkur issilakste,neber kada sedet prie kompu,visos turbut parkelius slifuoja lotuliukas.gif mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke drinks_cheers.gif ax.gif beje Astulka taves taip pat senokai cia nematyt,linkejimai mirksiukas.gif tai va jai butu daugiau norinciu mamyciu pasilakstyt galima butu kada susiplanuoti koki pasimatyma a???
Atsakyti
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 04 28, 17:35)
Sveikutes
stai ir mes sugryzom is atostogu,nors ne taip toli buvom,Oxforde pas broli,bet jau paiilsejom  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ziuriu orams pagerejus visos kazkur issilakste,neber kada sedet prie kompu,visos turbut parkelius slifuoja  lotuliukas.gif mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke  beje Astulka taves taip pat senokai cia nematyt,linkejimai  tai va jai butu daugiau norinciu mamyciu pasilakstyt galima butu kada susiplanuoti koki pasimatyma a???

sveikos visos mamytes!!! 4u.gif matau visos tikrai labai issilaksciusios arba uzsiemusios g.gif
as kaip ir ziogelis , tik vakar vakare grizau is atostogu thumbup.gif thumbup.gif nu pailsejau tai ne tas zodis kaip gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o dabar laukiu jau depresijos lotuliukas.gif nes cia sugrizus ir salta, ir saukles tiek nera, ir zmones visi susirupine ir nesisypso - santurus kaip kokie anglai lotuliukas.gif na zodziu teks persiorentuoti, nors visai nesinori g.gif
na o ka jus veikiat per dieneles?
idomu kaip Vita? ar jau turi leliuka? thumbup.gif ir kaip jos egzai?

as irgi uz meeta, taiigi nuo rytojaus manau jau kazka galetumem bandyt organizuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos sugrize atostogautojos biggrin.gif
pagaliau atsirado postu parasytu bigsmile.gif , o jau buvau pradejus galvoti kad kazkur visos pabego lotuliukas.gif
nagi nagi kada meetas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif O stai ir as ax.gif Jauciuosi kaip bite maja, vis zuju ir zuju, ryt einu teorijos laikyti, tai didziausias galvos skausmas atkris( tikiuosi) tongue.gif As ana savaite buvau apsirgus nepriciom kazkokia bacila prikibus buvo karsta.gif Bet dabar jau viskas ciki rolleyes.gif Meeta planuojat bigsmile.gif Kur kada? duokit zinia ir as butinai pasirodysiu ax.gif Astulka kur atostogavot? smile.gif Kaip nestuke.gif pilvukai auga?
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Ziuriu jus visos kaip susitare g.gif , dingstat ir atgal atsirandat kartu biggrin.gif
digital sekmes su egzais
Vita kaip tu laikaisi g.gif , gal jau turit mazzyti dziaugsmeli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 04 28, 17:35)
Sveikutes  smile.gif
mes tai nelabai atkaklios parkeliu lankytojos,bet Astulkai parekomendavus aplankem viena siandien,zinokit nuostabus parkas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif pauksciukai ,voveraites,prudelis ir net kavinuke  drinks_cheers.gif  ax.gif

labas. aha, tikriausiai forty hill buvot. as irgi buvau ten savaitgali. pas mus sveciu buvo, vyro gimines, tai sekmadieni su teta ir jos berniuku nuejom i ta parka. ten tikrai grazu, pauksciu pilna, voveryciu visada pamatysi. o geliu kiek zydi.
va bus vel ilgas savaitgalis, tai gal kokia diena vel issiruosim ten su maziuke.
Atsakyti