Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

Sveikos mamytes ax.gif
Su praejusiom sventem jus 4u.gif
Kaip atsventet visos ar linksmai g.gif , mes maratona prabegom, visus draugus beveik aplankem ir siendien dar McDonald farm aplankem pirma kart, mazius labai patenkintas ir nuvarges, pagaliau siandien batereikos isseko ir vakare ramybe mamai tongue.gif
Bet matosi kad visos uzsieme yra nei vienos SM nematyt ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Su praejusiom sventem visas 4u.gif
Padukele,sauniai laika leidziat.Nagi, pasakok, apie ta macdonald ferma bigsmile.gif ir mums buvo tokia mintis nuvaziuoti.
Musu sventes buvo kaip iprastos dienos verysad.gif kas dirbo, kas namie .Jokiu nsveciu, jokiu draugu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2009 04 14, 07:09)
Sveikutes 4u.gif Su praejusiom sventem visas 4u.gif
Padukele,sauniai laika leidziat.Nagi, pasakok, apie ta macdonald ferma bigsmile.gif ir mums buvo tokia mintis nuvaziuoti.
Musu sventes buvo kaip iprastos dienos verysad.gif kas dirbo, kas namie .Jokiu nsveciu, jokiu draugu verysad.gif

ta ferma tai puiki seimos dienos isvyka ypac vaikam, yra visokiu gyvuneliu, juos gali pamaitinti ir paglostyti, o mums geras atokvepis nuo kasdienybes ir namu aplinkos. Mano zuikis tai labai liko laimingas susipazindamas su gyvuneliais ir kaip ne keista net nebijojo pamaitinti. Taip pat vaikam yra nemazai atrakcijonu zaidimu aiksteliu, zodziu super visai seimai thumbup.gif , jei nesat niekad buve tikrai rekomenduoju nuvaziuoti, nors ir nera ji ten baisiai didele bet uztektinai visai dienai, jei vaikai megsta pasiausti ir pasokineti ant batuto ir pripuciamu piliu, pazaisti smelyje ir pavazineti traukinukais, traktoriukais ir viskas ieina i bilieto kaina.

Oho kad isijauciau g.gif , galima pasakot tikrai nemazai labai patiko, tik dabar suku galva ar yra dar daugiau panasiu vietu kaip ta ferma, be visokiu safari parku g.gif . Jei kas zinot tai parasykit ar kokia nuoroda imeskit ax.gif

Kazkaip nelabai mamukai renkasi i SM po svenciu biggrin.gif , kur visos prapuolet g.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif nors ir paveluotai, bet su sventem jus visas 4u.gif drinks_cheers.gif matau kai kas tikrai gerai atsvente mirksiukas.gif
apie ta ferma jau buvau girdejus is kitu mamyciu, bet ten bilieteliai gana brangoki , ar ne? ar ne 20GBP vienam suaugusiam? gal ir klystu, na bet jei visos taip rekomenduoja, tai ir mes manau ten nuvyksim kada lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 04 14, 22:27)
ta ferma tai puiki seimos dienos isvyka ypac vaikam, yra visokiu gyvuneliu, juos gali pamaitinti ir paglostyti, o mums geras atokvepis nuo kasdienybes ir namu aplinkos. Mano zuikis tai labai liko laimingas susipazindamas su gyvuneliais ir kaip ne keista net nebijojo pamaitinti. Taip pat vaikam yra nemazai atrakcijonu zaidimu aiksteliu, zodziu super visai seimai  thumbup.gif , jei nesat niekad buve tikrai rekomenduoju nuvaziuoti, nors ir nera ji ten baisiai didele bet uztektinai visai dienai, jei vaikai megsta pasiausti ir pasokineti ant batuto ir pripuciamu piliu, pazaisti smelyje ir pavazineti traukinukais, traktoriukais ir viskas ieina i bilieto kaina.

Oho kad isijauciau  g.gif , galima pasakot tikrai nemazai labai patiko, tik dabar suku galva ar yra dar daugiau panasiu vietu kaip ta ferma, be visokiu safari parku  g.gif . Jei kas zinot tai parasykit ar kokia nuoroda imeskit  ax.gif

Kazkaip nelabai mamukai renkasi i SM po svenciu  biggrin.gif , kur visos prapuolet  g.gif

Butinai reikes nulekti drinks_cheers.gif
Kaip gyvenate visos????ka veikinejat?Kaip musu busimosios mamytes jauciasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 15, 11:19)
labas mamytes  4u.gif  nors ir paveluotai, bet su sventem jus visas  4u.gif  drinks_cheers.gif matau kai kas tikrai gerai atsvente  mirksiukas.gif
apie ta ferma jau buvau girdejus is kitu mamyciu, bet ten bilieteliai gana brangoki , ar ne? ar ne 20GBP vienam suaugusiam? gal ir klystu, na bet jei visos taip rekomenduoja, tai ir mes manau ten nuvyksim kada  lotuliukas.gif

Oi zinokit pasakiska vieta o bilieteliai suaugusiam (16 and over) £10.50, Vaikams (2-16years) £9.50, iki 2 metuku Free. Manau tikrai prieinama kaina. Pavyzdziui ten galima vasara daryt vaiku gimtadienius yra kavinukes ir uz ta kaina gali siausti vaikai nuo ryto iki vakaro. Galima ir savo maista ir gerimus nestis (nealkoholinius) ir piknika pasidaryti. Zodziu liuks viecike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 04 15, 21:36)
Oi zinokit pasakiska vieta o bilieteliai suaugusiam (16 and over) £10.50, Vaikams (2-16years) £9.50, iki 2 metuku Free. Manau tikrai prieinama kaina. Pavyzdziui ten galima vasara daryt vaiku gimtadienius yra kavinukes ir uz ta kaina gali siausti vaikai nuo ryto iki vakaro. Galima ir savo maista ir gerimus nestis (nealkoholinius) ir piknika pasidaryti. Zodziu liuks viecike  thumbup.gif

sveikos. nu visai idomiai cia ta ferma apipasakojai smile.gif. o kur ji yra? ar toli?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 15, 23:27)
sveikos. nu visai idomiai cia ta ferma apipasakojai smile.gif. o kur ji yra? ar toli?

http://www.omdfarm.co.uk/ wink.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 15, 21:43)

Taip sita mirksiukas.gif , musu kompanijai asmeniskai labai patiko, esu girdejus labai daug apie ja geru atsiliepimu, tad pabandem ir super diena praejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 15, 23:43)

sveikutes smile.gif ir as sveikinu visas su praejusiom sventem 4u.gif
as apie ta ferma irgi esu girdejus tik gerus atsiliepimus, manau kad kai vel sugris siltesni orai reiks tikrai pabandyt smile.gif .
Atsakyti
labas vakaras visoms smile.gif , norejau pasiteirauti kur visos prapuole ir kaip laikotes, kaip jusu atzaleles auga. ax.gif. Mano dukrele tai siek tiek nerami, manau kad jau pradeda dantukai kaltis, tai turbut bus man bemiegiu naktu ir neramiu dienu doh.gif . Idomu keliu meneseliu jusu leliams pradejo kaltis dantukai. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos hi.gif
Mes nieko gero nenuveikem tik mane biski gripas bando i lova nusitemti tongue.gif , bet as stipri ir nepasiduodu biggrin.gif O mano sunytis vakar galva prasiskele verysad.gif , vos infarkto negavau bet gerai nors kad negiliai unsure.gif

pagaliau silti orai sugrizo yahoo.gif

Ka veikiat???? kas geresnio????? nu turbut durni klausimai tokia grazia diena biggrin.gif

Siulau skelbti meeta kol geri orai bigsmile.gif , gal kas nori prisijungti g.gif
Kas uz kas pries ir kokia diena?????
Pasisakom mergaites ax.gif

g.gif idomu gal jau musu kompanijoj yra svieziai keptas leliukas g.gif biggrin.gif
Atsakyti