sveikutes
na nepergyvenk padukele, tikrai dar tu meetu bus
o siaip galim kazka panasaus kaip i savaitine tradicija padaryti, ir pvz kiekviena sav vis kita parka isbandyti kas gales tas ir ateis, o vaikuciai vistiek pasizais ir pabendraus, nes orai gereja,net ir siand po pietu +17 pranese!, taip kad manau vistiek mamkos namie su vaikuciais nesedes , ar ne?
Labas dienas Aciu mergaites uz puiku meeta As vakar vyrui irgi pasakojau apie maza draugike ir cipas Sako ar tu su mamom ar su vaikais bendravai
Padukele00 as vien tavo garbei megstuka su kapisonu uzsidejau o taves nebuvo
QUOTE(digital @ 2009 04 03, 15:22)
Labas dienas Aciu mergaites uz puiku meeta As vakar vyrui irgi pasakojau apie maza draugike ir cipas Sako ar tu su mamom ar su vaikais bendravai
jetus panos lipat ant sazines , taisom padeti skelbiam sekanti meeta skelbkit kam kokia diena geriausia
as nete pasizvalgysiu kokiu atrakciju vaikuciam galima rasti enfielde ar kazkur netoli
Laba vakara merginos, na matau meetas visai nienko linksmai praejo, visos su ispudziais, gaila, kad as prisijunkt su savo klesckiuku negalejau bet gal greitai suorganizuosim kita. as pvz sakau, gal savaitgali but koki galima pasvest tokiam susitikimui? nes as savaitgaliais kaip ir laisva.
o taip noris susipazint
o taip noris susipazint
QUOTE(digital @ 2009 04 03, 17:22)
Sveikos mergytes
Na, neprizadejau ateiti, bet norejau.Suzinojau dar bloga naujiena, kad mociutei labai blogai , jau ruosiausi bilietus i LT pirkti.Bet dar laukiu.Mociute kovoja su mirtimi, kazkodel tikiu, kad kova laimes sikart.
Siandien buvau meete su uzsienieciu temutes mamytem/Buvom Canary Warf, labai smagiai laika parleidom Kazkaip atsigavau, nors gripas pult pradejo
Kitam meete as pasistengiu sudalyvaut dziugu, kad jus smagiai laika praleidot
Sveikos mamytes
taip visos smagiai pasisaket apie meeta ir as taip uzsimaniau
Nors nieko nerasiau, kad ateisiu, bet galvojau, jei nieko nebusiu numacius tai dienai, tai ir as prisijungsiu...bet kaip tycia mano vyrui apendicita operavo ir plius ketv. tetis atvaziavo O prie viso sito dar tokia juokinga situacija nutiko tetis kazkaip suprato, kad man apendicitas o iki gimdymo liko vos 2.5 svaites, tai tetis taip issigando, kad darbe prisiprase iseiginiu, aceit nesciai dukrai operacija buvo, reikia vaziuoti ziureti
Tai va mamytes, kai sekanti karteli kur nors noresit susibegti, pasistengsiu ir as prisijungti
Nors nieko nerasiau, kad ateisiu, bet galvojau, jei nieko nebusiu numacius tai dienai, tai ir as prisijungsiu...bet kaip tycia mano vyrui apendicita operavo ir plius ketv. tetis atvaziavo O prie viso sito dar tokia juokinga situacija nutiko tetis kazkaip suprato, kad man apendicitas o iki gimdymo liko vos 2.5 svaites, tai tetis taip issigando, kad darbe prisiprase iseiginiu, aceit nesciai dukrai operacija buvo, reikia vaziuoti ziureti
Tai va mamytes, kai sekanti karteli kur nors noresit susibegti, pasistengsiu ir as prisijungti
QUOTE(Vita_uk @ 2009 04 04, 16:46)
Sveikos mamytes
nu va, nugasdinai teti. bet uztai sveciu sulaukei vyrui tikiuosi viskas tvarkoj.
o tau kada data numatyta, kazkada i pabaiga balandzio ane? tuoj turesim nauja leliuka enfielde . sekmes tau.
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 05, 18:19)
nu va, nugasdinai teti. bet uztai sveciu sulaukei vyrui tikiuosi viskas tvarkoj.
o tau kada data numatyta, kazkada i pabaiga balandzio ane? tuoj turesim nauja leliuka enfielde . sekmes tau.
Gimdymo data balandzio 21d nebedaug jau liko is tiesu tai labai laukiu, galvoju galetu ir anksciau, juk vaikutis jau pilnai issivystes buna nuo 37 savaiciu...o is kitos puses vyras dar silpnokas po operacijos, ta prasme nieko sunkesnio kilnoti negali tai ne kokia pagalba is jo butu
Na, zodziu sukames kaip galim o, kad naujas leliukas greitai bus Enfilde, tai jau tikrai
QUOTE(Vita_uk @ 2009 04 05, 20:30)
Gimdymo data balandzio 21d nebedaug jau liko is tiesu tai labai laukiu, galvoju galetu ir anksciau, juk vaikutis jau pilnai issivystes buna nuo 37 savaiciu...o is kitos puses vyras dar silpnokas po operacijos, ta prasme nieko sunkesnio kilnoti negali tai ne kokia pagalba is jo butu
Na, zodziu sukames kaip galim o, kad naujas leliukas greitai bus Enfilde, tai jau tikrai
Sveikatos vyrui ir tau sekmes laukiant mazylio Kaip suprantu pirmagimis bus ane , tuomet galiu isivaizduoti kaip lauki, bet palauk kol vyras sustipres ir gimdant gales dalyvaut ir paremt tave. Bent man tai labai padejo, jei ne jis tai nezinau turbut buciau sesele nusiuntus labai toli pasivaiksciot . Manau dar suorganizuosim meeta iki gimdymo datos, o po to tai jau tikrai kai abu su mazyliu jausites gerai ir stipriai turesit pasirodyt . Kurioj ligoninej gimdysi ir gal zinai ka turesi????
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2009 04 03, 20:00)
Laba vakara merginos, na matau meetas visai nienko linksmai praejo, visos su ispudziais, gaila, kad as prisijunkt su savo klesckiuku negalejau bet gal greitai suorganizuosim kita. as pvz sakau, gal savaitgali but koki galima pasvest tokiam susitikimui? nes as savaitgaliais kaip ir laisva.
o taip noris susipazint
o taip noris susipazint
Gal ir butu galima kazka savaitgali suorganizuoti, bet reik kad visos pasisakytu. Mes jei geras oras daznai isvaziuojam savaitgaliais, nes MB tik ir laisvas tada. Bet gal ir iseitu viena kita karta sumastyti ka nors . Nezinau kaip kitoms mamytems bet speju, kad panasi situacija.
Na Vita sekmes jum, lauksim jau dabar geru ziniu!!!!
o ka siaip mamytes veikinejat? mes siandien vietiniam rajonely reikaliukus apsitvarkem, pasivaiksciojom, ryt zadam i Enfield towna vaziuot, tai jei kas noretu prisijungt , butu tikrai smagu
o ka siaip mamytes veikinejat? mes siandien vietiniam rajonely reikaliukus apsitvarkem, pasivaiksciojom, ryt zadam i Enfield towna vaziuot, tai jei kas noretu prisijungt , butu tikrai smagu
Sveikutes Kaip avaitgali praleidot?
Vita, sekmes tau Oi kaip lauksim leliuko dar vieno TB linkim sustipret greiciau
Vita, sekmes tau Oi kaip lauksim leliuko dar vieno TB linkim sustipret greiciau
Sveikos pleputes,
noriu iskarto atsiprasyti, kad truputi ne i tema parasysiu, bet Jusu tiek daug, nezinosi kam si informacija bus aktuali, o kam gal ir ne.
Visu pirma, tai as taip pat mamyte, turiu dukryte 1,9 men. vardu Liepa.
Gyvenu Lietuvoje ir turiu puiku pasiulyma Jums, kitose salyse gyvenancioms mamytems ir ne tik.
Manau kiekviena is musu pagalvojam apie geresni ir patogesni gyvenima, o visa, tai lemia geresnes pajamos. Sios kompanijos salygos yra labai patrauklios! JUs galite dirbti namuose ar budamos svetur, be isipareigojimu.
Nenoriu labai tersti Jusu temeles, tai jei kas susidomejote ar norite konkretesnes informacijos, rasykite man i el.pasta liepiuxa@gmail.com
(butinai parasykit is kokios salies Jus)
Mielai papasakosiu placiau ir galesite spresti ar Jums reikia greitai ir lengvai gaunamu pajamu. Sutaupydamos sau ir kartu uzdirbdamos.
noriu iskarto atsiprasyti, kad truputi ne i tema parasysiu, bet Jusu tiek daug, nezinosi kam si informacija bus aktuali, o kam gal ir ne.
Visu pirma, tai as taip pat mamyte, turiu dukryte 1,9 men. vardu Liepa.
Gyvenu Lietuvoje ir turiu puiku pasiulyma Jums, kitose salyse gyvenancioms mamytems ir ne tik.
Manau kiekviena is musu pagalvojam apie geresni ir patogesni gyvenima, o visa, tai lemia geresnes pajamos. Sios kompanijos salygos yra labai patrauklios! JUs galite dirbti namuose ar budamos svetur, be isipareigojimu.
Nenoriu labai tersti Jusu temeles, tai jei kas susidomejote ar norite konkretesnes informacijos, rasykite man i el.pasta liepiuxa@gmail.com
(butinai parasykit is kokios salies Jus)
Mielai papasakosiu placiau ir galesite spresti ar Jums reikia greitai ir lengvai gaunamu pajamu. Sutaupydamos sau ir kartu uzdirbdamos.