labas mamytes nedaug jau liko iki musu meeto
o ka siom dienelem veikiat?
Sveikutes Va ir orai grazus sugryzo
Labai noriu i susitikima, tik nesu tikra ar spesiu susisukti, mat 1val man reikia but kitoje vietoje.Reikalai Na bet dar paziuresiu.
Siom dienom jauciuosi stora prislegta depresijos, tai sukuosi namuciuose, kad uzsimirsti
Labai noriu i susitikima, tik nesu tikra ar spesiu susisukti, mat 1val man reikia but kitoje vietoje.Reikalai Na bet dar paziuresiu.
Siom dienom jauciuosi stora prislegta depresijos, tai sukuosi namuciuose, kad uzsimirsti
QUOTE(malienka @ 2009 04 01, 10:27)
tai ateik nors valandziukei, mes tave isleisim .
orai tikrai grazus, vaikai gales pazaist ir pasisupt. maniske dar zaist sunkiai moka, bet suptis jau bandem, megsta.
tai iki rytojaus merginos, susitinkam manau paciam parke, prie tos uzdarytos kavines. iki.
QUOTE(malienka @ 2009 04 01, 10:27)
tai jei nori - ir ateik!!!! prasiblaskysi, iskart geriau pasijausi... o kiek iseis, tiek ir pabusi
beje, tai kiek musu apytiksliai ruosiasi ateiti?
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 01, 12:19)
tai jei nori - ir ateik!!!! prasiblaskysi, iskart geriau pasijausi... o kiek iseis, tiek ir pabusi
sveikutes, as tai tikrai prileksiu, laikykim kumscius kad oras butu geras ryt.
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 01, 10:19)
as ir ateisiu ir tikiuosi laiku Nuo pacio ryto siek tiek padesiu vienam zmogui bankuose susitvarkyt bedas ir manau susisuksiu, kad neveluociau . O orai tai liuks ir ryt bus geras pagal sinoptikus
iki susimatymo parke
QUOTE(padukele00 @ 2009 04 02, 01:46)
as ir ateisiu ir tikiuosi laiku Nuo pacio ryto siek tiek padesiu vienam zmogui bankuose susitvarkyt bedas ir manau susisuksiu, kad neveluociau . O orai tai liuks ir ryt bus geras pagal sinoptikus
iki susimatymo parke
iki susimatymo parke
aha , tai kaip tik paneles ir nebuvo!!! ar bankai per ilgai uzlaike?
na nieko, orai pasitaise, galesim daug dazniau susimatyt, juolab, kad ir pradzia meetam jau padaryta taip kad kai tik busi Towne ar kazkur arciau - duok zinot, ir susimatysim
o siaip tai labai smagu buvo , kad net 6 susirinkom, kaip pradziai manau visai neblogai o ir smagu labai prasiblaskyt ir susipazint buvo kai kam kils kokia ideja susimatyt, tik duokit zinot
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 04 02, 18:43)
aha , tai kaip tik paneles ir nebuvo!!! ar bankai per ilgai uzlaike?
na nieko, orai pasitaise, galesim daug dazniau susimatyt, juolab, kad ir pradzia meetam jau padaryta taip kad kai tik busi Towne ar kazkur arciau - duok zinot, ir susimatysim
o siaip tai labai smagu buvo , kad net 6 susirinkom, kaip pradziai manau visai neblogai o ir smagu labai prasiblaskyt ir susipazint buvo kai kam kils kokia ideja susimatyt, tik duokit zinot
sveikutes didele geda man kad parasiau jog ateisiu o neisejo , reiks pasitaisyti . Taip prakeikiau barclay banka siandien, nes amziais su jais problemos, o kai reik issiaiskinti tai nieko negali padeti , na kada nors placiau papasakosiu nes labai ilga istorija su jais o siaip tai uzlaike labai ilgai ir kai paleido jau buvo 13.30 o as rytu Londone, tai kol grizom ir jau niekur nebejau , o be to ir labai sunervinta buvau . Na tikiuosi susimatyti sekanti karta tikrai nieko neuzsiimsiu ta diena daugiau kad nereiktu po to vel nusivilti . Butinai duosiu zinot nes istiktruju Towne bunu daznai
Papasakokit placiau kaip praejo meetas, ka gero nuveiket , gal nuotraukyciu turit is meeto???
Tikrai nesmagiai jauciuosiu, bet ka padarysi , pazadu pasitaisyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 04 03, 00:35)
Papasakokit placiau kaip praejo meetas, ka gero nuveiket , gal nuotraukyciu turit is meeto???
praejo gerai. tiksliau, as nedaug ka galiu papasakot, nes neilgai uztrukau. man tiek daug reikejo dar ka nuveikt vakar, kad visai negalejau atsipalaiduot ir sedet su merginom.
bet gal dar koki karta susiorganizuosim, kai silciau bus. nes sikart is parko greit pabegom ir nuejom i kavine, kur silta
bet vistiek buvo saunu pasimatyti, susipazinti
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 03, 09:56)
praejo gerai. tiksliau, as nedaug ka galiu papasakot, nes neilgai uztrukau. man tiek daug reikejo dar ka nuveikt vakar, kad visai negalejau atsipalaiduot ir sedet su merginom.
bet gal dar koki karta susiorganizuosim, kai silciau bus. nes sikart is parko greit pabegom ir nuejom i kavine, kur silta
Labas rytas
Manau tokiu kartu tikrai bus dar ne vienas, ir geresniu oru manau pasitaikys. Vakar pirma puse dienos tikrai buvo zvarbi
Na tikekimes kita kart geriau pasiseks viskas , kaip gaila kad nespejau vakar taip norejau ir se tau
Sveikutes
Buvo malonu susipazinti meetas praejo puikiai laikas taip greit praejo kaip niekad mano ziogeliukui taip pat labai patiko,yspudziu buvo pilna visam vakarui,teciui neleido net prie kompo prisest vis pasakojo apie teta ir cipa Na reik tik sulaukti siltesniu oru ir vel susibekt kokiam parkely
Buvo malonu susipazinti meetas praejo puikiai laikas taip greit praejo kaip niekad mano ziogeliukui taip pat labai patiko,yspudziu buvo pilna visam vakarui,teciui neleido net prie kompo prisest vis pasakojo apie teta ir cipa Na reik tik sulaukti siltesniu oru ir vel susibekt kokiam parkely
Na ka reiks taisyti padeti del susitikimu, taip gaila kad praleidau
kita karta manau daugiau jau susirinks
kita karta manau daugiau jau susirinks