Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

Sveikutes mirksiukas.gif Ir as noriu i meeta bigsmile.gif Kadangi dirbu tik nuo 5 vakaro tai butinai ateisiu susipazinti su jumis ax.gif Tik pasakykit prie kurio krumo laukti biggrin.gif kad ir man paskui nereiketu su kapisonu vaikscioti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2009 03 27, 21:33)
Sveikutes mirksiukas.gif Ir as noriu i meeta bigsmile.gif Kadangi dirbu tik nuo 5 vakaro tai butinai ateisiu susipazinti su jumis ax.gif Tik pasakykit prie kurio krumo laukti biggrin.gif kad ir man paskui nereiketu su kapisonu vaikscioti lotuliukas.gif

irnesakyk.gif nepergyvenk draugiskai galesim vaikscioti su kapisonais lotuliukas.gif
as net nezinau gal prie tos kavinukes ir rinktis ten tokia aikstele yra vaikam maziukam, o po to kai susirinksim nuspresim kur toliau keliaut.

as siulau prie kavines kas uz biggrin.gif
Atsakyti
As uz 4u.gif tai tadu ten ir lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2009 03 27, 21:52)
As uz 4u.gif tai tadu ten ir lauksiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif o su kapisonu jau busi ar dar be biggrin.gif , as tai turbut nuo ankstaus ryto sedesiu ten kad nereiktu apsipazinti, o visos prie manes eitu biggrin.gif , nes siandien tai labai daug mamu su vaikais parke buvo doh.gif ir kaip reiks atpazint kur savos g.gif

ok 2 uz
0 pries
laukiam kitu pasisakymu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Kadangi veluoti nemegstu tai as busiu pirma arba antra( po taves biggrin.gif )Manau kapisono neprireiks, mane nesunku atpazinti, prisislifuosiu prie tos kavinukes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2009 03 27, 22:10)
Kadangi veluoti nemegstu tai as busiu pirma arba antra( po taves biggrin.gif )Manau kapisono neprireiks, mane nesunku atpazinti, prisislifuosiu prie tos kavinukes lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mtau merginos graziai bendraujat ir susitikima susitaret padaryt, gaila kad man i darba reikia. o tai ir as visomis keturiomis pas jus. smagiai praleiskit laika 4u.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na saunu, kad yra norinciu susibegti smile.gif. oras atrodo turetu pagereti. tai susitinkam prie tos uzdarytos kavines, salia aikstelej vaikai gales pazaist, o tada matysim ar kur patrauksim pasedet dar. tai 11 ane.
mano numeris 07817014077, jei kas neras musu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 28 kovo 2009 - 15:22
mes irgi 11 prileksim smile.gif , tikiuosi kad rasiu g.gif nes enfield towne tai tik kelis kart teko but. o gal zinot kur arciausiai galima su masina prisiparkuot? g.gif gal pagrindinej soppingu aikstelej? zinau ten yra dar viena tokia lauke (ant ziedo), bet visada pilna buna, tai kiek teko vaziuot tai visada varau i pagrindine. tik po to nezinau kaip is jos greiciausiai iki tos kavinukes nusigaut reiks.
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 03 28, 16:40)
mes irgi 11 prileksim smile.gif , tikiuosi kad rasiu g.gif  nes enfield towne tai tik kelis kart teko but. o gal zinot kur arciausiai galima su masina prisiparkuot? g.gif  gal pagrindinej soppingu aikstelej? zinau ten yra dar viena tokia lauke (ant ziedo), bet visada pilna buna, tai kiek teko vaziuot tai visada varau i pagrindine. tik po to nezinau kaip is jos greiciausiai iki tos kavinukes nusigaut reiks.

labas, su maske vaziuosi smile.gif. tai uz lidl pavaziavus yra aikstele ir salia jos jau parkas smile.gif. toj pacioj pusej kaip lidl, tik siek tiek i prieki. pamatysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 28 kovo 2009 - 15:52
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 28, 16:51)
labas, su maske vaziuosi smile.gif. tai uz lidl pavaziavus yra aikstele ir salia jos jau parkas smile.gif. toj pacioj pusej kaip lidl, tik siek tiek i prieki. pamatysi.

dekui, bandysiu kaip nors surast, jei ka tai skambtelsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2009 03 28, 13:20)
na mtau merginos graziai bendraujat ir susitikima susitaret padaryt, gaila kad man i darba reikia. o tai ir as visomis keturiomis pas jus. smagiai praleiskit laika 4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif

dekui bandysim linksmai isiminti susitikima biggrin.gif . Gaila kad pati negalesi verysad.gif , bet manau sekanti karta suderinsime kad iseitu visoms susibegti ax.gif , o kada iseigines tau????
Atsakyti