Sveikutes Ir as noriu i meeta Kadangi dirbu tik nuo 5 vakaro tai butinai ateisiu susipazinti su jumis Tik pasakykit prie kurio krumo laukti kad ir man paskui nereiketu su kapisonu vaikscioti
QUOTE(digital @ 2009 03 27, 21:33)
Sveikutes Ir as noriu i meeta Kadangi dirbu tik nuo 5 vakaro tai butinai ateisiu susipazinti su jumis Tik pasakykit prie kurio krumo laukti kad ir man paskui nereiketu su kapisonu vaikscioti
nepergyvenk draugiskai galesim vaikscioti su kapisonais
as net nezinau gal prie tos kavinukes ir rinktis ten tokia aikstele yra vaikam maziukam, o po to kai susirinksim nuspresim kur toliau keliaut.
as siulau prie kavines kas uz
As uz tai tadu ten ir lauksiu
QUOTE(digital @ 2009 03 27, 21:52)
As uz tai tadu ten ir lauksiu
o su kapisonu jau busi ar dar be , as tai turbut nuo ankstaus ryto sedesiu ten kad nereiktu apsipazinti, o visos prie manes eitu , nes siandien tai labai daug mamu su vaikais parke buvo ir kaip reiks atpazint kur savos
ok 2 uz
0 pries
laukiam kitu pasisakymu
Kadangi veluoti nemegstu tai as busiu pirma arba antra( po taves )Manau kapisono neprireiks, mane nesunku atpazinti, prisislifuosiu prie tos kavinukes
QUOTE(digital @ 2009 03 27, 22:10)
Kadangi veluoti nemegstu tai as busiu pirma arba antra( po taves )Manau kapisono neprireiks, mane nesunku atpazinti, prisislifuosiu prie tos kavinukes
sutarta
na mtau merginos graziai bendraujat ir susitikima susitaret padaryt, gaila kad man i darba reikia. o tai ir as visomis keturiomis pas jus. smagiai praleiskit laika
na saunu, kad yra norinciu susibegti . oras atrodo turetu pagereti. tai susitinkam prie tos uzdarytos kavines, salia aikstelej vaikai gales pazaist, o tada matysim ar kur patrauksim pasedet dar. tai 11 ane.
mano numeris 07817014077, jei kas neras musu.
mano numeris 07817014077, jei kas neras musu.
mes irgi 11 prileksim , tikiuosi kad rasiu nes enfield towne tai tik kelis kart teko but. o gal zinot kur arciausiai galima su masina prisiparkuot? gal pagrindinej soppingu aikstelej? zinau ten yra dar viena tokia lauke (ant ziedo), bet visada pilna buna, tai kiek teko vaziuot tai visada varau i pagrindine. tik po to nezinau kaip is jos greiciausiai iki tos kavinukes nusigaut reiks.
QUOTE(KristeP @ 2009 03 28, 16:40)
mes irgi 11 prileksim , tikiuosi kad rasiu nes enfield towne tai tik kelis kart teko but. o gal zinot kur arciausiai galima su masina prisiparkuot? gal pagrindinej soppingu aikstelej? zinau ten yra dar viena tokia lauke (ant ziedo), bet visada pilna buna, tai kiek teko vaziuot tai visada varau i pagrindine. tik po to nezinau kaip is jos greiciausiai iki tos kavinukes nusigaut reiks.
labas, su maske vaziuosi . tai uz lidl pavaziavus yra aikstele ir salia jos jau parkas . toj pacioj pusej kaip lidl, tik siek tiek i prieki. pamatysi.
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 28, 16:51)
labas, su maske vaziuosi . tai uz lidl pavaziavus yra aikstele ir salia jos jau parkas . toj pacioj pusej kaip lidl, tik siek tiek i prieki. pamatysi.
dekui, bandysiu kaip nors surast, jei ka tai skambtelsiu.
QUOTE(Raganiauskiene @ 2009 03 28, 13:20)
na mtau merginos graziai bendraujat ir susitikima susitaret padaryt, gaila kad man i darba reikia. o tai ir as visomis keturiomis pas jus. smagiai praleiskit laika
dekui bandysim linksmai isiminti susitikima . Gaila kad pati negalesi , bet manau sekanti karta suderinsime kad iseitu visoms susibegti , o kada iseigines tau????