Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(zydra30 @ 2009 03 22, 10:24)
na tai pradedam siulyt diena ir parka tada smile.gif.
manau, kad forty hill yra labai grazus parkas, bet kas nezino kur jis ir neturi masinos, tai autobusai nevazineja sad.gif. tai pirma karta manau visos galetumem pabandyt atvaziuot i towna i ta  atvira parka, kur nedidele kavine yra. tai ta tai visos rasim smile.gif. as dirbu, tai ne tiek daug laisvu dienu turiu. savaitgali visada galiu, nes vyras dirba sad.gif  bet jus gal tada kaip tik su visa seima namie bunat. pvz balandzio 2d ketvirtadieni, ka galvojat? smile.gif
gal kuri is jusu irgi savaitgaliais bunat namie be vyro, tik su vaikais? tada kartais galetumem susimatyt.

drinks_cheers.gif man tinka, tik kelinta valanda ir gal gali kas nors placiau apie ta parka, nes mastau apie viena tik nezinau ar apie reikiama blush2.gif , visai pasimeciau doh.gif , labai noretusi susitikti su visom ir vaikuciai pasiaustu tuo paciu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos. tai pasirodo mano pasiulyta balandzio 2d daug kam lyg ir tinka. parkas yra uz towno, uz visu parduotuviu, link enfield chase stoties einant.jei su autobusais vaziuojant, tai kai pravaziuoja enfield town stoti, tada stotele prie Lidl , galima lipti cia ir eiti dar i prieki siek tiek. arba pavaziuot dar viena link chase soties, tada manau reiks grizti siek tiek. parkas taip ir vadinas, enfield town park. dideli vartai ieiti.
arba jei eisit per towna, pro visas parduotuves, tai kai jos baigias iskart yra mazas parkiukas su suoliukais ir uz jo jau didelis parkas.
o valanda kokia. nzn, sunku cia visoms su vaiku miegais. pamiegos vezimukuose smile.gif. gal kokia 12, kad uztektu laiko pasibuti smile.gif
sakykit kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 24, 19:02)
sveikos. tai  pasirodo mano pasiulyta balandzio 2d daug kam lyg ir tinka. parkas yra uz towno, uz visu parduotuviu, link enfield chase stoties einant.jei su autobusais vaziuojant, tai kai pravaziuoja enfield town stoti, tada stotele prie Lidl , galima lipti cia ir eiti dar i prieki siek tiek. arba pavaziuot dar viena link chase soties, tada manau reiks grizti siek tiek. parkas taip ir vadinas, enfield town park. dideli vartai ieiti.
arba jei eisit per towna, pro visas parduotuves, tai kai jos baigias iskart yra mazas parkiukas su suoliukais ir uz jo jau didelis parkas.
o valanda kokia. nzn, sunku cia visoms su vaiku miegais. pamiegos vezimukuose smile.gif. gal kokia 12, kad uztektu laiko pasibuti smile.gif
sakykit kaip jums?

super man tinka drinks_cheers.gif , ir valanda ir diena zinau ir kur parkas tik is pradziu masciau apie kita daugiau link chase. o towno parke dar nebuvus gera proga apsilankyti thumbup.gif . Tik dabar laikykim kumscius kad oras pageretu ir siek tiek atsiltu biggrin.gif .
Pasirasom visos gal kurios nori i meeta ir atvyks, kad mazdaug zinotumem kiek musu bus g.gif
Kazko labai ramu sitoj temukej, ar visos labai busy, ar as cia viena tokia neturinti ka veikt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padukele00: 25 kovo 2009 - 14:31
sveikos 4u.gif

na man kitas ketvirtadienis irgi tinka, ir sudalyvausim tikrai, jei tik orai geresni bus... tik as noreciau pasiulyti gal 11 val, ka jus manot?
ir dar ten ta kavinuke jau nebeveikia g.gif tai truputi gaila, nes kur mamos kavinsis, na nebent geras labai oras bus ir piknikuot galesim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 03 25, 15:33)
sveikos  4u.gif

na man kitas ketvirtadienis irgi tinka, ir sudalyvausim tikrai, jei tik orai geresni bus... tik as noreciau pasiulyti gal 11 val, ka jus manot?
ir dar ten ta kavinuke jau nebeveikia  g.gif tai truputi gaila, nes kur mamos kavinsis, na nebent geras labai oras bus ir piknikuot galesim  drinks_cheers.gif

labas vakarelis visoms, na man irgi gal labiau tiktu 11, nors is tiesu tai kaip dauguma nuspresit. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Puiki mintis susitikti thumbup.gif Man tiktu ir 11 ir 12valanda.Tik, kad oras pasitaisytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 03 25, 15:33)
sveikos  4u.gif

ir dar ten ta kavinuke jau nebeveikia  g.gif tai truputi gaila, nes kur mamos kavinsis, na nebent geras labai oras bus ir piknikuot galesim  drinks_cheers.gif

rimtai neveikia kavine? nu negerai, o gal tik ziemai buvo uzdare? tada pavaiksciosim parke ir reiks eit kur i kavine kokia.kad butu silciau, tai apseitumem, uztektu siaip ko atsigerti, pacios galim pasiimt.
aisku ziuresim koks oras, jei lis, tai.... verysad.gif
valanda gali but 11.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na del meeto,, kaip matau sioks toks entuziasmas yra, tai manau galim garantuotai susitikt nepaisant oro, nes net jei jis ir prastas butu, galetumem juk visos valandelei i kavinuke kokia uzlekt, juk towne ju visai nemazai yra... o tokiu metu tose kavinukese vien mamos ir sedi lotuliukas.gif taip kad manau visos nusiteikim dalyvaut, nes vietos kazkur vistiek rasim, ar parke ar kavinej.

Tai ka kita ketvirtadieni, balandzio 2 tada 11 val vyksta enfildieciu meetas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mergaites biggrin.gif
tai dabar nutariam kelinta valanda meetas, nors as galiu ir 11 ir 12. Pabalsuojam kam kelinta geriau. Siandien kaip tik i towna leksiu tai sakiau reiks uzeit i ta parka ir tuo paciu paziuresiu ar kavinuke buvo tik ziemai uzdaryta ar visam ir pranesiu jum. Tai ziuresim po to ka darysim nes siaip tai towne kaviniu sociai, jei taip noresim pasisildyti nueit.
Atsakyti
Na as kaip jau kelis kart minejau uz 11 val mirksiukas.gif
kristep kiek supratau irgi, o kitos kurios pasisake , kad atvaziuos, sake kad jom tas pats, tai manau, galim 11 val tada ir rinktis wink.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

mums tai nera jokio skirtumo nei kelinta diena nei valanda,tad atvyksim tokiu laiku uz koki nubalsuos dauguma mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas tai tada balandzio 2d. 11val. Enfield Town Park 4u.gif , tikekimes oras bus geras ir nelis bent jau, lyg pranasauja pavasari sugristant kita savaite thumbup.gif . O del kavinukes tai siandien buvau netoli parko ir pas gelininkus kurie dirbo paklausiau, tai jie tiksliai nezino kada vel ja atidarys, bet sake kazkas ten daroma ar remontas ar dar kazkas nu nzn, faktas tas kad ji nera uzdaryta visam bigsmile.gif

Beje kurioje vietoje renkames visos, kad nereiktu bludint ir ieskot po visa parka, bo as labai nemegstu kai apsipazysti ir po to tas zmogus ziuri kaip i nepilno proto blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tada jau as i kulnus dedu lotuliukas.gif
Atsakyti