QUOTE(zydra30 @ 2009 03 17, 19:44)
sveikos visos kaimynes
nemazai cia jusu. o ir nestukiu ziuriu padaugejo. sveikinu busimas mamytes
del ligoniniu, tai jus teisios, ziurint kas pasitaiko. as pati buvau chase farm, bet kadangi buvau under consultant care, tai man viskas praejo tvarkoj. praleidau ten daug laiko, akuseres daugmaz pamenu, tai visokiu ten yra, kaip ir visur. tikiuosi, jog jums bus gerai.
kriste, kaip tavo maziuke laikosi, jau du men, ane? smagu buvo su tavim susipazinti. as sia sav dirbu nemazai, bet kada, kai laisvesne, su mielu noru, vel pavaikstineciau o ir su kitom mamom smagu butu susipazinti.
nemazai cia jusu. o ir nestukiu ziuriu padaugejo. sveikinu busimas mamytes
del ligoniniu, tai jus teisios, ziurint kas pasitaiko. as pati buvau chase farm, bet kadangi buvau under consultant care, tai man viskas praejo tvarkoj. praleidau ten daug laiko, akuseres daugmaz pamenu, tai visokiu ten yra, kaip ir visur. tikiuosi, jog jums bus gerai.
kriste, kaip tavo maziuke laikosi, jau du men, ane? smagu buvo su tavim susipazinti. as sia sav dirbu nemazai, bet kada, kai laisvesne, su mielu noru, vel pavaikstineciau o ir su kitom mamom smagu butu susipazinti.
labas vakarelis visoms ,
Mazylei mano jau 2 su puse ir sparciai artejam prie 3 meneseliu . Vis augam ir sunkejam ir kas dien vis kokiu naujoviu mamai iskrecia, pvz. jau ismokom kumsteli susigrust i burnyte ir ciulpt , zodziu nenuobodziaujam. As ir sia savaitele biski uzsiemus, bet kita tai jei oras geras tikrai su mielu noru i koki parkeli pasivaiksciot.