Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(zydra30 @ 2009 03 17, 19:44)
sveikos visos kaimynes smile.gif
nemazai cia jusu. o ir nestukiu ziuriu padaugejo. sveikinu busimas mamytes  4u.gif

del ligoniniu, tai jus teisios, ziurint kas pasitaiko. as pati buvau chase farm, bet kadangi buvau under consultant care,  tai man viskas praejo tvarkoj. praleidau ten daug laiko, akuseres daugmaz pamenu, tai visokiu ten yra, kaip ir visur.  tikiuosi, jog  jums bus gerai.
kriste, kaip tavo maziuke laikosi, jau du men, ane? smagu buvo su tavim susipazinti. as sia sav dirbu nemazai, bet kada, kai laisvesne, su mielu noru, vel pavaikstineciau  smile.gif  o ir su kitom mamom smagu butu susipazinti.

labas vakarelis visoms smile.gif ,

Mazylei mano jau 2 su puse ir sparciai artejam prie 3 meneseliu biggrin.gif . Vis augam ir sunkejam ir kas dien vis kokiu naujoviu mamai iskrecia, pvz. jau ismokom kumsteli susigrust i burnyte ir ciulpt bigsmile.gif , zodziu nenuobodziaujam. As ir sia savaitele biski uzsiemus, bet kita tai jei oras geras tikrai su mielu noru i koki parkeli pasivaiksciot. smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir busimos biggrin.gif Kiek cia jusu susirinke, o as visai netiketai sia temele radau wub.gif , gal priimsit i savo buri ax.gif

As vardu Vaida ir turiu dideli neklauzada suneli Alana kuriam 2 metukai ir nepilnas menesiukas. Anglijoje beveik 7 metai o Enfielde 3, beje gyvenu 2 minutes prie Brimsdown stoties ir esu be keliu menesiu 25 metu.

Malonu butu bendrauti ir susidraugauti nes kaip ir lietuviu draugiu mamyciu sitoje puseje londono neturiu verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mirksiukas.gif Senai besilankiau cia, truputi itempta savaite buvo doh.gif Aciu kas linkejot sekmes vairuoti 4u.gif Nusprendziau nekeisti instruktoriaus nes galvoju begsiu nuo vilko ir uzsoksiu ant meskos tongue.gif Tik tiesiai sviesiai pasakiau jam kad as mokinuosi ir darysiu klaidas tol kol ismoksiu tai biski nusileido zmogus ant zemes bigsmile.gif
Ziogeli 89 uzjauciu del mociutes, suprantu kaip jautiesi verysad.gif 4u.gif
padukele00 sveikute, va tau balionas 4u.gif
Tai kada planuojam pasivaiksciojimus parke, orai tai atsilo g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 03 18, 02:50)
Mazylei mano jau 2 su puse ir sparciai artejam prie 3 meneseliu biggrin.gif . Vis augam ir sunkejam ir kas dien vis kokiu naujoviu mamai iskrecia, pvz. jau ismokom kumsteli susigrust i burnyte ir ciulpt bigsmile.gif , zodziu nenuobodziaujam.

Saunuole kokia wub.gif Kiek mamytei dziaugsmo thumbup.gif

QUOTE(padukele00 @ 2009 03 19, 00:22)
sveikos mamytes ir busimos 

Sveikute bigsmile.gif Smagu tave cia matyti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTES VISOS SENIAI MATYTOS,IR TIK PRISIJUNGUSIOS 4u.gif
Orai tik syla,o mamytes turbut megaujasi smile.gif ir vis reciau ir reciau apsilanko cia smile.gif ir mes turbut prie tokiu ax.gif reiktu susibekt tikrai kada,tik va ne taip lengva manau bus suburt visas i viena vieta g.gif
Turiu jums viena klausimeli smile.gif is neturejimo ka veikt gi visko prisigalvoji,tai va apsisprenddziau kad labai noriu yamzinti savo pilveli blush2.gif tik va vien noro neuztenka,net neysivaizduoju kur tai galim padaryt rolleyes.gif gal kuri buvo ,ir zino kokia fototelje kur tai daro rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif
Simtas metu, kai cia nebuvau uzsukus blush2.gif bet zinokit, tiek darbu turiu, kad net galva plysta. Atrodo, kad nieko nespesiu iki vaikucio gimimo, o man jau 35 savaiteles, o tiek daug dar visko reikia pasidaryti ir pasiruosti ir dar i universiteta vaikstau, plius egzaminai prasideda dabar, ai ir dar i kursus pries gimdyma pradejau eiti...Na zodziu, mielai tikrai dazniau paplepeciau cia su visomis, bet jauciu, kad taip bus tik koki geguzes men., kai mano Igniukas jau bus gimes ir mokslai baiginesis, o iki tol, linkejimai visoms ir gero pasivazinejimo parkelyje 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ir sveika prisijungus padukele 00 , labai smagu, kad po truputi sia temele atranda vis daugiau mamyciu drinks_cheers.gif

Vita, tikrai seniai girdeta, linkiu kuo puikiausiai viska susitvarkyti!! ir kad viskas eitusi pagal tavo plana! negaliu patiket, kad uz gero menesio jau busi su leliuku! thumbup.gif

o del susitikimo, tai gal tada pradedam siulyt konkrecias vietas, tiksliau parkus, ir tada ziuresim kur daugumai geriausiai, nes kaip matau tai cia labai mes issibarste, bet taip pat matau, kad nemazai ir vairupojanciu...

kas del manes , tai as gyvenu turbut per viduri tarp visu bigsmile.gif , man tiktu tiek Enfield Town parkai, beto i jupos manau is visusr ir autobusai vaziuotu, pati as lankausi Forty Hillo parke, kuris man cia vos ne graziausias is aplinkiniu ir ne vienai mamytei jau uzrodziau blush2.gif , esu buvus ir Enfieldo Highway parkuose... taip kad balsuokit ir siulykit savo variantus, manau tada bus kur kas lengviau nusprest, o del datos irgi kaip nors susitarsim, jei tik noro bus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos aciu uz balionus kiek daug prisirinkau ax.gif , man tai enfield towno parkas tinka ir nepertoliausiai atvaziuoti biggrin.gif

Salia manes yra Durants parkas bet nera jis didelis ir vaikuciam nelabai butu ka veikt g.gif

Siaip man tinka bet kur biggrin.gif , megstu pakeliaut tongue.gif , tik pati nevairuoju ir masinos neturiu blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Labukas
Mes pritariam bet kokiam parkeliui,nes tiesa pasakius turbut nei vienam nesam buve is isvardintu blush2.gif Turim labai dideli soda tai kai geras oras sedim nuo pat ryto jame biggrin.gif tik nuobodoka dviems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 03 20, 14:08)
smile.gif Labukas
Mes pritariam bet kokiam parkeliui,nes tiesa pasakius turbut nei vienam nesam buve is isvardintu  blush2.gif Turim labai dideli soda tai kai geras oras sedim nuo pat ryto jame  biggrin.gif tik nuobodoka dviems  ax.gif

na tai pradedam siulyt diena ir parka tada smile.gif.
manau, kad forty hill yra labai grazus parkas, bet kas nezino kur jis ir neturi masinos, tai autobusai nevazineja sad.gif. tai pirma karta manau visos galetumem pabandyt atvaziuot i towna i ta atvira parka, kur nedidele kavine yra. tai ta tai visos rasim smile.gif. as dirbu, tai ne tiek daug laisvu dienu turiu. savaitgali visada galiu, nes vyras dirba sad.gif bet jus gal tada kaip tik su visa seima namie bunat. pvz balandzio 2d ketvirtadieni, ka galvojat? smile.gif
gal kuri is jusu irgi savaitgaliais bunat namie be vyro, tik su vaikais? tada kartais galetumem susimatyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 22 kovo 2009 - 11:53
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 22, 12:24)
manau, kad forty hill yra labai grazus parkas, bet kas nezino kur jis ir neturi masinos, tai autobusai nevazineja sad.gif. tai pirma karta manau visos galetumem pabandyt atvaziuot i towna i ta  atvira parka, kur nedidele kavine yra. tai ta tai visos rasim smile.gif. as dirbu, tai ne tiek daug laisvu dienu turiu. savaitgali visada galiu, nes vyras dirba sad.gif  bet jus gal tada kaip tik su visa seima namie bunat. pvz balandzio 2d ketvirtadieni, ka galvojat? smile.gif
gal kuri is jusu irgi savaitgaliais bunat namie be vyro, tik su vaikais? tada kartais galetumem susimatyt.

drinks_cheers.gif Tik kur tas parkas g.gif Pro kur ten eit reikia g.gif Atrasciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padukele00 @ 2009 03 19, 00:22)
sveikos mamytes ir busimos  biggrin.gif  Kiek cia jusu susirinke, o as visai netiketai sia temele radau  wub.gif , gal priimsit i savo buri  ax.gif

As vardu Vaida ir turiu dideli neklauzada suneli Alana kuriam 2 metukai ir nepilnas menesiukas. Anglijoje beveik 7 metai o Enfielde 3, beje gyvenu 2 minutes prie Brimsdown stoties ir esu be keliu menesiu 25 metu.

Malonu butu bendrauti ir susidraugauti nes kaip ir lietuviu draugiu mamyciu sitoje puseje londono neturiu  verysad.gif

labas vakarelis visoms,
smagu kad prisijungiai 4u.gif , tikiuosiu tikrai kada susitiksim, nes as nepertoliausiai nuo tos stoties irgi gyvenu.
Papildyta:
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 03 19, 02:03)
Turiu jums viena klausimeli  smile.gif  is neturejimo ka veikt gi visko prisigalvoji,tai va apsisprenddziau kad labai noriu yamzinti savo pilveli  blush2.gif  tik va vien noro neuztenka,net neysivaizduoju kur tai galim padaryt  rolleyes.gif gal kuri buvo ,ir zino kokia fototelje kur tai daro  rolleyes.gif

mane tai drauge pafotografavo, nes turiu fotoaparata su linze kur gali nemazai priartint ir nuotraukeles gavosi visai neblogos ax.gif , o siaip profesionalios fotosesijos tai nemazai kainuoja.
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2009 03 22, 12:24)
manau, kad forty hill yra labai grazus parkas, bet kas nezino kur jis ir neturi masinos, tai autobusai nevazineja sad.gif. tai pirma karta manau visos galetumem pabandyt atvaziuot i towna i ta  atvira parka, kur nedidele kavine yra. tai ta tai visos rasim smile.gif. as dirbu, tai ne tiek daug laisvu dienu turiu. savaitgali visada galiu, nes vyras dirba sad.gif  bet jus gal tada kaip tik su visa seima namie bunat. pvz balandzio 2d ketvirtadieni, ka galvojat? smile.gif

as tai sutinku galim susisitikt balandzio 2, per mano gimtadieni, kai tik ir atsvestumem drinks_cheers.gif thumbup.gif , tik nelabai zinau kur tas parkelis randasi. blush2.gif
Atsakyti