Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

Oho, mamytes, net patiket sunku, praplepejot net 2 puslkapius per savaitgali lotuliukas.gif jau cia pavasaris kaip suprantu veikt pradeda smile.gif gerai gerai smile.gif

na as visas naujienas tik siandien ir perskaitau tongue.gif tai pirmiausia tai labai sveiukinu ziogeli!!!!!!! 4u.gif 4u.gif vau kokios dziugios naujienos smile.gif o dar kas svarbiausia, kad tavo tarp tavo mazosios ir maniskio tik 4 d skirtumas, o va nestuke.gif as siandien lygiai kaip 21 savaite, tai kaip suprantu ir tu labai panasiai ? thumbup.gif drinks_cheers.gif kartu gimdyt vaziuosim wink.gif
o del judesiuku, pirmuosius, labai svelnius ir nestiprius pajutau tikrai anksti, bet paskui buvo gana ilgas laiko tarpa skai nieko nejauciau, bet va dabar vel svelniai mane vis dazniau pakutena blush2.gif thumbup.gif wub.gif o ir siaip juk apie 20 sav daro scana, tai jau per ji juk garantuotai viska mato, ar jau ji turejai?

o mum nscanas parode kad bus mergaite wub.gif drinks_cheers.gif

na o del parku, tai jau dabar galiu ir as visur prisijungti, nes savaitgali tai turejom sveciu, tai uzimta ir buvau, o dabar vel viskas po senovei ...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip ramu cia g.gif
ASTULKA, sveikinimai ir tau ir dar ruzaviausi, smagu kad zinai kas jau pilvely.As ne per viena nestuma nezinojau, bet visus tris maniau, kad berniukas bus.tai toooookia staigmena buvo, kai pamaciau, kad mergyte wub.gif Kalbinu MB, kad lygybe tur but, reik dar vienos mergytes wub.gif
Beje, su savaitelemis tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 03 09, 13:30)
Oho, mamytes, net patiket sunku, praplepejot net 2 puslkapius per savaitgali  :lotuliukas: jau cia pavasaris kaip suprantu veikt pradeda :) gerai gerai :)

na as visas naujienas tik siandien ir perskaitau  :P tai pirmiausia tai labai sveiukinu ziogeli!!!!!!!  :4u:  :4u:  vau kokios dziugios naujienos :) o dar kas svarbiausia, kad tavo tarp tavo mazosios ir maniskio tik 4 d skirtumas, o va  :nestuke as siandien lygiai kaip 21 savaite, tai kaip suprantu ir tu labai panasiai ?  :super  :sutinku  kartu gimdyt vaziuosim ;)
o del judesiuku, pirmuosius, labai svelnius ir nestiprius pajutau tikrai anksti, bet paskui buvo gana ilgas laiko tarpa skai nieko nejauciau, bet va dabar vel svelniai mane vis dazniau pakutena  :geda2:  :super  :wub: o ir siaip juk apie 20 sav daro scana, tai jau per ji juk garantuotai viska mato, ar jau ji turejai?
o mum nscanas parode kad bus mergaite  :wub:  :sutinku

na o del parku, tai jau dabar galiu ir as visur prisijungti, nes savaitgali tai turejom sveciu, tai uzimta ir buvau, o dabar vel viskas po senovei ...

ne be pirma kart laukiuos ir sakoma kad judesiukus turiu pradeti jausti nuo 16 savaiteliu,bet as pajutau daug veliau,gal del to kad nesitikejau,ir nesupratau :geda2: tai va mamytes zinokit kad kontraceptikai ne visad padeda :) buvau pasidaryt scana ir pasake kad laukiuosi 20 savaiciu ir 5 dienos :blink: gerai kad gulejau,o tai buciau nuvirtus :lotuliukas: tai dabar jau esu 22 ir 5 dienos,Liepos 11 nustate termina,bent vienas vaikas bus vasarinukas,nes kiti abu gime vos ne per mano gimtadieni,rudeni :) kas bus tiksliai nepasake,sake tik tiek kad vyrisku organu nemato :super as labai norieciau mergaites,o va mano brangusis troksta sunaus :rolleyes: na kas bus tas svarbu kad sveikas :wub: taip kad gimdyt galesim vaziuot kartu,ir vezimus stumdyt taip pat :super
Beje kur zadi gimdyti?Gal ka zinai apie vietines ligonines?As mazulka gimdziau norf midllesex kosmaras kazkoks bijau net prisimint
Papildyta:
QUOTE(digital @ 2009 03 08, 16:30)
Labukas, visu pirma su kovo 8d. visas moteris bis.gif  bis.gif  nail.gif
Ziogeli89 aciu uz padrasinima, vyras sake pamokins truputi, nes as kita karta nesuprantu savo instruktoriaus,tai penktadieni vos nesustojau vidury A10, sviesoforas buvo zalias o man priartejus prie sankryzos pasikeite i geltona, tas mano mokytojas nieko nesako o as ir vaziuoju toliau, o dar kazkoks mikras man vos ne i sedyne buciuoja doh.gif Instruktorius sako stok vos ne vidury kelio, sako norejau pats sustabdyti bet masina uz taves butu atsitrenkus i mus, sakau tai jei as sustabdysiu jis vistiek atsitrenks , paskui sako nesijaudink mes visi ten buvom ir darem klaidas unsure.gif Man atrodo kad as keisiu instruktoriu nes as jo nesuprantu, dar tik 8 pamokas turejau o jis jau man sako uzsibooking teorijos egza, sakau as dar nepasiruosus, tai tada liepe vaziuoti 60m/h keliu, sakau pats prisiprasysi bedos doh.gif Vienu zodziu nelabai man cia su tuo vairavimu wink.gif  Soriukas biski pasiguodziau mastau.gif

Na taip nuo instruktoriaus labai daug kas priklauso,ir jai tik yra galimybe tai keis kuo greiciau.Vidury sankryzos sustoti jokiais budais negalima,na nebent butu labai ziaurus kamstis,seip jai jau pradejai manevra yvaziodama i sankryza degant zaliam sviesaforui,tai ji turi baigt nesvarbu kad jis pasikeite.Tai toks butu mano patarimas mus taip moke mirksiukas.gif Is pradziu busi kiek atsargesne,o kai ygusi leksi kaip ir tas mikras is paskos nepaisydama nei spalvu nei taisykliu biggrin.gif kitaip cia neymanoma biggrin.gif Tad sekmes ,ir gero instruktoriaus,jai sugalvosi keist thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif

ka veikiate per dieneles?

mano terminas ziogeli liepos 20 , taip kad ir vel tik keliu deieneliu skirtumas tarp leliuku bus thumbup.gif o ar jau galvoji apie vezimukus? koki pirksist kai leliuko sulauksit? nes juk ir mazaja dar reikes veziot.. ar jau jusiske labai ipratus be vezimo?
galetume susimatyt kuria diena, kai orai geresni bus... ax.gif kaip ir su kitom mamytem wink.gif
Atsakyti
Na as visomis keturiomis savo letenomis UZ!!!! lotuliukas.gif
tik kai oras pasitaisysm galime iskart planuot susitikima drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

na ka su vezimu daryt tiesiog nezinau,galvoju gal su tuo paciu issiversti,nes turiu ir lopsy kudikiui ir sedima dali,tik kedutes nebe.o ziogiukui teks atprast vazinetis,jau bus didele tegu vaiksto pati,nes 2 vezimu gi nepastumdysiu smile.gif nebent koki dviguba,bet kad man su tais vezimu pirkimais tikras galvos skausmas g.gif kol pritaikem tinkama tai tris pakeitem,gaila ir laiko ir pinigu schmoll.gif ka tu zadi zadi daryt,dviguba gal bandysi pirkt rolleyes.gif
o orai silteja i koki parkeli butu visai jau ne pro sali ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 03 11, 04:19)
Gal ka zinai apie vietines ligonines?As mazulka gimdziau norf midllesex kosmaras kazkoks bijau net prisimint 

Cia jau ne nuo ligonines priklauso,o nuo personalo mirksiukas.gif As viena vaikuti gimdziau Chase Farm, kita-North Midlesex-ir atsiliepti galiu kuo puikaiusiai thumbup.gif wub.gif Nepakartojama prieziura tiek nestumo metu, tiek per gimdyma abiejose ligoninese thumbup.gif Matyt ne i ta pamaina pakliuvai g.gif
Atsakyti
As pati gimdziau Chase farma, tai tik labai gerai atsiliept galiu, plius drauge turejo sunkesni gimdyma, atsiliepia apie Chase farm'a irgi tik labaoi gerai, o pvz apie barnet ligonine tik prastus atsiliepimus esu girdejus.. bet cia is tikruju siek tiek laimes dalykas, nes visur visiap gali buti...

o del vezimo, ta imanau kad pirksiu dviguba, nemanau kad maniskis taip jau ims ir zingsniuos , o beto i parduotuves ar viesuojuo transportu man atrodo lengviau turetu buti...
Atsakyti
smile.gif
kiek girdejau kad mazesnei ligoninei gersne prieziura,nes maziau paciantu ,o didelese tai varo visus kaip per konveiri verysad.gif nesakau kad daktarai prasti buvo toi norf midllsex,ir draugiski ir nuosirdus atrode,bet prisiminimai vistiek ne patys geriausi verysad.gif kai gulejau su mazule chees farme susidariau gana nebloga nuomone,taip ramu ten,nuoseklu,zodziu jokio balagano thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nors dar toli visas tas reikalas bet baime kuo toliau tuo didesne verysad.gif visai sutikciau kad padarytu cezari ax.gif zinau baisiai skamba,visos istveria,bet is po antro gimdymo baime likus ir niekaip negaliu atsigaut blink.gif
P.S
skambino tete siandien pasake kad mociutei 4 stadijos vezys,kosmaras kazkoks vasara dare visus tyrimus nieko nemate,o dabar jau atseit per velu ka daryt schmoll.gif labai bijau kad nepasimirtu tuo laiku kai nebeleidzia skrist.
gal kas zinot iki kada galima skraidyt g.gif na uzteks guostis,gal atsils oras pageres nuotaika,nuveiksim ka turiningo mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis89 @ 2009 03 13, 01:46)
bet prisiminimai vistiek ne patys geriausi  verysad.gif

Nepergyvenk ir nebijok, viskas bus gerai 4u.gif Varyk visas baimes salin ir ramiai lauk 4u.gif man trecias gimdymas buvo pats lengviausias-mergyte per pirma stumima istumiau per 1min wub.gif Visas gimdymo procesas labai trumpas.Nors ir kitais dviem gimdymais negaliu skustis wub.gif Tik antras berniukas beveik 5kg gime biggrin.gif
Sekmes 4u.gif
Labas rytas 4u.gif Kokie planai siandienai?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , na va pagaliau isleidau uosvius, buvo atskride aplankyt musu dukreles. Pacios zinot kaip su jais buna.... doh.gif ...o kai isvaziuoja palengveja.... thumbup.gif .

Sveikinu Ziogeli89 su naujuoju pilvelio gyventoju nestuke.gif ir linkiu lengvo nesiojimo ir gimdymo 4u.gif .

Astulka, sveikinu tave suzinojus jog turesi mergyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Malienka - sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif

Digital - istvermes tau mokantis vairuoti ir keiciant instruktoriu smile.gif . Islaikyt teises nera taip lengva siais laikais, bet manyciau kad cia lengviau nei LT. g.gif

As tai gimdziau Chase Farm Hospital ir manyciau jog visai nieko smile.gif , teko apsilankyt North Middlesex pas midwife, tai visai nepatiko schmoll.gif , na matyt kaip sakoma ne ant tos papuoliau rolleyes.gif . Siaip tai manau kad nera skirtumo kur gimdyt, svarbu kad viskas butu gerai, o po to rezultatas pats pranoksta save. smile.gif

Kai jau leksit i parkeli tai nepamirskit ir musu, mes mielai prisijungsim thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos kaimynes smile.gif
nemazai cia jusu. o ir nestukiu ziuriu padaugejo. sveikinu busimas mamytes 4u.gif

del ligoniniu, tai jus teisios, ziurint kas pasitaiko. as pati buvau chase farm, bet kadangi buvau under consultant care, tai man viskas praejo tvarkoj. praleidau ten daug laiko, akuseres daugmaz pamenu, tai visokiu ten yra, kaip ir visur. tikiuosi, jog jums bus gerai.
kriste, kaip tavo maziuke laikosi, jau du men, ane? smagu buvo su tavim susipazinti. as sia sav dirbu nemazai, bet kada, kai laisvesne, su mielu noru, vel pavaikstineciau smile.gif o ir su kitom mamom smagu butu susipazinti.
Atsakyti