Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės ir ne tik iš Enfieldo ir aplinkinių rajonų

QUOTE(digital @ 2009 02 05, 22:47)
labukas mirksiukas.gif Vita_uk aciu uz linkejimus ax.gif Dabar tik sloga baisuline liko, tempa nukrito, tai akyse prasviesejo biggrin.gif
Soriukas Raganiauskiene nepastebejau kur tu gyveni 4u.gif
Mergaites patarkit prasau ka man daryti unsure.gif mama pasake kad mociute guli onkologiniam ir kad nebeilgai ji su mumis bus, daktarai speja ilgiausiai apie menesi, nezinau ka daryti ar gryzti dabar i LT ar laukti kol pabloges, mama sako pati spresk, vyras taip pat mazas patarejas, tai va pasimetus nezinau ka daryti unsure.gif  verysad.gif

visu pirma uzjauciu, o antra as manau kaip ir Vita_uk, jei mociute tau buvo artima, tada manau vaziuok, bet jei tik mociute ir nieko daugiau.... sunku ka ir pasakyt. paciai teks apsisprest.
Atsakyti
QUOTE(digital @ 2009 02 05, 22:47)
labukas mirksiukas.gif Vita_uk aciu uz linkejimus ax.gif Dabar tik sloga baisuline liko, tempa nukrito, tai akyse prasviesejo biggrin.gif
Soriukas Raganiauskiene nepastebejau kur tu gyveni 4u.gif
Mergaites patarkit prasau ka man daryti unsure.gif mama pasake kad mociute guli onkologiniam ir kad nebeilgai ji su mumis bus, daktarai speja ilgiausiai apie menesi, nezinau ka daryti ar gryzti dabar i LT ar laukti kol pabloges, mama sako pati spresk, vyras taip pat mazas patarejas, tai va pasimetus nezinau ka daryti unsure.gif  verysad.gif

Nu taip,patarti ka siuo atveju neymanoma,galim tik uzjausti verysad.gif o tu daryk taip,kaip liepia tau sirdis.
Atsakyti
Labukas, vilku taryba pasitare ir as nusprendziau vaziuoti i LT, nusipirkau bilietus vasario 14d smile.gif .Aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Digital, uzjauciu del tokiu ziniu!LAIKYKITES 4u.gif
Atsakyti
Aciu Astulka 4u.gif Nesiseka seis metais, sakoma kaip palydesi senus taip ir sutiksi naujus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 02 05, 14:13)
na tai man tik jei kas gali pasiulykit kur galima butu nusipirkti maudymke spec nesciosiom  ax.gif  ir as linkus buciau irgi nuo kt savaites pradet!!!! smile.gif

Sveikos smile.gif
tai va, nusipirkau siandien maudomuka ax.gif
Pries vaziuojant galvojau, kad pirksiu vientisa, bet gavosi taip, kad nusipirkau atskira skirta nesciosioms... blush2.gif Kai pradejau matuotis vientisus, kazkaip nepatogus jie man pasirode, arba krutine gerai, arba pilvas, o, kad kartu sutaptu, tai niekaip schmoll.gif Tai va, nors buvau nusiteikus pries atskirus, bet kai pradejau matuotis, supratau, kad jie daug patogesni tongue.gif tai nusipirkau toki su sortukais, o virsus kaip maikute atrodo, uzdengia visa pilva ir dar liko vietos augti mirksiukas.gif
Tik baseine paaiskes koks jis: praktiskas ar ne g.gif

Tiesa, o pirkau tai mothercare ir kainos nera dideles bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita_uk: 08 vasario 2009 - 01:18
sveikutes 4u.gif
visos tokios ramios ax.gif orai blogi, kalbos turetu nesiliauti.... tongue.gif
mes tokie neaiskus kazkokie, kelias dienas mazajam laikos 37.3-37.7 tempa, jokiu akivaizdiu zenklu kas galetu buti, bet matos is jo , kad maziau jegu turi.... tai net nzn ka cia ir galvoti, pridavem pirmad slapima, laukiu rezultatu, pas gp aisku appointmentu nera, o emergency dar kazkaip neiimu.... doh.gif

vkr prisedau prie savo mokslu, praleidus 2sav, tai net pazaliavo akyse kiek visko reikia mokintis doh.gif lotuliukas.gif

ka siaip veikinejat? ar pradejot baseinus kas? mum teks atidet kol kas....
Atsakyti
uzjauciu Astulka del Lukucio, bet mums tas pats, niekaip kosuliuko neatsikratom, nors siaip atrodo viskas gerai.
Baseina noretumem lankyt, bet man taip rodos, kad mes palauksime siltesniu oru blush2.gif
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif , buvau siek tiek dingus nes yra pas mus atvaziavus mano mama, tai siek tiek padeda mums su maziuke rolleyes.gif . Jau kai isvaziuos tai butinai merginos leksim i parkeli, tikiuosi kita savaite jei oras bus neblogas smile.gif . taip pat baigiu is proto ir is nervu iseit bandant sutvarkyt ir uzpildyt visokias formas del benefitu doh.gif , beje gal zinot kas ka nors tiksliau kokius galima gaut g.gif .
Atsakyti
QUOTE(KristeP @ 2009 02 11, 16:38)
sveikutes visos smile.gif , buvau siek tiek dingus nes yra pas mus atvaziavus mano mama, tai siek tiek padeda mums su maziuke rolleyes.gif . Jau kai isvaziuos tai butinai merginos leksim i parkeli, tikiuosi kita savaite jei oras bus neblogas smile.gif . taip pat baigiu is proto ir is nervu iseit bandant sutvarkyt ir uzpildyt visokias formas del benefitu doh.gif , beje gal zinot kas ka nors tiksliau kokius galima gaut g.gif .

sveika smile.gif o tai smagu , kai mama yra, pas mus pries 2 sav buvo, tai ne tas zodis kaip smagu thumbup.gif
o del oro ir as jau labai tikiuosi geresniu, ir aisku pirmiausia pasveikt mum reikia is tu paslaptingu virusu....

skambinausi jau siand net i ligonine , tai patare man kad nieko labai rimto negali buti, nes nera aukstos tempos, tai atseit siaip koks vidinis virusas.... o slapimo ats dar nera...

o del benefitu: o kokiu stu jau uzpildzius, siaip kurie 100% priklauso, tai child benefit, statutory maternity pay manau jau darbe susitvarkius is anksciau, o manau , kad visi kiti tai nuo pajamu priklauso... siaip dar manau kad gali prasytis tax credit formos, nes working tax credit tai daug sansu kad nuo siol priklausys, o dar ploius child tax credit... bet ten viena forma, nurodai savo pajamas ir jie jau nusprendzia ar ir kiek tau priklauso,,,, jei seimos mazos pajamos gali priklaustyi ta vienkartine ismoka sure grant ar kaip ji ten vadinas, man atrodo £500, bet jei minejai kad dirbai, tai turbut mazai tiketina, kad jum ja duos... na tiek manau, visos kitos jau kai labai mazos pajamos ir ne visai tiesiogines su leliuku smile.gif)))

gal kas dar ka zino..... ax.gif

o del child benefit , tai forma ligoninej turejai gauti, po to jie patys atsius tau kita forma, nes pamatys kad tu is Lt lotuliukas.gif tai va jau kai ja uzpildysi, tada jau ir pradesi gauti thumbup.gif dar voucheri turetum gauti £250 leliukui taupomaja atidaryti - kurios as iki siand taip ir neatidariau blush2.gif

rasyk, jei kas dar neaisku mirksiukas.gif

beje, Raimonda jus irgi greiciau sveikit, taip nesmagu kai tie maziai negaluoja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A_S_T_U_L_K_A: 11 vasario 2009 - 16:28
Sveikutes
mes taip pat mazumele prapuolem,apsirgau pati visa savaite niekaip negaliu atsigaut,jau lyg ir geriau buvo,siandien vel viskas is naujo,aciu dievui seimyna sveika.Baseino taipogi neiseina aplankyt,susipirkom viska ir laukiam geresniu dienu,nes kai taip salta ne kas issimaudzius suoliuot namo.
Del benefitu visa informacija suteikia job centras,geriausia nueiti i kelis juos ir paklausi,nes ne visos buna geranoriskos ir nepasako visko.Kazkur turejau benefitu centro numeriuka bet niekaip nerandu,jai rasiu veliau parasysiu.As kai laukiaus mazosios taip pat dirbau ir gavau ta vienkartine 500,prasyt verta visu,ten nera sudetinga uzpildyt formas,jai kokia ir nepriklauso,jie tada patys pasiulo ka galetum gauti.Tad nenuleisk ranku,bandyk ir jai kas dar bus neaisku klausk,bandysim padet,Sekmes smile.gif
Atsakyti
dekui paneles uz informacija smile.gif . tikiuosiu kad jusu maziai greit pasveiks ir ateis siltesni orai, tai nors susibegt bus galima. mirksiukas.gif musu dukrele pries pora dienu paskiepijo nuo tbc tai dabar bais nerami, tai gerai kad nors mama cia, tai nors kiek man atsipust leidzia. rolleyes.gif beje gal zinot kur galima vaikuciui padaryt pasines nuotraukeles.
Atsakyti