[COLOR=red][SIZE=7]Sveikos Enfielde gyvenancios tautietes!!
nusprendziau atidaryti nauja temele po begalybes ieskojimu SM forumu puslapiuose.. per SM jau susipazinau su 2 mamytem, bet... zinau, kad cia ju yra ir daugiau todel prasau visas atsiliept ir burtis
o jei rimciau: tai esu 9 men sunelio mamyte, kuri iesko panasiu interesu tautieciu:ir vezimelius idomiau stumdyt, ir apie ateity "pasvaigt"
iki sunaus gimimo ir mokiausi universitete(baiginesiu si rudeni), ir dirbau, ir dar bandem/om isirenginet namucius.... taip kad veiklos nemazai, truksta tik bendraminciu "ispudziam" pasidalint
labas.ir as gyvenu enfielde
taip pat mokiausi universitete, ir net baigiau jau.
o jei rimtai, tai irgi idomu butu sulaukti, kad kokia nauja mamyte prisijungtu prie musu. galetumem visos kartu naujus parkelius atradineti
o jei rimtai, tai irgi idomu butu sulaukti, kad kokia nauja mamyte prisijungtu prie musu. galetumem visos kartu naujus parkelius atradineti
QUOTE(zydra30 @ 2008 07 30, 18:54)
labas.ir as gyvenu enfielde
sveikutes
as dar tik laukiuosi ir tikiuosi, jog busiu mamyte
taip pat esu studente, baigiau pirmus metus, greit kau vel keliausi i uni, tik nzn kaip viska teks suderinti... ir gyvenu enfilde
QUOTE(Vita_uk @ 2008 08 27, 00:24)
sveikutes
taip pat esu studente, baigiau pirmus metus, greit kau vel keliausi i uni, tik nzn kaip viska teks suderinti... ir gyvenu enfilde
sveikute!
as daug laiko vasara Lt praleidau, o kai grizau i visokius reikalus labai inikau,.....ir tik dbr pastebejau, kad pasisakei Enfieldo forume pasipasakok ka nors daugiau! kiek tamstai metu, kiek laiko laukies, kur tiksliai gyveni Enfielde, kokiame uni mokais????
zodziu lauksiu ziniu, jei tik neisgasdinau su tiek klausimu
Pasisakykit mergaites drasiau, nes mum tuoj tema uzdarys
Sveikutes As taip pat gyvenu Enfielde
o tai labai smagu!!! pasipasakok siek tiek daugiau. kiek metu, kur gyveni ar nors kanors apie save
labai dziugu, kad jungiesi!
labai dziugu, kad jungiesi!
Gyvenam mes (as ir vyras) beveik paciam enfieldo centre, man 26 beveik Vaiku dar neturim bet planuojam greitu laiku ka nors sukrapstyti O kur jusu nauji namuciai? kaip ilgai gyvenat Londone?
QUOTE(digital @ 2008 11 12, 21:59)
Gyvenam mes (as ir vyras) beveik paciam enfieldo centre, man 26 beveik Vaiku dar neturim bet planuojam greitu laiku ka nors sukrapstyti O kur jusu nauji namuciai? kaip ilgai gyvenat Londone?
na man irgi 26 metai jau pradzioj siek tiek prisistaciau, taigi turim suneli 13men smagu, kad ir jus jau planuojat pagausejima
mes gyvenam prie Enfieldo crematoriumo, ar netoli Hoe Lane, dar sitoj A10 pusej, kazkada gyvenom virs Lancaster Rd pasto ....
Londone as jau 4,5metu, bandau jau siemet pagaliau baigti univera..
o ka tu veikineji? ar dirbi kur? kiek laiko pati esi Londone?
Tai jus gyvenot visai netoli mano uosviu, jie prie ligonines gyvena O mes gyvenam willow road. Irgi ne per toliausiai As Anglijoj jau virs 5 metu. Dirbu truputi ligoninej bet tik kelias valandas i savaite Labai norejau eiti kur mokintis bet puske pastojo o vienai kazkaip nedrasu Likau ant ledo
niuva, anksciau mum reikejo susipazint nors siaipnuo ten kur gyvenu man kazkur pusvalandis kelio pesciom, taip kad ir siip n per toliausiai, as ii enfield towno dazniausiai pesciom einu su lelium atseit sportuoju
o kas del mokslu - tai zinai juk posaki , kad mokytis niekada neveu nors jei atvirai tai as jau laukiu kada baigsiu: karciu sknu uztenka, noriu jau tu saldziu vaisiu bet kai cia krize visur uzejus... o pas jus didele seimyna, i uosviai jeigu yra ir puske mes su vyru tai cia vieni ta prasme be giminiu...
o beje, kuo ligoninej dirbi? cia kelios yra enfielde kurios irgi truputi prie medicinos. kiek zinau viena sesele prie vaiku dirba, o kita lyg mokosi...
o kas del mokslu - tai zinai juk posaki , kad mokytis niekada neveu nors jei atvirai tai as jau laukiu kada baigsiu: karciu sknu uztenka, noriu jau tu saldziu vaisiu bet kai cia krize visur uzejus... o pas jus didele seimyna, i uosviai jeigu yra ir puske mes su vyru tai cia vieni ta prasme be giminiu...
o beje, kuo ligoninej dirbi? cia kelios yra enfielde kurios irgi truputi prie medicinos. kiek zinau viena sesele prie vaiku dirba, o kita lyg mokosi...
Sveikute, del mokslu tai as nesu moksliuke man ir seip kokiu beuty kursu uztektu Bet turbut nepasirysiu, nebet jei kas spirteletu i minkstaja
Jo seima pas mus nemaza, mano vyras ne lietuvis Turiu as cia ir draugiu dar nuo mokyklos laiku, kazkaip netycia susiradom per neta ir pusesere su seima, taip kad neliudim
Del krizes tai mums pakolkas ta krize i nauda
O dirbu as privacioj King's Oak. Esu hotel service assistant, bet dirbu "as bank" tai kada jiems manes nereikia - sedziu namie
Ka jus per dienas su lelyte veikiat? Kazin kodel prie musu niekas nesijungia?
Jo seima pas mus nemaza, mano vyras ne lietuvis Turiu as cia ir draugiu dar nuo mokyklos laiku, kazkaip netycia susiradom per neta ir pusesere su seima, taip kad neliudim
Del krizes tai mums pakolkas ta krize i nauda
O dirbu as privacioj King's Oak. Esu hotel service assistant, bet dirbu "as bank" tai kada jiems manes nereikia - sedziu namie
Ka jus per dienas su lelyte veikiat? Kazin kodel prie musu niekas nesijungia?