Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

Buvau žaidusi ir su tom Weet juostelėm prieš metus, bet po to tik skustuvas rankoj buvo laikomas smile.gif
sweeta - labai ačiū, gerai nuteikei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 28, 12:38)
Negi ir pirmas kartas nebuvo skausmingas?  doh.gif
Man įaugusių plaukelių nėra tfu tfu tfu

ne tongue.gif kojom visai neskausmingas... tik bikini zonai... doh.gif

QUOTE(bamba @ 2008 08 28, 19:51)
na aš kadangi prieš tai vašku kojas depiliavaus, tai jie gal jau silpnesni buvo, tai neskaudėjo dėl to labai.... jei skutai visą laiką, tai turbūt turėtų skaudėt doh.gif

o mano kojos visada buvo skutamos... ir vistiek pirmas kartas neskausmingas... bet deja tas plaukeliu iauginejimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 28, 11:09)
Kad nutraukia tai pastebėjau, nes neiškrenta plaukas su svogūnėliu.
Gabriellee - manau tavo atveju tu matai nenutrauktąją plaukelio dalį/svogūnėlį.
Dusele - tie spuogeliai tik parą laikosi

as ne apie tuos, kur para laikosi mirksiukas.gif 24val mazi spuogeliukai jautriai odai ir po vasko naturalu, bet apie tokius, kur a la balti pulinukai susidaro ir paskui is to pulinuko auga plaukas - tada "pervaziuok" su epiliatorium ir turesi dar didesni "dziaugsma" ir ilgam..
As tik uz VASKA, blogiausiu atveju (jei reikia mirk plysk) -peiluka. Pries bet kokia chemija (kremus) ir saves kankinima . Juk veliau su iaugusiais plaukeliais vis tiek pas kosmetologe ateinat.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(azen @ 2008 08 29, 07:35)
ne  tongue.gif  kojom visai neskausmingas... tik bikini zonai... doh.gif
o mano kojos visada buvo skutamos... ir vistiek pirmas kartas neskausmingas... bet deja  tas plaukeliu iauginejimas  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nu kaip jus ismokyt nedaryt sau zalos... verysad.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 29, 10:17)
as ne apie tuos, kur para laikosi mirksiukas.gif  24val mazi spuogeliukai jautriai odai ir po vasko naturalu, bet apie tokius, kur a la balti pulinukai susidaro ir paskui is to pulinuko auga plaukas - tada "pervaziuok" su epiliatorium ir turesi dar didesni "dziaugsma" ir ilgam..
As tik uz VASKA, blogiausiu atveju (jei reikia mirk plysk) -peiluka. Pries bet kokia chemija (kremus) ir saves kankinima . Juk veliau su iaugusiais plaukeliais vis tiek pas kosmetologe ateinat.. g.gif
Papildyta:
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu kaip jus ismokyt nedaryt sau zalos... verysad.gif  mastau.gif

na tai jau pasimokiau. ir epiliatoriu i stalciu nugrudau.... maniau kad gal busiu viena is tu nedaugelio laiminguju, kam plaukeliai neiaugineja...
Atsakyti
atėjau pasigirti - vienos kojos plaukeliai JAU atauginėja biggrin.gif 65lt kaip šiknon
Atsakyti
negaliu kaip myliu savo paprasta philipsiuka pirka SM, ziariai laiko sutaupo, skausmingas buvo tik 1 kartas, o dabar super, kolkas neiauginejam nieko,ziuresiu kaip veliau bus
Atsakyti
Aš savo Phillips pirkau 2002 metų pradžioje. Su ledu, bet jo nenaudoju... be reikalo brangiau mokėjau - visai nereikalingas daiktas.
Epiliuoju juo kojas, rankas ir pažastis. Šiose vietose plaukai galima sakyt neįaugineja (ant rankų visai ne, ant kojų vienas kitas ir be pūlinukų, o pažastyse - nematau biggrin.gif ) Bikini epiliuodavau tik kraštus, bet paskui pradejau vaikščioti į depiliaciją vašku, nes pati negalėjau išrauti tiek, kiek norėjosi...
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 07 27, 18:12)
Aš epiliuoju rankas.

as irgi iki alkuniu
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 08 31, 17:47)
as irgi iki alkuniu
blink.gif na jau ne. Bikini, kojas, pazastis - taip. Bet rankas....... jokiu budu ju neepiliuoju schmoll.gif Dar nemaciau nei pas viena moteri, pas kuria reiktu plaukus nuo ranku rauti.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2008 08 31, 18:12)
blink.gif  na jau ne. Bikini, kojas, pazastis - taip. Bet rankas....... jokiu budu ju neepiliuoju  schmoll.gif  Dar nemaciau nei pas viena moteri, pas kuria reiktu plaukus nuo ranku rauti.

tai gal nematei, nes dažniausiai tos kurioms reikia, nusirauna plaukus biggrin.gif o šiaip aš tai ne vieną mačiau su tokiom rankom, kad pas daugumą ir ant blauzdų dvigubai mažiau auga... tikrai nieko čia keisto ar stebuklingo nėra tongue.gif
Atsakyti
O man tik kartą gyvenime teko matyti vergšę moterį, pas kurią plaukai ant rankų buvo toooookie tokie ilgi ir tokie tokie juodi ... Tik tokiu atveju pateisinu plaukų šalinimą nuo rankų.
Laimei pas mane nors jų ir daug, bet visi šviesūs ir švelnučiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
as irgi vakar isigyjau epiliatoriu, PHILIPS HP 6517.
kiek as domejausi, rinkau informacijos...bet i parduotuve ejau visiskai neapsiprendusi..blink.gif bet konsultante pasitaike thumbup.gif viska greit isaiskino....
Realiai braunas nuo philipso skiriasi tuo, kad pas viena geleziniai "ciuptuvai" pas kita keramikiniai...ir isdestymas ju.philipsas vienu metu daugiau nurauna.
nors braunas man labiau patiko, bet pabijojau, kad bers po tu geleziniu. g.gif
O tarp saves tai jie skiriasi, tai man juokingai, pvz tik greiciu, ar siaip naujasnis modelis, arba tas ledo saldiklis tongue.gif bent jau man jis nieko ten neduoda biggrin.gif
O tas kur as nupirkau, nuo siek tiek senesnio philipso, ir sakyciau pigesnio gerokai skirais tik tuo, kad naujasnis ikraunamas, tad depiliuojantis nereikia sedeti prie rozetes ax.gif

vakar isbandziau, na skauda kazkiek, bet kenteti galima, bikini irgi ne visur galima darytis lengvai, kai kur neimanoma istverti, o pazastys tai doh.gif daugiau nebandysiu schmoll.gif
Atsakyti