Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

tai galimas dalykas, bet ir tau tiek laiko reikia vargti prie vienos kojos??? Tiek brūžinti? Aš maniau ten vos paliesiu, čiukšt ir išraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiss @ 2008 08 27, 17:06)

zuikiss, 27 Rug 2008 - 17:06, parašė:

zuikiss, 27 Rug 2008 - 17:06, parašė:

nesuprantu kaip cia taip jums lieka plaukeliu po epiliavimo ir oda buna siurksti?  g.gif  tai gal tas siurkstumas nuo tu plaukeliu, kurie dar per mazi rovimui ir jie lieka, nes gi nebuna jie visi vienodo ilgio, tai taip ir gaunasi  rolleyes.gif

nesuprantu kaip cia taip jums lieka plaukeliu po epiliavimo ir oda buna siurksti?  g.gif  tai gal tas siurkstumas nuo tu plaukeliu, kurie dar per mazi rovimui ir jie lieka, nes gi nebuna jie visi vienodo ilgio, tai taip ir gaunasi  rolleyes.gif

aš tai nesuprantu kaip gali likti plaukelių... man tas epiliatorius net pačius trumpiausius nupeša.
O oda tai kad šiurkšti tai normalu irnesakyk.gif man irgi nuravėtas kojos švelnios nelieka verysad.gif
Atsakyti
Tai aš ne patį brnagiausią pirkau, tai ir kokybė, matomai, mažesnė, nes man plaukeliai DAR LIKĘ biggrin.gif
Atsakyti
na as seniau kol neturejau irgi maniau, kad ten brukst ir nera, bet pavargt tenka, nes vienu perbraukimu tikrai ne visus plaukelius israuna biggrin.gif tik galbut geriau tuo, kad viena pusdieni paskiri grozio proceduros, o paskui bent kuri laika ramu ir grazu buna smile.gif rolleyes.gif
nors siaip jo, uzknisantis reikalas blink.gif na bet niekur nedingsiu, reiks ir man pirkt, tik atlyginimo sulauskiu biggrin.gif
Atsakyti
ir neseniai pastebėjau, kad nusipirkau tą, su kuriuo negalima epiliuoti bikinio zonos ir pažastų, mat gaubtuko kažkokio nėra. Bet aš stipri motera, rytoj mėginsiu ax.gif ir rytoj pabaigsiu kitą koją lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidalinkit savo ziniomis apie pazastu plaukelius... Nes nesuprantu net ir svariai issidepiliavusi jas-pazastyse vistiek matosi patamsejimas plaukeliu vietose... verysad.gif
Atsakyti
citata:

"... gamintojai zada ilgalaiki, greita, patogia ir beveik neskausminga plaukeliu salinimo procedura. Deja, elektriniai epiliatoriai daznai tik nutraukia plaukus, ju neisraudami. O po poros dienu ant jautresnes odos gali atsirasti spuogeliu ir opeliu, dar dazniau - imti iaugineti plaukeliai. Toks el. epil. poveikis pasitaiko kas antrai merginai.."

Jusu teise rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad nutraukia tai pastebėjau, nes neiškrenta plaukas su svogūnėliu.
Gabriellee - manau tavo atveju tu matai nenutrauktąją plaukelio dalį/svogūnėlį.
Dusele - tie spuogeliai tik parą laikosi
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 28, 11:09)

Turkish, 28 Rug 2008 - 11:09, parašė:

Turkish, 28 Rug 2008 - 11:09, parašė:

man laikesi visas cielas 4 doh.gif
abydna... man procedura man si visai neskausminga... galeciau sau depiliuotis ir depiliuotis... bet tie iauge plaukeliai.... doh.gif tai gi teks grusti giliai i stalciu savaji epiliatoriu... verysad.gif
Atsakyti
Negi ir pirmas kartas nebuvo skausmingas? doh.gif
Man įaugusių plaukelių nėra tfu tfu tfu
Atsakyti
As epiliatoriu naudoju daugiau nei metai, pirkau brangu ir su visais antgaliais, kojos svelnios ir menesi pamirstu apie jas, bet bikini dar skausma dantis sukandus pakesciau, bet plaukeliu iauginejimas ir to pasekoje susidarantys pulinukai tai doh.gif pradzioj taip neiauginejo, bet po keliu menesiu kai susilpnejo plaukas tai pradejo kreivai sleivai augti ir iauga g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 28, 12:38)

Turkish, 28 Rug 2008 - 12:38, parašė:

Turkish, 28 Rug 2008 - 12:38, parašė:

Negi ir pirmas kartas nebuvo skausmingas?  doh.gif

Negi ir pirmas kartas nebuvo skausmingas?  doh.gif

na aš kadangi prieš tai vašku kojas depiliavaus, tai jie gal jau silpnesni buvo, tai neskaudėjo dėl to labai.... jei skutai visą laiką, tai turbūt turėtų skaudėt doh.gif
Atsakyti