QUOTE(Jolaida @ 2011 01 17, 16:27)
Jolaida, 17 Sau 2011 - 16:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Jolaida, 17 Sau 2011 - 16:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Gal kas turit kokiu nuomoniu ar patarimu? 
Gal kas turit kokiu nuomoniu ar patarimu?
iš patirties su trim epiliatoriais, rinkčiaus pagal:
-masažavimo galvutė būtina. Nežinau kaip kitoms, bet man ji tikrai skausmą sumažina.
-kuo daugiau pincetukų, nes greičiau epiliuoja. Su mažai pincetų užknisa pirmyn atgal epiliatorių vedžiot
-plaukelių trumpinimo galvutė, skutimosi gerai, bet man asmeniškai nebūtina, nes nenuskuta taip, kad perbraukus ranka nesijaustų šerelių
-labai patiko epiliatorius su apšvietimu.
būna pakraunamų ir nešiojies paskui kur nori, gal ir pliusas, bet rozečių pilni namai, nemokėčiau daugiau vien todėl, kad pakraunamas.
plaunamoji galvutė, man atrodo nebūtina, juk epiliuojamos vietos vis tiek turi būt švarios, sausos.
dar man nereikalingas siauras epiliatorius, jis ale bikiniui. Gal epiliuojantis iki pat TEN reik, bet aš tokio skausmo neištveriu
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 01, 21:28)
Vitulka, 01 Rgs 2010 - 21:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Vitulka, 01 Rgs 2010 - 21:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
tvarkiau temą, man pasirodžius įdomesnė info:
"Realiai Braun nuo Philips skiriasi tuo, kad pas vieną geležiniai "čiuptuvai", pas kitą keramikiniai...ir išdėstymas jų .Philips vienu metu daugiau nurauna."
"Tai vienareikšmiškai rinkausi Philipsą, nes braunas kvadratėliais pešė"
"Philips vienu perbraukimu daug plaukų išrauna, o su Braun mažiau, todel reikia daugiau varinėti, todėl mažiau skauda. Išvada tokia, kad tos kurios esat jau ypatingai jautrios skausmui geriau rinkitės Braun, tos kurios nenori ilgai žaisti imkit Philips"
"Philips minusas tas, kad šios firmos epiliatoriai skaudžiai rauna plaukus, bet vienu kartu daugiau jų išrauna, todėl epiliacija būna trumpesnė. Braun ne taip skaudžiai rauna, bet vienu kartu išrauna daug mažiau plaukelių, todėl su Braun epiliacija yra ilgesnė ,bet ne tokia skausminga."
"philips greičiau sugauna plauką nei braun"
tvarkiau temą, man pasirodžius įdomesnė info:
"Realiai Braun nuo Philips skiriasi tuo, kad pas vieną geležiniai "čiuptuvai", pas kitą keramikiniai...ir išdėstymas jų .Philips vienu metu daugiau nurauna."
"Tai vienareikšmiškai rinkausi Philipsą, nes braunas kvadratėliais pešė"
"Philips vienu perbraukimu daug plaukų išrauna, o su Braun mažiau, todel reikia daugiau varinėti, todėl mažiau skauda. Išvada tokia, kad tos kurios esat jau ypatingai jautrios skausmui geriau rinkitės Braun, tos kurios nenori ilgai žaisti imkit Philips"
"Philips minusas tas, kad šios firmos epiliatoriai skaudžiai rauna plaukus, bet vienu kartu daugiau jų išrauna, todėl epiliacija būna trumpesnė. Braun ne taip skaudžiai rauna, bet vienu kartu išrauna daug mažiau plaukelių, todėl su Braun epiliacija yra ilgesnė ,bet ne tokia skausminga."
"philips greičiau sugauna plauką nei braun"