Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(naura14 @ 2011 01 11, 15:42)

naura14, 11 Sau 2011 - 15:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

naura14, 11 Sau 2011 - 15:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Bet, kad labai skauda epiliatoriumi, ir be to, jis daug plauku ne israuna, o nukanda..

Bet, kad labai skauda epiliatoriumi, ir be to, jis daug plauku ne israuna, o nukanda..

na, nenukanda plaukų mirksiukas.gif čia nuo epiliatoriaus priklauso mirksiukas.gif
maniškis viską puikiai išrauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 11, 18:03)

irmulia, 11 Sau 2011 - 18:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

irmulia, 11 Sau 2011 - 18:03, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

na, nenukanda plaukų  mirksiukas.gif  čia nuo epiliatoriaus priklauso  mirksiukas.gif
maniškis viską puikiai išrauna  thumbup.gif

na, nenukanda plaukų  mirksiukas.gif  čia nuo epiliatoriaus priklauso  mirksiukas.gif
maniškis viską puikiai išrauna  thumbup.gif

Pasiseke, nes maniskis, taip nupesdavo.. O kai dar pamaciau, kaip poras istampo , tai is vis supykau ir nugrudau i stalciu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 11, 15:15)

naura14, 11 Sau 2011 - 15:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

naura14, 11 Sau 2011 - 15:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pasiseke, nes maniskis, taip nupesdavo.. O kai dar pamaciau, kaip poras istampo , tai is vis supykau ir nugrudau i stalciu.  schmoll.gif

Pasiseke, nes maniskis, taip nupesdavo.. O kai dar pamaciau, kaip poras istampo , tai is vis supykau ir nugrudau i stalciu.  schmoll.gif

gal koks nekokybiskas, su broku pasitaike unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 01 11, 18:15)

naura14, 11 Sau 2011 - 18:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

naura14, 11 Sau 2011 - 18:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

nu cia dar nupesimas nupesimui nelygus.
nes as turejau senuka philipsa. Po 3eju metu naudojimo, jis pradejo irgi durniuot: puse plauku israuna, kita puse - "nukanda".
Tada ejau ir nusipirkau braun'a .. pradejau naudotis juo..ir skirtumo labai didelio nepastebejau. Aisku, israuna jis daugiau. bet vistiek yra kazkokiu silpnesniu plaukeliu - kuriuos jis kazkaip nekokybiskai pasalina. manau,kad cia ne broke esme - o tiesiog reikia su tuo jau susitaikyt ax.gif
gal as klystu, bet, man rodos, kad cia tiesiog nuo plauko priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miyako: 12 sausio 2011 - 10:09
QUOTE(miyako @ 2011 01 12, 10:08)

miyako, 12 Sau 2011 - 10:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

miyako, 12 Sau 2011 - 10:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

nes as turejau senuka philipsa. Po 3eju metu naudojimo, jis pradejo irgi durniuot: puse plauku israuna, kita puse - "nukanda".
Tada ejau ir nusipirkau braun'a .. pradejau naudotis juo..ir skirtumo labai didelio nepastebejau. Aisku, israuna jis daugiau. bet vistiek yra kazkokiu silpnesniu plaukeliu - kuriuos jis kazkaip nekokybiskai pasalina. manau,kad cia ne broke esme - o tiesiog reikia su tuo jau susitaikyt  ax.gif

Tada ejau ir nusipirkau braun'a .. pradejau naudotis juo..ir skirtumo labai didelio nepastebejau. Aisku, israuna jis daugiau. bet vistiek yra kazkokiu silpnesniu plaukeliu - kuriuos jis kazkaip nekokybiskai pasalina. manau,kad cia ne broke esme - o tiesiog reikia su tuo jau susitaikyt  ax.gif

mano naujas filipsas ne visus plaukus israuna, dali ju ispesu pincetu. tik kad greit atauga schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 13, 01:50)

ZBITKA, 13 Sau 2011 - 01:50, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

ZBITKA, 13 Sau 2011 - 01:50, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mano naujas filipsas ne visus plaukus israuna, dali ju ispesu pincetu. tik kad greit atauga schmoll.gif  schmoll.gif

mano naujas filipsas ne visus plaukus israuna, dali ju ispesu pincetu. tik kad greit atauga schmoll.gif  schmoll.gif

na pas mane labai panasiai;) keista, bet naujas ne visada geresnis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gavau dovanu BRAUN smile.gif
Vakar vakare išbandžiau tą velnio mašiną rolleyes.gif
Atsakyti
Iki siol pamenu savo pirma depiliacija pries 10 metu doh.gif Siaip ne taip iskenciau tik blauzdas nusidepliuot, dar betepiliuojant kojos paraudonavo kaip pas virta vezi ir istino. Kad visa ta reikala pridengciau, uzsidejau sijona beveik iki zemes, bet tada kiekvienas zingsnis, kai medziaga lietesi prie odos buvo pragaras. Ir taip tris dienas... Bet kadangi tais laikais mano senukas Philips kainavo apie 300 Lt, o 300 Lt buvo visai nemenkas pinigas, tai sazine neleido man jo kur i stalciu nugrust. Kankinausi toliau, bet su kiekvienu kartu daresi vis maziau skausminga. Nors slaunys ir pazastys man ir dabar draudziama zona, jos uz mano skausmo ribos (tiek nenualpus nepakeliu) biggrin.gif Bet cia jau manau viskas priklauso nuo odos, plaukeliu storio ir zmogaus kantrybes. Mano drauge be problemu nusidepiliuoja viska ir visur, ir niekas pas ja neistinsta, neparausta, sako, kad net neskauda doh.gif Ot laimingas zmogus! Na, bet kai plauku turi tiek, kiek ne kiekvienas vyras turi, tai nereikia tiketis, kad bus labai lengva ir neskausminga. Beja, jei kada patingiu ir nuskutu su peiliuku, tai po to pasidaro skaudziau depiliuot. O jei ilga laika saziningai depiliuoju, tai ir plaukeliai atauga tokie kazkokie "nususe", svelnus ir daug plonesni, tada ir depiliacijos laikas sutrumpeja, ir plaukeliai pradeda atauginet tik po kokios savaites ar pusantros. Del plaukeliu iauginejimo, tai man ir nuo vasko jie iauga g.gif Cia turbut reikia labai saziningai kasdien pylinguotis ir drekint oda. Tenka prisipazint, kad cia as biski pritingiu blush2.gif
Isvada: tam reikalui reikia kantrybes ir pastovumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat ka norejau poasakyti - mano senukas jau atitarnavo desimtmeti ir paskutini karta nei nudepiliavo nei ne, toks jausmas, kad tik plaukelius patampe doh.gif Reik ji i pensija isleist biggrin.gif
Renkuosi dabar tarp sito ir sito
Gal kas turit kokiu nuomoniu ar patarimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2011 01 17, 16:27)

Jolaida, 17 Sau 2011 - 16:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Jolaida, 17 Sau 2011 - 16:27, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

iš patirties su trim epiliatoriais, rinkčiaus pagal:
-masažavimo galvutė būtina. Nežinau kaip kitoms, bet man ji tikrai skausmą sumažina.
-kuo daugiau pincetukų, nes greičiau epiliuoja. Su mažai pincetų užknisa pirmyn atgal epiliatorių vedžiot
-plaukelių trumpinimo galvutė, skutimosi gerai, bet man asmeniškai nebūtina, nes nenuskuta taip, kad perbraukus ranka nesijaustų šerelių doh.gif
-labai patiko epiliatorius su apšvietimu.

būna pakraunamų ir nešiojies paskui kur nori, gal ir pliusas, bet rozečių pilni namai, nemokėčiau daugiau vien todėl, kad pakraunamas.
plaunamoji galvutė, man atrodo nebūtina, juk epiliuojamos vietos vis tiek turi būt švarios, sausos.
dar man nereikalingas siauras epiliatorius, jis ale bikiniui. Gal epiliuojantis iki pat TEN reik, bet aš tokio skausmo neištveriu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 01, 21:28)

Vitulka, 01 Rgs 2010 - 21:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Vitulka, 01 Rgs 2010 - 21:28, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

tvarkiau temą, man pasirodžius įdomesnė info:
"Realiai Braun nuo Philips skiriasi tuo, kad pas vieną geležiniai "čiuptuvai", pas kitą keramikiniai...ir išdėstymas jų .Philips vienu metu daugiau nurauna."

"Tai vienareikšmiškai rinkausi Philipsą, nes braunas kvadratėliais pešė"

"Philips vienu perbraukimu daug plaukų išrauna, o su Braun mažiau, todel reikia daugiau varinėti, todėl mažiau skauda. Išvada tokia, kad tos kurios esat jau ypatingai jautrios skausmui geriau rinkitės Braun, tos kurios nenori ilgai žaisti imkit Philips"

"Philips minusas tas, kad šios firmos epiliatoriai skaudžiai rauna plaukus, bet vienu kartu daugiau jų išrauna, todėl epiliacija būna trumpesnė. Braun ne taip skaudžiai rauna, bet vienu kartu išrauna daug mažiau plaukelių, todėl su Braun epiliacija yra ilgesnė ,bet ne tokia skausminga."

"philips greičiau sugauna plauką nei braun"

tvarkiau temą, man pasirodžius įdomesnė info:
"Realiai Braun nuo Philips skiriasi tuo, kad pas vieną geležiniai "čiuptuvai", pas kitą keramikiniai...ir išdėstymas jų .Philips vienu metu daugiau nurauna."

"Tai vienareikšmiškai rinkausi Philipsą, nes braunas kvadratėliais pešė"

"Philips vienu perbraukimu daug plaukų išrauna, o su Braun mažiau, todel reikia daugiau varinėti, todėl mažiau skauda. Išvada tokia, kad tos kurios esat jau ypatingai jautrios skausmui geriau rinkitės Braun, tos kurios nenori ilgai žaisti imkit Philips"

"Philips minusas tas, kad šios firmos epiliatoriai skaudžiai rauna plaukus, bet vienu kartu daugiau jų išrauna, todėl epiliacija būna trumpesnė. Braun ne taip skaudžiai rauna, bet vienu kartu išrauna daug mažiau plaukelių, todėl su Braun epiliacija yra ilgesnė ,bet ne tokia skausminga."

"philips greičiau sugauna plauką nei braun"

Atsakyti
Pagal jusu isvardintus kriterijus, tai labiau tiktu pirmas. Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia patarimo, kadangi ruošiuosi pirkti epiliatorių (pirmasis Philips, antrasis Braun) dabar linkstu prie philips.
labiausia domina šie modeliai:

Epiliatorius PHILIPS HP6576
Epiliatorius PHILIPS HP6570
Epiliatorius PHILIPS HP6574
EPILIATORIUS PHILIPS HP6572

neapsisprendžiu kurį?? Pigiausią iš jų? ar vidutinį?

Ar reikalingas tas mini epilaitorius? (bikini pas kosmetologę depiliuoju, o su epiliatorium - kojas ir pažastis)
Atsakyti