Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

As tai epiliuoju plaukelius kas dvi savaites (mazdaug). Na gal ir nebebuna kojos svelnios, bet matyti tai nelabai kas matos lens.gif . Kartais, jei neturiu ka veikti, nuraviu dazniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju pirkti, bet čia jūsų pasiklausius ir noras atšoka ohmy.gif
Juk išrautas plaukas su svogūneliu iki 4 savaičių neturėtų ataugti, o jūs čia kas 2 sav. ar dažniau paravit.
Dabar visiškai nebežinau pirk ar ne. Tik tame pliusas, kad brūžint odos su peiliukais nereikės.
Atsakyti
Neseniai isigijau philips epiletoriu ir esu juo labai patenkinta. Tikrai daug reciau reikia depiliuoti nei naudojant peiliukus ir kai atauga buna daug silpnesnis ir maziau matomi....O del iauganciu plaukeliu neturiu problemu...Vertinant apskiritai, tai kiekvienas daiktas turi savu pliusu ir minusu....Is finansines puses tikrai apsimoka:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justjurate: 24 rugpjūčio 2008 - 19:49
tą paprastą?
Beje dar klausimas - epiliuoti prieš plauką ar paplaukiui?
Atsakyti
nu ka as galiu pasakyt... praejo kokios trs savaites po pirmojo epiliavimo.... ir ant bikini zonos ir blauzdu apsireiske galybe iaugusiu plaukeliu unsure.gif tik ant blauzdu grazu lygu svelnu....
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 24, 19:49)

Turkish, 24 Rug 2008 - 19:49, para�ė:

Turkish, 24 Rug 2008 - 19:49, para�ė:

Juk išrautas plaukas su svogūneliu iki 4 savaičių neturėtų ataugti, o jūs čia kas 2 sav. ar dažniau paravit.
Dabar visiškai nebežinau pirk ar ne. Tik tame pliusas, kad brūžint odos su peiliukais nereikės.

Nepirk nuosirdziai patariu,na nebent esi labai kantri..
As ir cia mazdaug ,,sustra,, nusipirksiu nusiepiliuosiu,svelni busiu..bet ale metai praejo kaip iki siool drasos neturiu tam reikalui taip neturiu..
Nusipirkau tai as gera..dar praeita vasara jis 330kainavo.Philips su tuo ledu kur uzsimauna ant epiliatoriaus.. atsiprasant nichuj... jis nesumazina skausmo..uzisklykiau..net ir nepanaudojau nei vieno karto ji dorai..tik isgirstu garsa jau begu salin iskart..net nespeju pridet prie kojos,jau iki asaru..skausmui ne tas zodis nepakanti..o vat man vaskas nesijaucia kazkaip..net ir geriau..sakiau kai prisigersiu zdoravai tai dar karta pabandysiu ji,o jei ne reiks parduot drinks_cheers.gif hihihi.gif dar metu garantija liko,tai manyciau tikrai nupirks.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 08 25, 20:13)

charizsma, 25 Rug 2008 - 20:13, para�ė:

charizsma, 25 Rug 2008 - 20:13, para�ė:

As ir cia mazdaug ,,sustra,, nusipirksiu nusiepiliuosiu,svelni busiu..bet ale metai praejo kaip iki siool drasos neturiu tam reikalui taip neturiu..
Nusipirkau tai as gera..dar praeita vasara jis 330kainavo.Philips su tuo ledu kur uzsimauna ant epiliatoriaus.. atsiprasant nichuj... jis nesumazina skausmo..uzisklykiau..net ir nepanaudojau nei vieno karto ji dorai..tik isgirstu garsa jau begu salin iskart..net nespeju pridet prie kojos,jau iki asaru..skausmui ne tas zodis nepakanti..o vat man vaskas nesijaucia kazkaip..net ir geriau..sakiau kai prisigersiu zdoravai tai dar karta pabandysiu ji,o jei ne reiks parduot drinks_cheers.gif  hihihi.gif  dar metu garantija liko,tai manyciau tikrai nupirks.

Nusipirkau tai as gera..dar praeita vasara jis 330kainavo.Philips su tuo ledu kur uzsimauna ant epiliatoriaus.. atsiprasant nichuj... jis nesumazina skausmo..uzisklykiau..net ir nepanaudojau nei vieno karto ji dorai..tik isgirstu garsa jau begu salin iskart..net nespeju pridet prie kojos,jau iki asaru..skausmui ne tas zodis nepakanti..o vat man vaskas nesijaucia kazkaip..net ir geriau..sakiau kai prisigersiu zdoravai tai dar karta pabandysiu ji,o jei ne reiks parduot drinks_cheers.gif  hihihi.gif  dar metu garantija liko,tai manyciau tikrai nupirks.

blink.gif nu negi taip skauda? g.gif
aš tai kai kojas brūžinu jokio skausmo nejaučiu. ramiai knygą skaitydama nusiraviu... nu jokio diskomforto, truputį dilgčioja gal tik. Nors gal čia nuo žmogaus priklauso, kiekvienam savaip turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 08 25, 21:22)

bamba, 25 Rug 2008 - 21:22, para�ė:

bamba, 25 Rug 2008 - 21:22, para�ė:

aš tai kai kojas brūžinu jokio skausmo nejaučiu. ramiai knygą skaitydama nusiraviu... nu jokio diskomforto, truputį dilgčioja gal tik. Nors gal čia nuo žmogaus priklauso, kiekvienam savaip turbūt g.gif

Tu net neisivaizduoji..atrodo kaip kas su mazytem kulkom saudytu...man tai ziauriai skauda..net kest negaliu...jau apie bikini zona tai patylesiu,turbut iki komos hihihi.gif
Atsakyti
hm na ačiū už gerus norus, bet rytoj einu žvalgytis biggrin.gif
Tavo epiliatoriaus kaina - nekomentuojama ohmy.gif tikrai nekišiu tiek, tada jei jau taip skaudės, ne taip širdį skaudės ir nenaudot jo
Kažkodėl manau, kad susigyvensiu su juo, nes man depiliacija namie nėra skausmingas dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 25, 21:58)

Turkish, 25 Rug 2008 - 21:58, para�ė:

Turkish, 25 Rug 2008 - 21:58, para�ė:

Tavo epiliatoriaus kaina - nekomentuojama ohmy.gif tikrai nekišiu tiek, tada jei jau taip skaudės, ne taip širdį skaudės ir nenaudot jo
Kažkodėl manau, kad susigyvensiu su juo, nes man depiliacija namie nėra skausmingas dalykas  rolleyes.gif

Kažkodėl manau, kad susigyvensiu su juo, nes man depiliacija namie nėra skausmingas dalykas  rolleyes.gif

Galvojau,kad beveik neskaudes su ledu..ot blondine,pasimoviau ant reklamos doh.gif
Dar ziurejau pardei nelabai ir nukrito kaina...panasi isliko..gal reiks prisiverst ,kai atsiauginsiu kasas paraut.. ax.gif
Atsakyti
Žodžiu, nusipirkau aš tą ala stebūklą.
Topo centre net nusgandau, kai įjungė, ėjo kaip žvėris biggrin.gif (garsas)
Namie rankos dreba, niekaip prie kojos pridėt negaliu, be juoko. tada išdrįsau ir prie leškos pridėjau. Ne taip ir skaudėjo, nes ten plaukelių beveik nebuvo. Toliau išvis nekomentuosiu.
Brūžinau vieną koją gal gerą pusvalandį, ir tada man pasistojo klausimas - aš nusipirkau barzdaskutę ar epiliatorių? Plaukų vis dar yra, neišsirauna,kur 'nuepiliuota' šiurkštu, kojos nubrūžintos raudonos, ranka pavargo.
Tokie mano nuotykiai . Nusivylusi belenkaip
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 27, 11:40)

Turkish, 27 Rug 2008 - 11:40, para�ė:

Turkish, 27 Rug 2008 - 11:40, para�ė:

Namie rankos dreba, niekaip prie kojos pridėt negaliu, be juoko. tada išdrįsau ir prie leškos pridėjau. Ne taip ir skaudėjo, nes ten plaukelių beveik nebuvo. Toliau išvis nekomentuosiu.
Brūžinau vieną koją gal gerą pusvalandį, ir tada man pasistojo klausimas - aš nusipirkau barzdaskutę ar epiliatorių? Plaukų vis dar yra, neišsirauna,kur 'nuepiliuota' šiurkštu, kojos nubrūžintos raudonos, ranka pavargo.

nesuprantu kaip cia taip jums lieka plaukeliu po epiliavimo ir oda buna siurksti? g.gif tai gal tas siurkstumas nuo tu plaukeliu, kurie dar per mazi rovimui ir jie lieka, nes gi nebuna jie visi vienodo ilgio, tai taip ir gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti