Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

O man tas šaldantis antgalis tai visai nereikalingas - jau ir taip plaukų rovimo skausmą reik kentėti, o čia dar savo noru ir šalčio kenkėjimas prisideda. doh.gif Pirmus kartus dar bandžiau jį naudoti, bet dabar jau kokius penkis metus šaldiklyje guli. Greičiausiai šaldiklyje g.gif - juk tiek laiko nereikalingas lotuliukas.gif
Atsakyti
niu va, pasirodo buvo jau tema, o aš naują atidariau blush2.gif

gal kuri galit patart kokį pirkti? Ar skiriasi kuo pigus epiliatorius nuo brangaus? Į ką rteikia atkreipti dėmesį? rolleyes.gif
Nuėjau pirkti , bety kai pamačiau kiek jų ten daug, vizualiai niekuo nesiskiriančių, o kainos visokios pačios įvairiausios, tai pasimečiau, apsisukau ir išėjau iš parduotuvės ... blush2.gif
Atsakyti
Vakar pirkau epiliatorių, kadangi pinigus gavau gimtadienio proga, tai nusprendžiau investuoti į gerą daiktą, išsirinkau http://www.elektroma...146002011658604
šiandien pabandžiau ir likau patenkinta thumbup.gif bent jau man mažiau skauda kai šaldo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 08 08, 13:37)
Vakar pirkau epiliatorių, kadangi pinigus gavau gimtadienio proga, tai nusprendžiau investuoti į gerą daiktą, išsirinkau http://www.elektroma...146002011658604
šiandien pabandžiau ir likau patenkinta  thumbup.gif bent jau man mažiau skauda kai šaldo  blush2.gif

kaip tik tokį ir aš nusižiūrėjau, nes čia brangiausias atrodo iš visų PHILIPS, tai galvojau, kad jeigu brangiausias tai tikriausiai geriausias.. bet vistiek baisu truputėlį, kad neapsišaut..
o po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai ir ar neskauda juos šalint? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 08, 13:09)
kaip tik tokį ir aš nusižiūrėjau, nes čia brangiausias atrodo iš visų PHILIPS, tai galvojau, kad jeigu brangiausias tai tikriausiai geriausias.. bet vistiek baisu truputėlį, kad neapsišaut..
o po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai ir ar neskauda juos šalint?  rolleyes.gif

Šito aš nežinau blush2.gif beje kaip tik šitiems epiliatoriams Senukuose nuolaidos, dabar jie po 369 lt,bent jau pirmo karto aš juo patenkinta mirksiukas.gif
bandė mano sesuo su šitu, tai sakė geriau epiliuoja nei jos braunas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 08 06, 13:00)
esu kategoriskai PRIES elektrinius epiliatorius.
Bet - jusu teise rinktis.

Kodel, as jau bandau susigundyti pirkti, vistiek turi manau ir + ir - g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 08 06, 12:13)

nedarau antireklamos gamintojams ir nesakau, kad tai blogis, bet tai - tiesiausias kelias plaukeliu iauginejimui. Ne visoms - kaip ir visur buna isimciu, kurios desimtmeciais naudoja ir nieko, bet savo praktikoj matau tokiu epiliavimu rezultatus, ypac jei naudojamas bet kaip, nesilaikant depiliavimo taisykliu ir tt.. ...
Jei vaskas plauka israuna pries krypti, tai epiliatoriu juos "issuka". Isivaizduokit, kad plauka is galvos raunat ir nutraukiat - toks plonytis galiukas susiraito, susisuka, taip ir cia - tam vargsui galiukui lengviausia savo augima pratesti po oda.. (na, cia taip labai jau liaudiskai paaiskinau 4u.gif)

Bet kartoju - JUSU TEISE RINKTIS. 4u.gif Nelabai domiuosi gamintojais ir visokiais ten antgaliais, bet manau as tokiu atveju tikrai ieskociau kokybiskiausio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 09 rugpjūčio 2008 - 08:13
Isigijau vakar Pillips Satinelle su saldymo funkcija, dar yra skutantis antgalis, grazi tasyte, tai aisku neiskenciau neisbandziusi doh.gif
Ka galiu pasakyti saldanti funkcija tikrai gerai, nes ne taip jauciasi rovimo skausmas nes bandziau ir su saldymu ir be tai tikrai skirtumas yra, skutimosi antgalis gerai jautrioms kuno vietoms,ranku skutimui, beje bikiniui tas skutimo antgalis man kazkaip nelabai gerai nuskuta, gal kad kietesnis plaukas g.gif dar nezinau ar as patenkinta ilgiau panaudojus pasakysiu tongue.gif ir su nerimu lauksiu pasekmiu t.y iaugusiu plaukeliu, tikiuosi man taip neatsitiks g.gif
Atsakyti
esu bandziusi keliu rusiu ir pigesniu ir netgi l.brangiu bet nei vienas is ju man nepaliko ispudzio schmoll.gif nesvarbu ar brangus ar pigus vis tiek plaukeliai iaugineja doh.gif doh.gif ...todel katekoriskai nenaudoju ju nes atsibodo su adata istraukineti is po odos ne taip augancius plaukus ir sugrazinti juos i ju kelia augimo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nirvana @ 2008 08 08, 15:09)
o po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai ir ar neskauda juos šalint?  rolleyes.gif

Šis brangus, nes galima epiliuoti ir ne iš tinklo.
Yra philips analogiškų gaminių, tik be šios funkcijos ir kainuoja 100 mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip tas ledo antgalis skirtas ne vien skausmui sumazint, bet ir plaukeliams pakelti kad mazhiau ju liktu po epiliavimo ;]
Atsakyti
turejau epiliatoriu, bet issikrauste sese ir issiveze ji biggrin.gif dabar bandau nustatyti, kuris yra geresnis ir nusipirkti smile.gif nes jau atsibodo su peiliukais smile.gif o mazdaug kas kiek laiko jus epiliuojat? nes man atrodo labai jau ilgas tas darbas visas vieteles nuravet, o jei dar ir daznai reikia, tai tada is vis mazai naudos...
Atsakyti