Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(l'eau @ 2008 10 20, 08:00)
persirašyt lietuvišką. pačiame vorde jokių kalbos nustatymų kaip ir nėra, koks įrašytas, toks ir bus rolleyes.gif

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 19, 22:48)
nu padėkit gi kas nors, niekas nemokat?

Taigi nėra jam sulietuvinimo galimybės.
Atsakyti
sveiki, norėjau paklaust, kaip Worde padarius diagramą X ašies reikšmę perkelti ten, kur ji ir turėtų būti, t.y. apačioje. dabar ji yra viršuje ir jos pažymėti ir nutempti žemyn niekaip nesigauna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 10 20, 12:55)
Taigi nėra jam sulietuvinimo galimybės.

bet mačiau lietuviška kažkoki , pamaniau gal yra galimybe pakeist bet deja..na nieko išmoksiu ir taip kaip nors irnesakyk.gif
Atsakyti
Merginos, padekit man. Word'e pabraukia zodzius vingiuota raudona linija doh.gif . Galiu ja nuimti, tik nuo kiekvieno zodzio atskirai, o gal yra galimybe viska nuimti, nuo viso teksto. Uzknisa mad.gif , negaliu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 21, 00:13)
Merginos, padekit man. Word'e pabraukia zodzius vingiuota raudona linija  doh.gif . Galiu ja nuimti, tik nuo kiekvieno zodzio atskirai, o gal yra galimybe viska nuimti, nuo viso teksto. Uzknisa mad.gif , negaliu  gun_bandana.gif

reikia pazymet visa teksta ir nustatyt lietuviu kalba (jei tekstas lietuviskas).
Tas kalbos nustatymas pas mane pvz apacioje, kur raso page 1of 1, tai truputuka i desine.

http://images44.fotk...83/untitled.jpg

Papildyta:
QUOTE(stewie @ 2008 10 20, 22:12)
sveiki, norėjau paklaust, kaip Worde padarius diagramą X ašies reikšmę perkelti ten, kur ji ir turėtų būti, t.y. apačioje. dabar ji yra viršuje ir jos pažymėti ir nutempti žemyn niekaip nesigauna...  doh.gif

tai gal reiskmes minusines, todel ir virsuj..
o siaip patarciau excelyje daryt ir kopint i worda.
Niekad nebuvo man mintis kilusi worde diagramas daryt..
wordas siaip ne tam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 20 spalio 2008 - 23:41
QUOTE(leblon @ 2008 10 21, 00:26)
reikia pazymet visa teksta ir nustatyt lietuviu kalba (jei tekstas lietuviskas).
Tas kalbos nustatymas pas mane pvz apacioje, kur raso page 1of 1, tai truputuka i desine.

Oi, aciu labai aciuks.gif , pavyko nuimti ta prakeikta raudona linija clap.gif
Atsakyti
Turiu du klausymus į kurios tikiuosi rasti atsakymus taigi :
1. Kaip pataisyt visa tekstą? ankščiau pažymėdavau CTRL + A pasirinkdavau kalba ir pataisydavau , dabar wordas naujas tokių būdu neišeina doh.gif help
2. Kodėl netaiso kalbos? akivaizdžiai matau klaidą o man jos nepabraukia, kaip padaryt kad pabrauktu? g.gif

P.S wordas2007 . Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 21, 13:44)
Turiu du klausymus į kurios tikiuosi rasti atsakymus taigi :
1. Kaip pataisyt visa tekstą? ankščiau pažymėdavau CTRL + A pasirinkdavau kalba ir pataisydavau , dabar wordas naujas tokių būdu neišeina  doh.gif  help
2. Kodėl netaiso kalbos? akivaizdžiai matau klaidą o man jos nepabraukia, kaip padaryt kad pabrauktu?  g.gif

P.S wordas2007 . Ačiū iš anksto  4u.gif

jeigu kai pasirenki kalba salia "lithuanian nera parasyta abc". tai reiskias kad tavo wordas isvis netaiso. ne reikia programikes instaliuot, kurios taiso.
idedu foto kad aiskiau butu
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2008 10 21, 14:25)
jeigu kai pasirenki kalba salia "lithuanian nera parasyta abc". tai reiskias kad tavo wordas isvis netaiso. ne reikia programikes instaliuot, kurios taiso.
idedu foto kad aiskiau butu

nėra abc ką daryt ??? labai reikia verysad.gif kas pagelbės man? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 21, 18:44)
nėra abc ką daryt ??? labai reikia  verysad.gif  kas pagelbės man?  blush2.gif

programikes reik, net nzn kokios.
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2008 10 21, 19:32)
programikes reik, net nzn kokios.

„juodos avys“ turėtų tikt g.gif
Atsakyti