Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Dakie @ 2008 10 02, 16:04)
Norėčiau paklausti gal kas žinot? Turiu sąrašą asmenų ir jų telefono numerius. Man reikia padaryti telefonų knygelę. Formatas A4 tik paverstas šonu. Neisivaizduoju ar eina taip sudėlioti ir atspausdinti.? Nežinau ar gerai paaiškinau ko man reikia.  4u.gif

Nežinau ar gerai supratau, ko reikia g.gif bet pabandysiu paaiškinti biggrin.gif
Tai pirmiausia reiktų pasiversti lapą šonu, t.y. File->Page Setup-> Orientation "Landscape"
Ir tada padaryti, kad būtų galima rašyti dviem stulpeliais, t.y. Format->Columns ir pasirinkti, kad būtų du stulpeliai. Ten galima nurodyti ir stulpelių plotį ir tarpo dydį tarp jų. O tada jau rašyti turimus duomenis.
Atsakyti
Labai reikia pagalbos 4u.gif ,perinstaliavo windowsus,tai dabar kompe bardakas doh.gif
svarbiausia,kad Wordas ka=koks kitoks g.gif
kažkoks Wordpad Document ,kaip padaryti,kad būtų vėl normalus Wordas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2008 10 07, 21:28)
Labai reikia pagalbos 4u.gif ,perinstaliavo windowsus,tai dabar kompe bardakas doh.gif
svarbiausia,kad Wordas ka=koks kitoks g.gif
kažkoks Wordpad Document ,kaip padaryti,kad būtų vėl normalus Wordas 4u.gif

kai perinstaliavo windowsus grei2iausiai neinstaliavi MS office, todėl ir nera Wordo, o Wordpad yra windows programele. Tiesiog suinstaliuok MS office ir bus wordas 4u.gif
Atsakyti
Kas žino kaip 2007 wordą galima padaryt lietuviška? nu niekaip neišeina doh.gif
Atsakyti
kaip reikia padaryti, kad parastes rodytu cm, o ne coliais? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 10 14, 18:42)
kaip reikia padaryti, kad parastes rodytu cm, o ne coliais? blush2.gif

issiaiskinau smile.gif o kaip reikia padaryt kad tarp zodziu butu po viena taska? niekaip nerandu ax.gif
Atsakyti
tai kaip tie iterpimo taskai reguliuojas? ax.gif
Atsakyti
va taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 14, 11:20)
Kas žino kaip 2007 wordą galima padaryt lietuviška? nu niekaip neišeina  doh.gif

nu padėkit gi kas nors, niekas nemokat?
Atsakyti
persirašyt lietuvišką. pačiame vorde jokių kalbos nustatymų kaip ir nėra, koks įrašytas, toks ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 19, 13:01)

tai as suprantu ka paspaust, kad matyciau po kiek tasku yra. man reikia istaisyt teksta kuriame tarp zodziu yra po 5 taskus. tai kaip padaryt, kad butu po viena? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GintaP @ 2008 10 20, 11:44)
tai as suprantu ka paspaust, kad matyciau po kiek tasku yra. man reikia istaisyt teksta kuriame tarp zodziu yra po 5 taskus. tai kaip padaryt, kad butu po viena?    blink.gif  g.gif

paprasta, paspausk CTR + F lentelėje Find and replace (rasti ir keisti) pasirink kortele Replace (keisti) , tada rašai į find (rasti) ..... 5 taškus ar ką nori kad rastų, o sekančiame replace (keisti į) pasirašai į ką keisti, į vieną tašką . ir spaudi keisti viska
Atsakyti