o ar įmanoma jpg failą įkelti į wordą?
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 11:53)
įmanoma 'copy - paste' būdu
vat būtent, kad šiuo būdu neįmanoma
bet jau radau
QUOTE(insi @ 2008 01 31, 15:59)
tikrai įmanoma, ne kartą esu taip dariusi
Paprasčiausia, insert- picture- ir pasirenki iš kur, failo skenerio ar kitos vietos. Isikelus dar galima ir worde ji apdoroti pagal poreikius, dydis, ryškumas ir pan.
Sveiki,
Gal galit kas padeti isdidinti paveiksleli worde, ant vietoj vieno lapo visas paviekslelis issidalintu ant desimties ar daugiau. Buciau labai dekinga. LAbai reikia ir labai skubiai
Gal galit kas padeti isdidinti paveiksleli worde, ant vietoj vieno lapo visas paviekslelis issidalintu ant desimties ar daugiau. Buciau labai dekinga. LAbai reikia ir labai skubiai
Laba diena, gal kas nors moka padaryti Hyperlink Word dokumente?
kalbu apoie tai, kai vietoj ilgos nuorodos galia įrašyt ivieną žodį, kuris bus aktyvus ir jį paspaudus aktyvuosim nuorodą internete.
Aš viską padariau per hyperlink, bet norint, kad tą nuorodą atidarytų, reikai kartu spausti ir Ctrl mygtuką, t.y. užėjus ant to žodžio jis išsyk nėra aktvus.
Jei kas nors usprato, apie ką kalbu, gal galite padėti?
Beje, supermamoj iš viso nežinau kaip tą padaryti, nerandu tokios funkcijos kaip hyperlink.....
Help
kalbu apoie tai, kai vietoj ilgos nuorodos galia įrašyt ivieną žodį, kuris bus aktyvus ir jį paspaudus aktyvuosim nuorodą internete.
Aš viską padariau per hyperlink, bet norint, kad tą nuorodą atidarytų, reikai kartu spausti ir Ctrl mygtuką, t.y. užėjus ant to žodžio jis išsyk nėra aktvus.
Jei kas nors usprato, apie ką kalbu, gal galite padėti?
Beje, supermamoj iš viso nežinau kaip tą padaryti, nerandu tokios funkcijos kaip hyperlink.....
Help
Gal kas žino, ką daryti, jei worde visi nustatymai automatiškai daromi coliais, o ne centimetrais? Ar galima kažkaip pakieti nustatymus?
QUOTE(Lock @ 2008 09 21, 11:36)
Gal kas žino, ką daryti, jei worde visi nustatymai automatiškai daromi coliais, o ne centimetrais? Ar galima kažkaip pakieti nustatymus?
Tools - Options - General. Šioje lentelėje ties Measurement units: išsiskleisk sąrašiuką ir pasirink centimetrus.
Reikia pertvarkyti tekstą į lentelę.Pažymiu tekstą>TABLE>CONVERT TEXT TO TABLE.Man reikia ,kad būtų lentelė iš 2stulpelių ir 3eilučių,bet niekaip nepadarau taip...Jei pasirenku 2stulpelius,tai automatiškai parenka 4eilutes(mažiauiai).Išvis neaktyvus eilučių pasirinkimas.Gal kas galit patart kaip man padaryt reikiamą lentelę
QUOTE(Tito_mama @ 2008 09 23, 16:05)
Reikia pertvarkyti tekstą į lentelę.Pažymiu tekstą>TABLE>CONVERT TEXT TO TABLE.Man reikia ,kad būtų lentelė iš 2stulpelių ir 3eilučių,bet niekaip nepadarau taip...Jei pasirenku 2stulpelius,tai automatiškai parenka 4eilutes(mažiauiai).Išvis neaktyvus eilučių pasirinkimas.Gal kas galit patart kaip man padaryt reikiamą lentelę
Pas mane taip pat neaktyvus eilučių pasirinkimas ir daro eilute daugiau. Aš nereikalingą ištrinu arba trintuku ištrinu arba sujungiu dvi eilutes į vieną.
Norėčiau paklausti gal kas žinot? Turiu sąrašą asmenų ir jų telefono numerius. Man reikia padaryti telefonų knygelę. Formatas A4 tik paverstas šonu. Neisivaizduoju ar eina taip sudėlioti ir atspausdinti.? Nežinau ar gerai paaiškinau ko man reikia.