aciu.super ideja
Gal žinote kaip apversti lapą word'e?
Sveikutės,man reikia skubios pagalbos,Su Microsoft word programa darau krikštynų laikraštuką,ant nuotraukos noriu uždėti užrašą (jau paruoštą) ir man jo nekelia ant nuotraukos ,o meta į kitą lapą ,ką man daryti ?
Manau, jog reikia su kokiu GIMP'u uždėti ant nuotraukos užrašą, o tada jau įdėti į word'ą.
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 09:51)
Gal žinote kaip apversti lapą word'e?
Ka tik perskaiciau forume kažkuriame puslapį,pabandyk Page Setup> Orientation>Landcape
Galit pasakyt kaip tai maždaug būtų lietuviškai,kadangi pas mane LT word'e .
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 08:58)
Jeigu norite, aš galėčiau uždėti tekstą su photoshopu, su jūsų norimu tekstu, galiu ir su efektais ir t.t. Jei tinka pasiūlymas parašykit AŽ
Ne manęs reikia klausti,o tigriux .
Kaip padaryti, kad lape būtų tarsi dvi skiltys, foto, tekstas, foto ir vėl tekstas?
Nesigauna man, jeigu bandau sudėti, tai iškraipo viską..
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 08:58)
Failas-puslapio parametrai-gulscias (ten pat kur puslapio parastes nustatomos
QUOTE(cindy @ 2010 08 29, 18:04)
Kaip padaryti, kad lape būtų tarsi dvi skiltys, foto, tekstas, foto ir vėl tekstas?
spustelėjus ant apveikslelio desini peles mygtuka pasirinkti formatuoti paveiksleli ir ten maketas yra keli budai nurodyti kaip tekstas gali apibegti pav.
Kitas var. Daryti kaip lentele dvieju stulpeliu, kuriu linijos nematomos
QUOTE(elav @ 2010 08 30, 19:27)
Failas-puslapio parametrai-gulscias (ten pat kur puslapio parastes nustatomos
spustelėjus ant apveikslelio desini peles mygtuka pasirinkti formatuoti paveiksleli ir ten maketas yra keli budai nurodyti kaip tekstas gali apibegti pav.
Ten tuo pirmuoju būdu bandžiau, bet nesigavo. O tą antrąjį pamėginsiu Ačiū
sveikos merginos, pagelbėkit rašau darbą, o worde nėra equation 3.0 ką daryti? man labai reikia. Nerandu net iš kur parsisiųsti geriau per až. ačiū