Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

aciu.super ideja
Atsakyti
Gal žinote kaip apversti lapą word'e?
Atsakyti
Sveikutės,man reikia skubios pagalbos,Su Microsoft word programa darau krikštynų laikraštuką,ant nuotraukos noriu uždėti užrašą (jau paruoštą) ir man jo nekelia ant nuotraukos ,o meta į kitą lapą ,ką man daryti ? g.gif
Atsakyti
Manau, jog reikia su kokiu GIMP'u uždėti ant nuotraukos užrašą, o tada jau įdėti į word'ą.
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 09:51)
Gal žinote kaip apversti lapą word'e?

Ka tik perskaiciau forume kažkuriame puslapį,pabandyk Page Setup> Orientation>Landcape
Atsakyti
Galit pasakyt kaip tai maždaug būtų lietuviškai,kadangi pas mane LT word'e blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Spalvota_: 22 liepos 2010 - 08:02
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 08:58)
Galit pasakyt kaip tai maždaug būtų lietuviškai,kadangi pas mane LT word'e  blush2.gif .

Jeigu norite, aš galėčiau uždėti tekstą su photoshopu, su jūsų norimu tekstu, galiu ir su efektais ir t.t. Jei tinka pasiūlymas parašykit AŽ wink.gif
Atsakyti
Ne manęs reikia klausti,o tigriux mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kaip padaryti, kad lape būtų tarsi dvi skiltys, foto, tekstas, foto ir vėl tekstas?
Nesigauna man, jeigu bandau sudėti, tai iškraipo viską..
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 22, 08:58)
Galit pasakyt kaip tai maždaug būtų lietuviškai,kadangi pas mane LT word'e  blush2.gif .

Failas-puslapio parametrai-gulscias (ten pat kur puslapio parastes nustatomos

QUOTE(cindy @ 2010 08 29, 18:04)
Kaip padaryti, kad lape būtų tarsi dvi skiltys, foto, tekstas, foto ir vėl tekstas?
Nesigauna man, jeigu bandau sudėti, tai iškraipo viską..

spustelėjus ant apveikslelio desini peles mygtuka pasirinkti formatuoti paveiksleli ir ten maketas yra keli budai nurodyti kaip tekstas gali apibegti pav.
Kitas var. Daryti kaip lentele dvieju stulpeliu, kuriu linijos nematomos
Atsakyti
QUOTE(elav @ 2010 08 30, 19:27)
Failas-puslapio parametrai-gulscias (ten pat kur puslapio parastes nustatomos
spustelėjus ant apveikslelio desini peles mygtuka pasirinkti formatuoti paveiksleli ir ten maketas yra keli budai nurodyti kaip tekstas gali apibegti pav.
Kitas var. Daryti kaip lentele dvieju stulpeliu, kuriu linijos nematomos

Ten tuo pirmuoju būdu bandžiau, bet nesigavo. O tą antrąjį pamėginsiu thumbup.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos, pagelbėkit ax.gif rašau darbą, o worde nėra equation 3.0 ką daryti? man labai reikia. Nerandu net iš kur parsisiųsti verysad.gif geriau per až. ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytyja: 10 rugsėjo 2010 - 21:17