Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Gal kas žinos ar įmanoma Worde kaip nors pamatyt kur daryta Copy Paste, o kur normaliai spausdinta? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galėtumėt padėti,kaip automatiškai sunumeruoti formules? 4u.gif Worde.Radau vieną paaiškinimą,bet neišeina g.gif
Atsakyti
SKUBIAI REIKIA PAGALBOS: Kai lapa padarau landscape, tai spausdinant nesimato visa lentele joje, tik puse, o redaguojant tekste matosi visa. Padekit... kas zinot...
Papildyta:
???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dareda: 14 gegužės 2010 - 22:57
sveiki noriu paklaust tokio dalyko...darausi krkštynoms laikraštuką su wordo programa...ar man jį eis foto atelje atspausdinti kaip nuotraukas A4 formatu ar reikia kažkokia kita programa daryti...gal pagelbėsit kas...
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos. Worde puslapiu numeracija zinau tik kad galima nustatyti starta nuo 0. O ar galima padaryti numeracijak kad ant pirmu 3 lapu nebutu puslapio numerio.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 05 18, 21:02)
Sveiki, reikia pagalbos. Worde puslapiu numeracija zinau tik kad galima nustatyti starta nuo 0. O ar galima padaryti numeracijak kad ant pirmu 3 lapu nebutu puslapio numerio.

galima

pirmiem dviem lapam daryk luzi (break) / puslapio luzis (Next Page).
paskiau pirmus tris puslapius pazymek ir puslapio nustatymuose paskutineje korteleje Lyout parink skirtingas pirmas lapas (iferent first page).
Atsakyti
QUOTE(Tina*** @ 2010 05 17, 11:24)
sveiki noriu paklaust tokio dalyko...darausi krkštynoms laikraštuką su wordo programa...ar man jį eis foto atelje atspausdinti kaip nuotraukas A4 formatu ar reikia kažkokia kita programa daryti...gal pagelbėsit kas...

Spaudai geriausia naudoti pdf.
Dar geriau, jei pdf'e visi paveikslėliai vektoriniai.
Atsakyti
QUOTE(dryx @ 2010 05 19, 14:46)
Spaudai geriausia naudoti pdf.
Dar geriau, jei pdf'e visi paveikslėliai vektoriniai.

bet tai jei padarytas darbas wordu tai kai aš spausdinsiu spaustuvėj tai man viskas ten ok atsispausdins su visomis nuotraukomis... g.gif nuotraukos tai sukeltos pdf formato į wordą...
Atsakyti
[quote=asaraa,2010 05 19, 14:08]
galima
Labai Aciu 4u.gif siskas pavyko, bet kitama darbe, vidury darbo yra gulscias lapas, ten darytas luzis, tai nuoto puslapio nel naujai numeruoja doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot kaip Worde lapaą padalint į 8dalis?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal patarsit kaip worde lapa padalinti i 2 dalis. Kad atspausdinus gautusi kaip knygute.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip reikia iš Wordo į PDF perkelti dokumentą?
Atsakyti