Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Negalima kurti veidrodinio teksto tiesiogiai Worde. Tačiau tu gali naudoti WordArt'ą sukurti grafinį teksto vaizdą, ir jį vartyti naudojant Rotate ar Flip komandą.
Atsakyti
Na taip, o geriausia vis dėlto grafiniams darbams naudoti specializuotas programas. Gal kokį CorelDraw...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Susidūriau su problemėle - turiu 2007 lietuvišką Office.
Kai Word'e norint paboldinti spaudžiu P ( B ) žymeklį, man iš karto ir pasiboldina, ir tekstas pasirašo Italiku doh.gif Va taip biggrin.gif
Gal kas buvo susidūręs su tuo ir galėtų man papasakoti, ką čia reikia daryti, kad Boldas ir būtų vien tik Boldas bejokių pasvirusių tekstų ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 15 sausio 2010 - 11:13
QUOTE(Aries @ 2010 01 07, 00:44)

ech, 7 ofisas ir man nervus gadina... :S
pažymėti kelis objektus gali naudodama shift ar ctrl klavišus. Arba tos kvailos meniu juostos gale yra "Edit" gabaliukas, ten ir rasi išganingąją žymėjimo rodyklėlę.
Jei veiksmas nevyksta, galbūt vordas paveikslėlius traktuoja kaip tekstą - tada ir neduoda grupuoti... bandyk spausti deš.klavišą ant paveiskliukų, rinktis Text wraping, ir kurią nors iš komandų, tik ne In line with text.
Na jei nesigauna, tai atsiųsk man failą, pažiūrėsiu. Pašto adreso pasiteirauk per AŽ.

nu nieko vistiek nevyksta sad.gif
prasau vyro bent i viena kompa senaji ofisa instaliuoti............
Atsakyti
chi chi... biggrin.gif
Aš vyro irgi meldžiau, kad grąžintų man mano senąjį gerąjį ofisą. Nesutiko. Liepė tobulėt, kad jį kur devynios smile.gif
Atsiųsk man į paštą vejuvejai@yahoo.com
Pažiūrėsiu, gal eina ką padaryt smile.gif

QUOTE(Meduvė @ 2010 01 18, 22:16)
nu nieko vistiek nevyksta sad.gif
prasau vyro bent i viena kompa senaji ofisa instaliuoti............

Atsakyti
Po kompiuterio perinstaliavimo nebegaliu rašyti formulių Word'e doh.gif ,išmeta lentelę dėl kažkokios klaidos... Gal žinote kaip tai pataisyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 02 07, 23:12)
Po kompiuterio perinstaliavimo nebegaliu rašyti formulių Word'e doh.gif ,išmeta lentelę dėl kažkokios klaidos... Gal žinote kaip tai pataisyti?  4u.gif

Tai va taip „kažkaip“ reiks ir pataisyt.
Atsakyti
Gal kas turi kokių naudingesnių minčių? biggrin.gif
Kompiuterį ne aš perinstaliavau,o vežėm į tuo užsiimančią firmą ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Zappy, paskambink i ta firma, kuri perinstaliavo ir paklausk ka jie pridirbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 02 07, 23:16)
Gal kas turi kokių naudingesnių minčių?  biggrin.gif
Kompiuterį ne aš perinstaliavau,o vežėm į tuo užsiimančią firmą  ax.gif

paprasciausiai neidiege formuliu redaktoriaus ir klaidos pranesime turbut ir raso, kad jei norite idiegti formuliu redaktoriu idekite ofiso kompakta. abejoju ar ta problema patys issispresit, nes reikia butent to kompakto. o siaip jei nenorit vezti i firma yra programu kuriu pagalba galima rasyti formules ir jas instaliavus automatiskai integruojasi i worda.
Atsakyti
Sveiki, neradau temos apie OpenOffice.org, todėl dar įdedu klausimą čia. Labai reikia pagalbos. Reikia padaryti darba su Writer programa, kur antrašteje reikia įdeti puslapio numeri, o porašteje pavarde, bet įdėjus titulinį lapą, niekaip nesigauna nuo jo nuimti ant. ir porast. nusiima visur. Gal kas patersit kaip reikia padaryt g.gif
Atsakyti