Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(settle @ 2009 12 21, 17:13)
Čia greičiau ofiso bėda, o ne septyneto.
Pabandom OpenOffice, jis mažiau grybus pjauna nei MS gaminiai wink.gif

tai kaip man ta worda susitvarkyti? neleidzia nieko ten daryti,raso: taip modifikuoti neleidziama,nes si sritis uzblokuota.tai ka jis pats kazkaip uzsiblokavo,kaip ji atblokuoti?
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 22, 00:06)
tai kaip man ta worda susitvarkyti? neleidzia nieko ten daryti,raso: taip modifikuoti neleidziama,nes si sritis uzblokuota.tai ka jis pats kazkaip uzsiblokavo,kaip ji atblokuoti?

Būtų angliškas klaidos pranešimas, būtų galima pagooglinti, o dabar nežinau.
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 21, 23:06)

gal suinstaliuota bandomoji versija ir kai jos galiojimas baigesi, tai nieko ir neleidzia daryti
Atsakyti
Turiu klausimuką.Turiu MS office tik WinRAR formatu.Kaip man suinstaliuot MS Office? 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 30, 14:26-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 30, 14:26)
Turiu klausimuką.Turiu MS office tik WinRAR formatu.Kaip man suinstaliuot MS Office? 4u.gif

Tai kokia to failo galūnė? WinRAR – joks ne formatas.
Įtariu, kad disko atvaizdas, tokiu atveju su PowerISO arba Daemon Tools. Arba į kompaktą įrašius.
Atsakyti
instaliavo vyras MS Office 7. Tragedija man doh.gif
Anksciau per Worda tvarkydavau paveikslelius, sugrupuodavau ir viskas normaliai budavo. DAbar neina grupuoti. Ikeliu paveikslelius. Rodo, kad yra grupavimo funkcija, bet grupuoti neleidzia. Raso, kad reikia pirma pazymeti juos. Ankstesniame Worde viskas buvo aiskuir paprasta, o 7 zymekliu poros paveikseliu pazymeti neleidzia. Kitokiu budu pazymiu, bet kas is to - grupuoti vistiek neleidzia.
Gal kas galite patarti, kaip sugrupuoti? Ar cia bus pacio offiso problema?
Atsakyti
smile.gif winrar-archyvavimo programa, skirta, kad failai užimtų mažiau vietos. taigi msoffice yra suarchyvuotas tuo tikslu pas autorę.
pradžioje išsiarchyvuok - paparasčiausiai paspausk deš.klavišu ant to archyvo ir rinkis vieną iš komandų extract... geriausiai extract to (katalogo pavadinimas). tada išarchyvuos ne palaidai, o sukuriant katalogą. o tada jau paleisk instaliaciją iš to katalogo.
p.s. be abejo, tam kad išarchyvuot, autorės kompe turėtų būti ši programa. gali būti ir kita archyvavimui skirta, pav., winzip - kiek prisimenu, jos draugauja viena su kita. jei nėra, pradžioje teks parsisiųst ir susinstaliuot į kompą. jei neklystu, ji nemokama bent jau kelias dienas. tiesiog į google įsivesk "winrar download" ar pan. ir pasižiūrėk, ką siūlo.

QUOTE(settle @ 2009 12 30, 16:10)
Tai kokia to failo galūnė? WinRAR – joks ne formatas.
Įtariu, kad disko atvaizdas, tokiu atveju su PowerISO arba Daemon Tools. Arba į kompaktą įrašius.

Papildyta:

ech, 7 ofisas ir man nervus gadina... :S
pažymėti kelis objektus gali naudodama shift ar ctrl klavišus. Arba tos kvailos meniu juostos gale yra "Edit" gabaliukas, ten ir rasi išganingąją žymėjimo rodyklėlę.
Jei veiksmas nevyksta, galbūt vordas paveikslėlius traktuoja kaip tekstą - tada ir neduoda grupuoti... bandyk spausti deš.klavišą ant paveiskliukų, rinktis Text wraping, ir kurią nors iš komandų, tik ne In line with text.
Na jei nesigauna, tai atsiųsk man failą, pažiūrėsiu. Pašto adreso pasiteirauk per AŽ.

QUOTE(Meduvė @ 2010 01 03, 16:09)
instaliavo vyras MS Office 7. Tragedija man doh.gif
Anksciau per Worda tvarkydavau paveikslelius, sugrupuodavau ir viskas normaliai budavo. DAbar neina grupuoti. Ikeliu paveikslelius. Rodo, kad yra grupavimo funkcija, bet grupuoti neleidzia. Raso, kad reikia pirma pazymeti juos. Ankstesniame Worde viskas buvo aiskuir paprasta, o 7 zymekliu poros paveikseliu pazymeti neleidzia. Kitokiu budu pazymiu, bet kas is to - grupuoti vistiek neleidzia.
Gal kas galite patarti, kaip sugrupuoti? Ar cia bus pacio offiso problema?

Atsakyti
Vieną temą perskaičiau nuo pirmo puslapio iki paskutinio, šios jau nebepajėgsiu, tad klausiu iš karto. Nepykit, jei atsakymas kažkur netoli, bet mano akys jau pavargo nuo tiek skaitymo. blush2.gif
Problema tokia, kad darant turinį man padaro va šitaip:
user posted image
Iškelia dalį teksto iš kiekvienos dalies. Tad norėčiau sužinoti kaip padaryti normalų automatinį turinį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mable @ 2010 01 08, 00:09)
Vieną temą perskaičiau nuo pirmo puslapio iki paskutinio, šios jau nebepajėgsiu, tad klausiu iš karto. Nepykit, jei atsakymas kažkur netoli, bet mano akys jau pavargo nuo tiek skaitymo.  blush2.gif
Problema tokia, kad darant turinį man padaro va šitaip:
user posted image
Iškelia dalį teksto iš kiekvienos dalies.  Tad norėčiau sužinoti kaip padaryti normalų automatinį turinį?  unsure.gif

Headings tik pavadinimams sudėti?
Atsakyti
Taip, tik skyriams ir poskyriams sudėjau.
Atsakyti
Laba ,nežinau kur paklausti tai klausiu čia rolleyes.gif

Vien žo pas mane perdarė iš Vistos y XP ir dabar pvz. čia forume man kuriant tema neberašo gražiu šriftu blink.gif paaiškinkit man kas čia gali būt,ar tas kompiuteristas dar kažko neinstaliavo,ar ....nu nežinau help.gif help.gif help.gif nusipirkus su Vista tokių bajerų nebuvo,
rašydavai(aišku FONT skliaustuose) FONT=monotype corsiva supermama /FONT ir būdavo gražuolis šriftas, o dabar nieko visur paprastas verysad.gif

AČiŪ kas teigsis atsakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 11 sausio 2010 - 08:24
laba diena,

jau netruriu kantrybes ieskot karsta.gif. Kaip padaryti, kad tekstas butu veidrodiniu budu? blush2.gif noriu atspausdinus ant spec. popieriaus padaryti vaikams maikutes mastau.gif
Atsakyti