winrar-archyvavimo programa, skirta, kad failai užimtų mažiau vietos. taigi msoffice yra suarchyvuotas tuo tikslu pas autorę.
pradžioje išsiarchyvuok - paparasčiausiai paspausk deš.klavišu ant to archyvo ir rinkis vieną iš komandų extract... geriausiai extract to (katalogo pavadinimas). tada išarchyvuos ne palaidai, o sukuriant katalogą. o tada jau paleisk instaliaciją iš to katalogo.
p.s. be abejo, tam kad išarchyvuot, autorės kompe turėtų būti ši programa. gali būti ir kita archyvavimui skirta, pav., winzip - kiek prisimenu, jos draugauja viena su kita. jei nėra, pradžioje teks parsisiųst ir susinstaliuot į kompą. jei neklystu, ji nemokama bent jau kelias dienas. tiesiog į google įsivesk "winrar download" ar pan. ir pasižiūrėk, ką siūlo.
QUOTE(settle @ 2009 12 30, 16:10)
Tai kokia to failo galūnė? WinRAR joks ne formatas.
Įtariu, kad disko atvaizdas, tokiu atveju su PowerISO arba Daemon Tools. Arba į kompaktą įrašius.
Papildyta:
ech, 7 ofisas ir man nervus gadina... :S
pažymėti kelis objektus gali naudodama shift ar ctrl klavišus. Arba tos kvailos meniu juostos gale yra "Edit" gabaliukas, ten ir rasi išganingąją žymėjimo rodyklėlę.
Jei veiksmas nevyksta, galbūt vordas paveikslėlius traktuoja kaip tekstą - tada ir neduoda grupuoti... bandyk spausti deš.klavišą ant paveiskliukų, rinktis Text wraping, ir kurią nors iš komandų, tik ne In line with text.
Na jei nesigauna, tai atsiųsk man failą, pažiūrėsiu. Pašto adreso pasiteirauk per AŽ.
QUOTE(Meduvė @ 2010 01 03, 16:09)
instaliavo vyras MS Office 7. Tragedija man
Anksciau per Worda tvarkydavau paveikslelius, sugrupuodavau ir viskas normaliai budavo. DAbar neina grupuoti. Ikeliu paveikslelius. Rodo, kad yra grupavimo funkcija, bet grupuoti neleidzia. Raso, kad reikia pirma pazymeti juos. Ankstesniame Worde viskas buvo aiskuir paprasta, o 7 zymekliu poros paveikseliu pazymeti neleidzia. Kitokiu budu pazymiu, bet kas is to - grupuoti vistiek neleidzia.
Gal kas galite patarti, kaip sugrupuoti? Ar cia bus pacio offiso problema?