Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(settle @ 2009 12 17, 09:27)
Pirmiausiai, tiems puslapiams, kurių nenori numeruot (tiksliau tarp jų) reikia sudėti „next page“ (berods taip vadinasi) puslapio lūžius. Tada reikia atsidaryti view > header and footer ir ten nenumruojamiems puslapiams parinkti same as previous, na ir tada galima numeruoti.

Kažkas panašaus, neturiu wordo pašonėj.

http://scaniagti.blo...895912317576023

Ačiū wink.gif Bandysiu, bet kol kas nesigauna ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Turiu bėdų su word'u
http://img44.imagesh...ewpicturedy.png
Tai va isimečiau windows 7 ir nebeskaito wordo dokumentu liko kažkokios tai piktogramos. Sakysit bandyk proertis chenges.....nieko nesigauna neranda net piktogramos. Atrandu per browse pažimiu (pasirenku) ir vistiek nieko blink.gif
Viena būda isiaiškinau kaip atsidaryt g.gif Atidarau tuščią word'ą open>susirandu dok. kurio reik tada atsidarau išsisaugau kaip naują ir viskas ok. Bet juk taip neturi būti schmoll.gif juolab kad nuėjus atsispaudinti tu dok yra bėdų jų neskaito. blink.gif Žo čia buvo net toks atvejis ,kad nusiuntęs rašto darbą dėstitojas jo neiskaitė nes ten nieko nerado žodžiu ten buvo pilna nesamonių......
Taigi gal kas žino kaip išspresti šią bėdą (bent kad jau vis ar dauguma kompu skaityu word'ą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2009 12 17, 10:06)

Ačiū wink.gif Bandysiu, bet kol kas nesigauna ax.gif

Jei dar neisejo, pabandyk taip:
1. Po pirmais trim lapais (po kiekvienu) atlik luzius Insert/Breake/Next Page.
2. Pasizymek pirmus tris lapus ir nuejusi i komanda File/Page Setup trecioje korteleje Layout uzdek varnele ties Diferent first page.
3. Dabar gali jau numeruoti Insert/Page numbers, nuimk varnele nuo Show number on first page, paspaude dar mygtuka Format nustatykite kad pradetu numeruoti nuo 4.
4. Jei numeracija prasidejo nuo penkto lapo, o ne nuo ketvirto... Tada padekit kursoriu ketvirtame lape ir nueikit i komanda kur pazymejau melynai ir nuimkite varnele.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 12 17, 21:26)
Jei dar neisejo, pabandyk taip:
1. Po pirmais trim lapais (po kiekvienu) atlik luzius Insert/Breake/Next Page.
2. Pasizymek pirmus tris lapus ir nuejusi i komanda File/Page Setup trecioje korteleje Layout uzdek varnele ties Diferent first page.
3. Dabar gali jau numeruoti Insert/Page numbers, nuimk varnele nuo Show number on first page, paspaude dar mygtuka Format nustatykite kad pradetu numeruoti nuo 4.
4. Jei numeracija prasidejo nuo penkto lapo, o ne nuo ketvirto... Tada padekit kursoriu ketvirtame lape ir nueikit i komanda kur pazymejau melynai ir nuimkite varnele.

Sekmes  4u.gif

drinks_cheers.gif
O sėkmės prireiks ax.gif
Atsakyti
O kaip numeruot psl. word2007? unsure.gif
Atsakyti
Padekit 000189.gif .Man neatidaro puslapiai word formatu,kai perinstaliavau kompa.Gal zinot,is kur galima atsisiusti programa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 20 gruodžio 2009 - 18:01
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 12 20, 18:01)
Padekit  000189.gif .Man neatidaro puslapiai word formatu,kai perinstaliavau kompa.Gal zinot,is kur galima atsisiusti programa?  4u.gif

reik isntaliuoti ms office arba open office
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2009 12 20, 19:01)
Padekit  000189.gif .Man neatidaro puslapiai word formatu,kai perinstaliavau kompa.Gal zinot,is kur galima atsisiusti programa?  4u.gif

http://download.openoffice.org/
Atsakyti
vel pas mane problemos su tais windows7,vakar viskas buvo ok,o snd atsidarau worda,neleidzia rasyti,apacioje raso:taip modifikuoti neleidziama,nes pazymeta sritis yra uzblokuota.tai kas cia vel per nesamone,vakar viskas buvo ok doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 21, 14:33)
vel pas mane problemos su tais windows7,vakar viskas buvo ok,o snd atsidarau worda,neleidzia rasyti,apacioje raso:taip modifikuoti neleidziama,nes pazymeta sritis yra uzblokuota.tai kas cia vel per nesamone,vakar viskas buvo ok doh.gif

please padekit,reikia darbus rasyti ir neraso,nu prakeiksiu as situs windows7,kasdien man vis kazkokios bedos,anksciau jokiu problemu su kompu neturejau,kol sitos nesamones neirase verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ShowGirl* @ 2009 12 21, 15:33)
please padekit,reikia darbus rasyti ir neraso,nu prakeiksiu as situs windows7,kasdien man vis kazkokios bedos,anksciau jokiu problemu su kompu neturejau,kol sitos nesamones neirase verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Čia greičiau ofiso bėda, o ne septyneto.
Pabandom OpenOffice, jis mažiau grybus pjauna nei MS gaminiai wink.gif
Atsakyti