Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(rutulis21 @ 2009 12 02, 00:39)
Geda, bet neiseina panaikinti worde lapu numeracijos... kazkas patare per HELP- FORMS... bet nesigauna man nors tu ka  blush2.gif  Gal kas issamiai paaiskintu 4u.gif

Mygteli ant numerio pora kartų pele, nutrini skaičių. Turėtų nuo visų lapų dingt.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 02, 00:52)
Mygteli ant numerio pora kartų pele, nutrini skaičių. Turėtų nuo visų lapų dingt.

Taip jau ir pati bandziau, neleidzia pazymeti man net g.gif
Atsakyti
Pagaliau panaikinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulis21 @ 2009 12 02, 10:09)
Taip jau ir pati bandziau, neleidzia pazymeti man net g.gif

Siaip jai neleidzi pazymet, geriausia ieiti i Wiew/Header and Footer ir atidarys, jai lietuviskai tai Rodymas/Viršutinis ir apatinis kolontitulai ir kas nereikalinga istrinti 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

reikia pagalbos blush2.gif

gal galite ir mokate kas perkelti tuos 6psl wordą ?
http://www.hueber.de...-teil1.2620.pdf

ir man atsiųstumėt emailu blush2.gif adresą parašyčiau į AŽ blush2.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kaip Worde 2007 ant nuotraukos rašyti tekstą? niekada nesinaudojau wordu,tj ir nžn,Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, man reikia ištaisyt tekstą ir vienas dalykas man neaišku. Tekste tarp žodžių padaryti labai dideli tarpai, bet taškelis yra tik vienas tame tarpe. Kaip padaryt, kad tie tarpai būtų normalaus dydžio? Visaip bandau ir nieks man nesigauna, nors tokia iš manes ir žinovė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 12 15, 12:23)
Sveiki, man reikia ištaisyt tekstą ir vienas dalykas man neaišku. Tekste tarp žodžių padaryti labai dideli tarpai, bet taškelis yra tik vienas tame tarpe. Kaip padaryt, kad tie tarpai būtų normalaus dydžio? Visaip bandau ir nieks man nesigauna, nors tokia iš manes ir žinovė blush2.gif

Susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, peržiūrėja Microsoft Word temeles, bet niekur neradau, apie puslapių numeravimus t.y. kaip numeruoti puslapius, kad ant trijų pirmų nerašytų skaičiukų? T.y. numeravimas turi prasidėti nuo ketvirto psl. ir ant ketvirto psl. turi būti numeriukas 4, o visi kiti paskui - automatiškai.
Dariau prieš mėnesį taip: iškėliau tuos, kur nereikia numeruoti, sunumeravau pasilikusius, tuos nenumeruotus įkėliau atgal ir tvarkingai gavosi, o dabar vėl nesigauna (kai įkeliu, sunumeruoja antrą ir trečią puslapius doh.gif )...Padėkit, jei nesunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2009 12 17, 00:14)
Sveikutės, peržiūrėja Microsoft Word temeles, bet niekur neradau, apie puslapių numeravimus t.y. kaip numeruoti puslapius, kad ant trijų pirmų nerašytų skaičiukų? T.y. numeravimas turi prasidėti nuo ketvirto psl. ir ant ketvirto psl. turi būti numeriukas 4, o visi kiti paskui - automatiškai.
Dariau prieš mėnesį taip: iškėliau tuos, kur nereikia numeruoti, sunumeravau pasilikusius, tuos nenumeruotus įkėliau atgal ir tvarkingai gavosi, o dabar vėl nesigauna (kai įkeliu, sunumeruoja antrą ir trečią puslapius doh.gif )...Padėkit, jei nesunku ax.gif

Galėčiau padėt, bet iš kreipinio sprendžiant, mano pagalba nedomina.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 12 16, 23:33)
Galėčiau padėt, bet iš kreipinio sprendžiant, mano pagalba nedomina.

blush2.gif Keičiu kreipinį ax.gif Sveiki visi wink.gif Labai labai reikia pagalbos dėl puslapių numeravimo...
Settle, gal gali man pasakyti, ką aš darau blogai, kad man nesigauna nenumeruoti pirmų trijų psl.?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2009 12 17, 08:40)

blush2.gif Keičiu kreipinį ax.gif Sveiki visi wink.gif Labai labai reikia pagalbos dėl puslapių numeravimo...
Settle, gal gali man pasakyti, ką aš darau blogai, kad man nesigauna nenumeruoti  pirmų trijų psl.?

Pirmiausiai, tiems puslapiams, kurių nenori numeruot (tiksliau tarp jų) reikia sudėti „next page“ (berods taip vadinasi) puslapio lūžius. Tada reikia atsidaryti view > header and footer ir ten nenumruojamiems puslapiams parinkti same as previous, na ir tada galima numeruoti.

Kažkas panašaus, neturiu wordo pašonėj.

http://scaniagti.blo...895912317576023
Atsakyti