kaip padaryti, kad worde normaliai eitu su backspace trinti pazymejus teksta eina trint tik su delete mygtuku(labai nepatogu dviem naudotis). net perinstaliavau offisa bet nepadejo
QUOTE(egliosha @ 2009 11 10, 17:45)
kaip padaryti, kad worde normaliai eitu su backspace trinti pazymejus teksta eina trint tik su delete mygtuku(labai nepatogu dviem naudotis). net perinstaliavau offisa bet nepadejo
O taiiš viso veikia tas mygtukas klaviatūroj?
Valyt registrus, arba dar paprastesnis variantas Google > Open Office
QUOTE(settle @ 2009 11 11, 15:59)
O taiiš viso veikia tas mygtukas klaviatūroj?
veikia veikia, jis trina normaliai pvz excely, bet va jei worde pazymi teksto gabala ir ji trini backspace'u tai tik atsizymi ir vsio, arba trint po raide reikia arba delete'u. bandziau google ieskot bet ten del nustatymu nieko neradau bent lietuviskai, o angliskai nezinau kaip paieskos fraze suformuluot nes gramatikoj nei bum bum
QUOTE(egliosha @ 2009 11 11, 18:31)
veikia veikia, jis trina normaliai pvz excely, bet va jei worde pazymi teksto gabala ir ji trini backspace'u tai tik atsizymi ir vsio, arba trint po raide reikia arba delete'u. bandziau google ieskot bet ten del nustatymu nieko neradau bent lietuviskai, o angliskai nezinau kaip paieskos fraze suformuluot nes gramatikoj nei bum bum
Googlui gramatika mažiausiai rūpi. Kaip tik geriausiai be gramatikos ir tik esminius žodžius.
http://www.google.lt...lient=firefox-a
QUOTE(settle @ 2009 11 11, 18:56)
Googlui gramatika mažiausiai rūpi. Kaip tik geriausiai be gramatikos ir tik esminius žodžius.
aciu labai reikejo uzdet varnele tools->Options->Edit Tab->Typing replaces selection.
neisivaizduoju kaip nusokineja tie nustatymai nes prie kompo niekas neprieina o as tools'u net neatidarineju
Prasau padekite kaip padaryti Worde, kad tekstas butu ant dvieju skirtingu lapo pusiu??? man reikia, kad butu kaip knygoj - tekstas eina is vienos lapo puses ir is kitos ant to paties lapo ar tai imanoma? kaip su spausdinimu? ar reikia kaip nors nustatyneti, kad atspausdintu is dvieju pusiu is karto?
QUOTE(lucja @ 2009 11 19, 13:44)
Prasau padekite kaip padaryti Worde, kad tekstas butu ant dvieju skirtingu lapo pusiu??? man reikia, kad butu kaip knygoj - tekstas eina is vienos lapo puses ir is kitos ant to paties lapo ar tai imanoma? kaip su spausdinimu? ar reikia kaip nors nustatyneti, kad atspausdintu is dvieju pusiu is karto?
Jei neturi spausdintuvo, kuris turi tokia funkcija, kad pats keistu lapo puses - pati turesi spausdinti po 1 lapa ir vartyti kiekviena lapa
QUOTE(lucja @ 2009 11 19, 13:44)
kaip jau minejo *rasa*, spausdintuve reiks paciai vartyt lapus. Bet papildomai puslapio nustatymuose reik parinkti veidrodini spausdinimo buda File/Page setup/Margins korteleje apacioje Multiple pages eiluteje turi parinkti Mirror margins, kad isegimo vieta is abieju pusiu butu to paties dydzio
Sveiki, prasau ir as jusu pagalbos, nesuprantu kas atsitiko, bet man bet koki veiksma darant, meta tokia lentele (cia tiek worde, tiek excel) "The macros in this project are disabled. Please refer to the online or documentation of the host application to determine how to enable macros".
Su macros komanda as dariau darba excelyje, bet ji isjungta ir to darbo seniai nebeturiu
Su macros komanda as dariau darba excelyje, bet ji isjungta ir to darbo seniai nebeturiu
QUOTE(Ugvilė @ 2009 11 21, 01:22)
Sveiki, prasau ir as jusu pagalbos, nesuprantu kas atsitiko, bet man bet koki veiksma darant, meta tokia lentele (cia tiek worde, tiek excel) "The macros in this project are disabled. Please refer to the online or documentation of the host application to determine how to enable macros".
Google > Klaidos pranešimas
http://support.microsoft.com/kb/215715
QUOTE(settle @ 2009 11 21, 01:34)
aciu
Geda, bet neiseina panaikinti worde lapu numeracijos... kazkas patare per HELP- FORMS... bet nesigauna man nors tu ka Gal kas issamiai paaiskintu