Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Padėjėjas @ 2009 10 21, 15:06)
Jums reikia atsisiųsti CutePDF http://www.cutepdf.c.../CuteWriter.exe (instaliuojant paprašys kartu suinstaliuoti ir converter programą)
jis nemokamas. Suinstaliavius atsiras naujas spausdintuvas pavadinimu CutePDF Writer.

tada iš word pasirenkat File->Print ir pasirenkate šį spausdintuvą, tada pasirenkat kur dėti PDF failą ir viskas.
Papildyta:

Ką turit omeny?

Puslapio kampuose ties paraščių riba yra du trumpi brūkšneliai, kurie sudaro 90 laipsnių kampą, aš kaip suprantu čia paraštės pažymėtos, kaip padaryt, kad jų nesimatytų? Bandžiau ieškot per Tools-Options-View, bet neradau...
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2009 10 21, 22:21)
Puslapio kampuose ties paraščių riba yra du trumpi brūkšneliai, kurie sudaro 90 laipsnių kampą, aš kaip suprantu čia paraštės pažymėtos, kaip padaryt, kad jų nesimatytų? Bandžiau ieškot per Tools-Options-View, bet neradau...

Ar galit įdėti screen shot su pavyzdžiu?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2009 10 22, 07:21)
Ar galit įdėti screen shot su pavyzdžiu?

neįsivaizduoju kaip tai padaryti sad.gif
Atsakyti
Kleopatra, atsiuskite man i pasta foto, imesiu cia: anoliz@gmail.com

Padėjėjas-->
Arba as grybauju arba kazko nesuprantu. Suinstalinau ta programa, ir converter suinstalinau, bet atsidarius Worda nieko nera, arba as nesuprantu kas turi buti... Galu gale dar atidare interneto langa, bet as is ten nieko nesisiunciau g.gif Rodau, kas gavosi
user posted image

Dar noriu pridurti, kad suconvertavus failus, man juos reikes nesti kitus atspausdinti, o ne per savo kompa spausd... Tiesiog reikia suconvertuoti failus. ax.gif Atsiprasau, jei atsibostu, visame tame dar as zalia... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2009 10 22, 12:38)
neįsivaizduoju kaip tai padaryti sad.gif

Ikeliu Kleopatros screen shot:
user posted image

Keliu tokia didele foto, nes sumazinus nesimato ka norejo parodyti Kleopatra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 22 spalio 2009 - 13:07
Sveikos, gal kas gali man žioplai patarti? Turiu paskaitų medžiagą Power pointo skaidrėse, o norėčiau atsispausdinti. Gal kas gali pasakyti kaip man tas skaidres perkelti į wordą, kad ant vieno lapo tilptų 4 -6 skaidrės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2009 10 22, 17:19)
Sveikos, gal kas gali man žioplai patarti? Turiu paskaitų medžiagą Power pointo skaidrėse, o norėčiau atsispausdinti. Gal kas gali pasakyti kaip man tas skaidres perkelti į wordą, kad ant vieno lapo tilptų 4 -6 skaidrės? ax.gif

O kam perkelti i Worda, kad atspausdinti? Is power point galima taip pat atspausdinti skaidres, kad ju butu ne viena sudeta ant vieno lapo. Eini i File-Print, ten pasireki kiek nori, kad butu tu skaidriu ant lapo drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 22, 18:55)
O kam perkelti i Worda, kad atspausdinti? Is power point galima taip pat atspausdinti skaidres, kad ju butu ne viena sudeta ant vieno lapo. Eini  i File-Print, ten pasireki kiek nori, kad butu tu skaidriu ant lapo  drinks_cheers.gif

Aciukas dideliausias aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 22, 13:38)
Kleopatra, atsiuskite man i pasta foto, imesiu cia: anoliz@gmail.com

Padėjėjas-->
Arba as grybauju arba kazko nesuprantu. Suinstalinau ta programa, ir converter suinstalinau, bet atsidarius Worda nieko nera, arba as nesuprantu kas turi buti... Galu gale dar atidare interneto langa, bet as is ten nieko nesisiunciau  g.gif Rodau, kas gavosi
user posted image

Dar noriu pridurti, kad suconvertavus failus, man juos reikes nesti kitus atspausdinti, o ne per savo kompa spausd... Tiesiog reikia suconvertuoti failus.  ax.gif Atsiprasau, jei atsibostu, visame tame dar as zalia...  blush2.gif

Na tai dabar paspauskite Print -> Print (bet ne Quick Print), tada spausdintuvų sąraše pamatysit CutePDF. Nes pagal screenshot matau, kad iki gali nenueinat.
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2009 10 22, 14:06)
Ikeliu Kleopatros screen shot:
[img]http://i223.photobucket.com/albums/dd41/kriaukliukas_2007/Screenshotjpg.jpg[/img

Keliu tokia didele foto, nes sumazinus nesimato ka norejo parodyti Kleopatra...

Worde paspauskit Tools -> Options ir View kortelėje nuimkit varnelę nuo "Text Boundaries"
Papildyta:
QUOTE(Lamija;) @ 2009 10 22, 17:19)

Powerpoint pasirinkit File->Print
ir atsiradusiam lange, prie "Print What" pasirinkite Handouts, kai pasirinksite tai, galėsite nustatyti kiek skaidrių ant lapo spausdinti.

Galima pasirinkti ir "Outline View", tada atspausdinta bus tik tekstas.
Atsakyti
[quote=Padėjėjas,2009 10 22, 18:53]

Worde paspauskit Tools -> Options ir View kortelėje nuimkit varnelę nuo "Text Boundaries"
Papildyta:

Ten varnelės nėra
Atsakyti
Turiu tokia problemėlę su wordu, niekad negalvojau, kad susidursiu su tokia smulkmena, nes šiaip viskas kaip ir žinoma yra, bet tiek to.

Dėstytoja davė padaryti tokią užduotį,worde apskaičiuoti minimumą, maximumą ir vidurkį, aišku, kad turiu įsiterpti excelio lenteles. Problema ta, kad turiu tą lentelę įrėminti trigubu rėmeliu ružava spalva, ir kaikurias viets nuspalvinti šviesiai pilka spalva.
Bėda ta, kad paspaudus du karyus ant lentelės ir per Format -> Cells -> Borders net nėra to trigubo rėmo doh.gif
Norint nuspalvinti pilkai, man reikia šviesiai pilkos, kad matytusi langelių kraštai, o nuspaliva tik tamsiai pilkai, ir neduoda pasirinkti spalvų atspalvių.

Supratot kuri nors ką parašiau ? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 10 23, 01:25)
Turiu tokia problemėlę su wordu, niekad negalvojau, kad susidursiu su tokia smulkmena, nes šiaip viskas kaip ir žinoma yra, bet tiek to.

Dėstytoja davė padaryti tokią užduotį,worde apskaičiuoti minimumą, maximumą ir vidurkį, aišku, kad turiu įsiterpti excelio lenteles. Problema ta, kad turiu tą lentelę įrėminti trigubu rėmeliu ružava spalva, ir kaikurias viets nuspalvinti šviesiai pilka spalva.
Bėda ta, kad paspaudus du karyus ant lentelės ir per Format -> Cells -> Borders net nėra to trigubo rėmo  doh.gif 
Norint nuspalvinti pilkai, man reikia šviesiai pilkos, kad matytusi langelių kraštai, o nuspaliva tik tamsiai pilkai, ir neduoda pasirinkti spalvų atspalvių.
Supratot kuri nors ką parašiau ?  rolleyes.gif  blush2.gif

Ties Borders turi būt linijos pasirinkimo meniu. Reikia pasirinkti tokią kontūro liniją, kurioje būtų trys plonos linijytės. Ten pat šalia ar tai kitoj kortelėj turi būt ir fono spalvos pasirinkimas. It tikrai ten pakankamai pilkos atspalvių. smile.gif
Beje, MS Office ne 2007?
Atsakyti