Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Taktas @ 2009 09 14, 14:42)
O ką nori atstatyti? dokumentus at kokią sugadintą programą? O atstato per system restore, su viena sąlyga, jei ji nebuvo išjungta.

o kur rasti ax.gif
Atsakyti
Pdėkit labai prašau nežinau kas atsitiko doh.gif jei paspaudžiu ant dokumento man neleidžia atidaryti wordo meta lentele instaling nei kitos kitos programos is offiso 2003 doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos,reik pagalbos smile.gif Kaip Worde 2003 metu parasyti pvz 2 kvadratu(na ta prasme kad tas mazas skaiciukas butu virsuje)tikiuos supratot apie ka as blush2.gif labai reikia tikiuos padesit man bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal yra kur surašyti kažkokie reikalavimai įvairiems darbams? Pvz., įtraukos, tarpai, nutolimai ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2009 09 18, 14:45)
Sveikos mamkos,reik pagalbos smile.gif Kaip Worde 2003 metu parasyti pvz 2 kvadratu(na ta prasme kad tas mazas skaiciukas butu virsuje)tikiuos supratot apie ka as blush2.gif labai reikia tikiuos padesit man bigsmile.gif

Nagi negi niekas nezino?labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2009 09 18, 14:41)
Pdėkit labai prašau nežinau kas atsitiko doh.gif  jei paspaudžiu ant dokumento man neleidžia atidaryti wordo meta lentele instaling nei kitos kitos programos is offiso 2003 doh.gif

Susiinstaliuojam ir laimingai gyvenam
http://download.openoffice.org/
Papildyta:

Hmm, padėt galėčiau, bet aš ne mamka, tai tikriausiai atkrentu, sprendžiant iš kreipinio.
Atsakyti
na sorry nebutinai mamas turejau omeny blush2.gif tik kaip kreipini panaudojau bigsmile.gif beje viena buda jau suzinojau kaip reik pamazint ta skaiciuka,bet jei kas zino dar visai butu idomu 4u.gif
parasai skaiciukas,pazymi ji,spaudi desini klavisa-font-superscript.Ir padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 09 18, 15:48)
Sveiki,
gal yra kur surašyti kažkokie reikalavimai įvairiems darbams? Pvz., įtraukos, tarpai, nutolimai ir t.t. ax.gif

Na standartas, tai parastes: virsuj ir apacioj po du cm, kairej - 3 cm, desinej - 1,5 cm (kartais kairej daro 2,5 cm)
tarpai tarp eiluciu 1.5 lines, atitraukimas pirmos pastraipos 1.27...
ko daugiau gali reik nezinau smile.gif
siaip yra archyvu departamento isleistos rastvedybos taisykles, bet ten labiau galima paziuret kaip forminti ofisinius dokuentus: rastus, aktus, protokolus, nutarimus, prasymus ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2009 09 18, 18:56)
na sorry  nebutinai mamas turejau omeny blush2.gif tik kaip kreipini panaudojau bigsmile.gif beje viena buda jau suzinojau kaip reik pamazint ta skaiciuka,bet jei kas zino dar visai butu idomu 4u.gif
parasai skaiciukas,pazymi ji,spaudi desini klavisa-font-superscript.Ir padaryta smile.gif

pazymi skaiciu ir naudoji klavisu kombinacija Ctr+Shift+mygtukas + (kitaip ž mygtukas (tik klaviaturos kalba zinoma turi buti angliska))
Tikiuosi supratot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 09 18, 20:38)
Na standartas, tai parastes: virsuj ir apacioj po du cm, kairej - 3 cm, desinej - 1,5 cm (kartais kairej daro 2,5 cm)
tarpai tarp eiluciu 1.5 lines, atitraukimas pirmos pastraipos 1.27...
ko daugiau gali reik nezinau smile.gif
siaip yra archyvu departamento isleistos rastvedybos taisykles, bet ten labiau galima paziuret kaip forminti ofisinius dokuentus: rastus, aktus, protokolus, nutarimus, prasymus ir t. t.

Ačiū labai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kaip sutvarkyti literatūros sąrašą pagal abėcėlę. Žinau, kad kažkaip galima, bet kaip doh.gif
Atsakyti

Užtamsini skaičiuką kurį nori pakelti, tada eini į Format > Font> ten kur yra Effects, uždedi varnelę prie Superscript > ok.
Atsakyti