Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Turiu problemėlę su visom 2007 metų office'o programom, tame tarpe ir ms word. Įsirašiau, viskas veikė, bet praėjo pora savaičių ir visa programa įjungus tampa neaktyvi. Tiesiog negali nei rašyti naujų dokumentų, nei redaguoti senų.

Gal kas nors turėjo tokią problemą arba žino, kaip ją išspręsti? Ačiū.
Atsakyti
Man tas pats. Parsisiunciau visa Microsoft Office paketa is psl http://office.microsoft.com/lt -viskas legalu-nemokamai, pabandyti. Bet jau buvo parasyta, kad leis atidaryti programa ir ja naudotis iki 25kartu. Po to - mokama. Gal ir jus ta pacia beda turite, jei taip, tai kitaip ir nebus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 13 rugsėjo 2009 - 09:47
QUOTE(lencas @ 2009 09 13, 10:23)
Turiu problemėlę su visom 2007 metų office'o programom, tame tarpe ir ms word. Įsirašiau, viskas veikė, bet praėjo pora savaičių ir visa programa įjungus tampa neaktyvi. Tiesiog negali nei rašyti naujų dokumentų, nei redaguoti senų.

Gal kas nors turėjo tokią problemą arba žino, kaip ją išspręsti? Ačiū.

Pas jus bandomoji versija mano manymu. Ir bandymo metas išseko. Keli varijantai problemos sprendimo:

1 Nusipirkti licenzija arba nauja MS office paketa su ja .
2 Parsisiūssti alternatyves nemokamas programas kaip ( open office)
3 (mažai paplites ir nepopuliarus būdas) parsisiūsti (apdorota ilgam veikianti paketa MS office 2007)

Jūsų teisė rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(getaway @ 2009 09 13, 10:52)
Pas jus bandomoji versija mano manymu. Ir bandymo metas išseko. Keli varijantai problemos sprendimo:

1 Nusipirkti licenzija arba nauja MS office paketa su ja .
2 Parsisiūssti alternatyves nemokamas programas  kaip ( open office)
3  (mažai paplites ir nepopuliarus būdas) parsisiūsti (apdorota ilgam veikianti paketa MS office 2007)

Jūsų teisė rinktis  4u.gif

Reikia rašyti:

variantai,
licenziją,
naują,
paketą,
parsisiųsti,
alternatyvias,
paplitęs,
apdorotą(tinkamesnis žodis perdarytą),
veikiantį,
paketą.

Tiek žinių. Ckant - beraštis gimei, beraštis ir "užsilenksi", na bet nesivargink, dujų balionus galima tampyt ir nemokant lietuvių kalbos, bet jeigu sugalvotum pasitobulinti, tai pradėk su Enrika į I-ą klasę vaikščiot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 13 rugsėjo 2009 - 11:29
QUOTE(Palemonas @ 2009 09 13, 12:27)
Reikia rašyti:

variantai,
licenziją,
naują,
paketą,
parsisiųsti,
alternatyvias,
paplitęs,
apdorotą(tinkamesnis žodis perdarytą),
veikiantį,
paketą.

Tiek žinių. Ckant - beraštis gimei, beraštis ir "užsilenksi", na bet nesivargink, dujų balionus galima tampyt ir nemokant lietuvių kalbos, bet jeigu sugalvotum pasitobulinti, tai pradėk su Enrika į I-ą klasę vaikščiot.

Man nusišik ką tu ten pezi Arnoldai. Aš nors moterų nesmaugiu ir jų nemušu taip ,kaip tu darai .Ir ne aš tau skambinau ir grasinau jog atvažiuosiu ir susidoruosiu(nors reikėtu tau ne tik kojas ,bet dar ir rankas išsukinėt ,kad žmonos netalžytum) Taip aš beraštis, ir tu daugiau neradai prie ko prikibt. O taip tau norėjos man ikast tad sumastei klaidas ištaisyti lotuliukas.gif tu ligonis žmogau ir tai nepagydoma. O rašyt aš gal ir išmokčiau jei norėčiau bet tada tu negalėsi prikibt prie manes. Laukiau kol isivelsi ir tu nesusilaikiai.
o dabar skūskis moderatoriams sėkmės.
Nuo durnumo vaistų nėra schmoll.gif

kad mane užblokuos aš nepergyvenu o ką tu darysi jei tave užšaldys ?

JOG RAŠYT MOKI ,NEREIŠKIAS ,KAD ESI ŽMOGUS. O ŽMOGUMI BŪTI GERIAU NEI RAŠTINGU PADUGNE IR GYVULIU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo getaway: 13 rugsėjo 2009 - 12:53
QUOTE(getaway @ 2009 09 13, 13:50)
Man nusišik ką tu ten pezi Arnoldai. Aš nors moterų nesmaugiu ir jų nemušu taip ,kaip tu darai .Ir ne aš tau skambinau ir grasinau jog atvažiuosiu ir susidoruosiu(nors reikėtu tau ne tik kojas ,bet dar ir rankas išsukinėt ,kad žmonos netalžytum)  Taip aš beraštis, ir tu daugiau neradai prie ko prikibt. O taip tau norėjos man ikast tad sumastei klaidas ištaisyti  lotuliukas.gif  tu ligonis žmogau ir tai nepagydoma. O rašyt aš gal ir išmokčiau jei norėčiau bet tada tu negalėsi prikibt prie manes.  Laukiau kol isivelsi ir tu nesusilaikiai.
o dabar skūskis moderatoriams sėkmės.
Nuo durnumo vaistų nėra  schmoll.gif

kad mane užblokuos aš nepergyvenu o ką tu darysi jei tave užšaldys ?
JOG RAŠYT MOKI ,NEREIŠKIAS ,KAD ESI ŽMOGUS. O ŽMOGUMI BŪTI GERIAU NEI RAŠTINGU PADUGNE IR GYVULIU.

Jeigu Tu Vytai esi toks Didis Žmogus ir turi kažkokių pretenzijų man, tai būk vyras ir atvažiuok išsiaiškinti, o ne prisidaręs įvairių nick'ų kandžiokis ir šaipykis iš pakrūmės.

Niekas čia tavęs niekam neskųs, gali nepergyventi, jeigu patiri orgazmą rašinėdamas man pašaipius pezalus, tai sėkmės DIDIS ŽMOGAU, PASAULIO TEISUOLI IR SVETIMŲ ŽMONŲ GUODĖJAU.

Pagarbiai, raštingas padugnė ir gyvulys.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 09 13, 14:40)
Jeigu Tu Vytai esi toks Didis Žmogus ir turi kažkokių pretenzijų man, tai būk vyras ir atvažiuok išsiaiškinti, o ne prisidaręs įvairių nick'ų kandžiokis ir šaipykis iš pakrūmės.

Niekas čia tavęs niekam neskųs, gali nepergyventi, jeigu patiri orgazmą rašinėdamas man pašaipius pezalus, tai sėkmės DIDIS ŽMOGAU, PASAULIO TEISUOLI IR SVETIMŲ ŽMONŲ GUODĖJAU.

Pagarbiai, raštingas padugnė ir gyvulys.

Tau partinka iš kitų šaipytis (iš tū kurie netobuli) ne apie save šneku apie moteris kurios nesigaudo kompuose.taipat ir prie manes kimbi.tu nori visus mokyti o aš manau reikia padėti žmpnėm.

į asmeniškumus tu lendi. mokėk pripažint jog nesi tobulas.ir nusileisk ant žemės.
Atsakyti
Gal pakaks? Eikit aiškintis į PM.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 09 13, 19:25)
Gal pakaks?  Eikit aiškintis į PM.

Ne aš mokinu kitus kaip rašyt ir kaip gyvent. Visų atsiprašau už suteršta foruma.
Atsakyti
blink.gif jedreni feni pavarėt 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
kaip atstatyti daleiskim kompa i vakarikste diena?ar ka rasyti star-run ..............?
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2009 09 14, 12:53)
kaip atstatyti daleiskim kompa i vakarikste diena?ar ka rasyti star-run ..............?

O ką nori atstatyti? dokumentus at kokią sugadintą programą? O atstato per system restore, su viena sąlyga, jei ji nebuvo išjungta.
Atsakyti