Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

Gal žinot kaip padaryti, kad Worde ar PowerPoint'e būtų galima padaryti tokį dalyką: Spauskite čia
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 04 12, 08:37)
Gal žinot kaip padaryti, kad Worde ar PowerPoint'e būtų galima padaryti tokį dalyką: Spauskite čia

parašai pavadinimą (pavyzdžiui, "Saitas"), pažymi jį visą ir spaudi su dešiniu pelės klavišu. Atsiradusiam meniu pasirenki "hyperlink" (hipersaitas). Eilutėje "adresas" įrašai tinklalapio, į kurį nori nukreiti ta nuoroda, pavadinimą ir "OK".
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 04 12, 12:20)
parašai pavadinimą (pavyzdžiui, "Saitas"), pažymi jį visą ir spaudi su dešiniu pelės klavišu. Atsiradusiam meniu pasirenki "hyperlink" (hipersaitas). Eilutėje "adresas" įrašai tinklalapio, į kurį nori nukreiti ta nuoroda, pavadinimą ir "OK".

aciuks.gif jau susitvarkiau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinote is kur gauti programele, kuri nuotraukas gali perkelti i worda. rasau bakalaurini darba ir labai daug medziagos esu prisifotkinusi is laikrasciua, girdejau kad yra tokia programele, kuri leidzia nuotraukas perkelti i worda, gal kas zinote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2007 04 14, 10:53)
sveikos, gal zinote is kur gauti programele, kuri nuotraukas gali perkelti i worda. rasau bakalaurini darba ir labai daug medziagos esu prisifotkinusi is laikrasciua, girdejau kad yra tokia programele, kuri leidzia nuotraukas perkelti i worda, gal kas zinote 4u.gif

Jokios programos nereik. Spaudi Insert>Picture>From File ir parodai kur yra ta nuotrauka ar paveiksliukas.
Atsakyti
taip darau jei reikia tik iterpti paveiksliuka, bet man reikia ten teksta paredaguoti, tai girdejau kad yra kazkokia programele, gal klystu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2007 04 14, 14:34)
taip darau jei reikia tik iterpti paveiksliuka, bet man reikia ten teksta paredaguoti, tai girdejau kad yra kazkokia programele, gal klystu g.gif ?

Tekstą ant paveikslėlio rašyti gali ir su PAINT'u.
Atsakyti
Tai butu eile savo turiniu beveik nesiskirianciu dokumentu (laisku). Skiriasi, pavyzdziui, tik adresatas. Reikia susikurti pagrindini dokumenta (per Tools, Mail Merge...), paskui ji galima kazkaip tirazuoti ir t.t. Reiks kada rimtai prisesti ir issiaiskinti, tik kad laiko niekaip neatrandam rolleyes.gif
Atsakyti
prasau pasakykit man tundrai, kaip reikia padaryti, kad kai rasai darba paskui iskarto kazkaip galima padaryti kad automatiskai turini kompas padaro?
Atsakyti
kažkaip ten Insert/Reference/Index and Tables ...
kaip tiksliai negaliu pasakyt, nesu darius blush2.gif ir aš mielai paskaitysiu, jei kas tiksliai parašys ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 20 gegužės 2007 - 22:37
QUOTE(Lindra @ 2007 05 20, 23:36)
kažkaip ten Insert/Reference/Index and Tables ...
kaip tiksliai negaliu pasakyt, nesu darius  blush2.gif ir aš mielai paskaitysiu, jei kas tiksliai parašys  ax.gif  smile.gif

Automatinis turinio sudarymas prasideda nuo to, kad skyrių pavadinimus reikia rašyti tam tikrais antraščių stiliais [Heading] Paprasčiau kalbant, tekstas turėtų būti rašomas Normal (ar kitu panašiu, skirtu tekstams) stiliumi, o antraštės Heading1, heading2 ir t.t. priklausomai į kiek lygių suskirstytas tekstas. Tie lygiai matysis ir turinyje.
O po to tai kaip jau radot Insert/Reference/Index and Tables... Pasirinksit kiek lygių bus naudojama ir kitus turinio vaizdavimo parametrus.

Vos neužmiršau smile.gif Stiliai nurodomi laukelyje į kairę nuo šrifto pasirinkimo laukelio.
Atsakyti
Labas,

gal kuri mamytė žinos kaip tai padaryti ir pasidalins šia informacija g.gif
Atsakyti