Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 06, 22:40)
per print options uzdek varnele, kad spausdintu backgrounda (print background colors and images) smile.gif

Tai kad uždėta ta varnelė...
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 07 07, 06:35)

Tai gal tu nepastebejus kuri html, o ne doc ax.gif Paziurek ar parinktas View / Print Layout? Nes manau, kad pas tave dabar parinkimas View / Web Layout mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 07 07, 06:35)

pagal nutylejima nebuna ji uzdeta, reik paciam uzsidet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 07, 22:18)
pagal nutylejima nebuna ji uzdeta, reik paciam uzsidet smile.gif

Na bet mano atveju yra — tikrinau.
O atsakant į prieš tai buvusią žinutę, tai taip — pas mane ne print layout, o web layout buvo, bet pažymėjus print layout tai backgroundas ne tik nesispausdina, bet net ir neužsideda. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 07 08, 06:47)
Na bet mano atveju yra — tikrinau.
O atsakant į prieš tai buvusią žinutę, tai taip — pas mane ne print layout, o web layout buvo, bet pažymėjus print layout tai backgroundas ne tik nesispausdina, bet net ir neužsideda. sad.gif

Tai komanda Format / Background naudojama ne doc. Jei norit uzdeti fona, jums reikia naudotis komanda Insert / Picture / From File arba kita ir fona pratampyti per lapo dydi. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 07 08, 15:34)
Tai komanda Format / Background naudojama ne doc. Jei norit uzdeti fona, jums reikia naudotis komanda Insert / Picture / From File arba kita ir fona pratampyti per lapo dydi. Sekmes  4u.gif

Dabar jau gavos. smile.gif Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 07 08, 17:47)
Dabar jau gavos. smile.gif Ačiū!  4u.gif

prasom 4u.gif
Atsakyti
Gal truputi ir ne čia rašau,bet paieška kitko neišmetė blush2.gif .Pamokinkit,kaip nusikopijuoti iš youtube klipą,pvz. kaip noriu nusiųsti draugei į skype,arba į messenge'rį ,arba į tekstą nuorodą įterpti.Nemoku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2009 07 16, 00:46)
Gal truputi ir ne čia rašau,bet paieška kitko neišmetė blush2.gif .Pamokinkit,kaip nusikopijuoti iš youtube klipą,pvz. kaip noriu nusiųsti draugei į skype,arba į messenge'rį ,arba į tekstą nuorodą įterpti.Nemoku. ax.gif

Tikrai ne į temą. tam reikia kurti naują temą, arba susirasti panšią. Kaip tik yra Skype tema čia pat.
http://www.supermama...?...23&hl=skype
Bet šiaip, kai žiūrite video, tai šalia yra eilutė su užrašu „URL“ iš to laukelio nusikopijuokite pateiktą tekstą ir įkelkite jį į skype ar mesenger.

Papildyta:
O jei norite išsisaugoti klipukus kompiuteryje, jums reikia apsilankyti čia: http://download.uzeik.net/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 16 liepos 2009 - 07:56
smile.gif sveiki man reiketu pagalbos kaip man isirasyti ar is ku atsisiusti word2007. programelia smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(virgante @ 2009 07 25, 13:10)
smile.gif sveiki man reiketu pagalbos kaip man isirasyti ar is ku atsisiusti word2007. programelia smile.gif aciu

Per torrentus nebent mirksiukas.gif Tai Office 2007 paketo dalis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgante @ 2009 07 25, 13:10)

Tiesą sakant, tai Office 2007 dabar yra labai nebrangus, tad galima ir nusipirkti.
Atsakyti