Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(getaway @ 2009 05 24, 19:34)
Manau tavo rėmelis lipa aukščiau fotkės. tau reiktu rėmeli dėti į antrą planą.spaudi dešini order ir send back arba send backward.

Labai aciu uz toki greita atsakyma, tikrai nesitikejau 4u.gif
Bet, kad as vis tiek nerandu kur spausti dešini order ir send back arba send backward. Jei paspaudziu su peles desiniu, tai tokiu uzrasu nera blush2.gif

Taip noriu padaryti krikstynoms etiketes ir nesigauna .............
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2009 05 25, 09:19)
Labai aciu uz toki greita atsakyma, tikrai nesitikejau  4u.gif
Bet, kad as vis tiek nerandu kur spausti dešini order ir send back arba send backward. Jei paspaudziu su peles desiniu, tai tokiu uzrasu nera  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 05 25, 09:31)
Labai aciu uz toki greita atsakyma, tikrai nesitikejau  4u.gif
Bet, kad as vis tiek nerandu kur spausti dešini order ir send back arba send backward. Jei paspaudziu su peles desiniu, tai tokiu uzrasu nera  blush2.gif

Papildyta:

Jau radau order ir send back, nes ant vienos nuotraukos yra, ant kitos ne. O ka daryti po to? Ar remeli kelt ant nuotraukos, ar nuotrauka ant remelio? Nesigauna man nei taip nei taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 05 24, 20:35)
O jei pabandžius tą "paveiksliuką" -- equation elementą -- padidinti?
Dabar neturiu savo kompiuteryje įsidiegusi Equation, ir nepamenu mintinai, bet... Gal įmanoma equation elementui, kai jį redaguojat, uždėt paryškinimą (Bold)?

Jau išsiaiškinau 4u.gif Pasirodo, taip buvo todėl, kad failą išsaugodavau kaip 2003m, nors pas mane 2007. Grupiokui irgi tas pats buvo, tai ir išsiaiškinom bendrom jėgom. Abydna, kai dėl tokio šūduko muša pažymį verysad.gif
Atsakyti
laba diena, gal galit man pagelbėt
neveikia worde backspace mygtukas
na jis veikia
tik neina pazymeto teksto ar zodzio istrint viso, po viena raide trina, o dvieju raidziu ar daugiau vienu metu pazymetu neistrina, zymeklis tik persoka i prieki. gal zinoot kas cia atsitiko 4u.gif
is anksto aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(slepetes @ 2009 06 20, 14:35)
laba diena, gal galit man pagelbėt
neveikia worde backspace mygtukas
na jis veikia
tik neina pazymeto teksto ar zodzio istrint viso, po viena raide trina, o dvieju raidziu ar daugiau vienu metu pazymetu neistrina, zymeklis tik persoka i prieki. gal zinoot kas cia atsitiko 4u.gif
is anksto aciu uz atsakyma

Nueik i Tools/Options ir Edit korteleje uzdek varnele ties pirmu pasirinkimu Typing replaces selection 4u.gif
Atsakyti
asaraa 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labutis, gal man padėsit 4u.gif
mergaitė žaidė su komp. žaidimais ir viskas pasididino(visos piktogramos,Wordas, šriftas, net kai interneta įsijungiu ir ten kaip per didinamajį stiklą).Padėkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rerama @ 2009 06 22, 15:19)
labutis, gal man padėsit 4u.gif
mergaitė žaidė su komp. žaidimais ir viskas pasididino(visos piktogramos,Wordas, šriftas, net kai interneta įsijungiu ir ten kaip per didinamajį stiklą).Padėkit verysad.gif

ant ekrano tuscios vietos spausk desini peles klavisa ir pasirink Properties. Tada paskutine kortele Settings ir reik pakeisti raiska i 1024 x 768.
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote, kaip worde uždėti backgroundą taip, kad jis išliktų ir spausdinant, nes dabar man wordo dokumente jį kaip ir rodo, bet spausdinant nebelieka. Ką darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 07 06, 06:59)
Sveikutės, gal žinote, kaip worde uždėti backgroundą taip, kad jis išliktų ir spausdinant, nes dabar man wordo dokumente jį kaip ir rodo, bet spausdinant nebelieka. Ką darau ne taip? g.gif

O per Print Priview rodo?
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 07 06, 13:21)
O per Print Priview rodo?

Ne, nerodo. Ir nežinau, ką padaryt, kad rodytų. sad.gif Rodo tik pačiame dokumente, kol dar neįsijungi print priview.
Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2009 07 06, 14:30)
Ne, nerodo. Ir nežinau, ką padaryt, kad rodytų. sad.gif Rodo tik pačiame dokumente, kol dar neįsijungi print priview.

per print options uzdek varnele, kad spausdintu backgrounda (print background colors and images) smile.gif
Atsakyti