Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(zuasta @ 2009 05 18, 23:50)
insert- page numbers-format-start at- ir pasirenki nuo kiek nori

Jei taip darau, tai man nuo pacio pirmo psl, prasideda numeracija ties skaiciumi 4..man ne to reikia ax.gif reikia, kad pirmi trys psl, butu be numeracijos, o nuo ketvirto psl prasidetu ties skaiciumi 4 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2009 05 19, 11:08)
Jei taip darau, tai man nuo pacio pirmo psl, prasideda numeracija ties skaiciumi 4..man ne to reikia ax.gif  reikia, kad pirmi trys psl, butu be numeracijos, o nuo ketvirto psl prasidetu ties skaiciumi 4 unsure.gif

na bandysiu nupasakoti kaip tai reik atlikti.

Pirmiausia tu turi pirmuose trijuose lapuose atlikti lapo luzi (Insert/Breake/Next Page). Tada pirmus tris lapus pazymeti ir nueiti i File/Page setup trecia kokrtele Layout uzdeti varnele ties Different First page. O tada belieka deti numeracija Insert/Page Numbers : varnele palik ties First page ir iejusi i Format nustatyk kad butu skaiciukas 4.

Sekmes bandant, tikiuosi iseis
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2009 05 19, 11:55)
na bandysiu nupasakoti kaip tai reik atlikti.

Pirmiausia tu turi pirmuose trijuose lapuose atlikti lapo luzi (Insert/Breake/Next Page). Tada pirmus tris lapus pazymeti ir nueiti i File/Page setup trecia kokrtele Layout uzdeti varnele ties Different First page. O tada belieka deti numeracija Insert/Page Numbers : varnele palik ties First page ir iejusi i Format nustatyk kad butu skaiciukas 4.

Sekmes bandant, tikiuosi iseis

Ok bandysiu drinks_cheers.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas žinote, kaip reikia padaryti, kad tekstas gautūsi vertikalus.Na sakykime, kai parašai skelbimą ir apačioje nori parašyt telefono nr, tai, kad tie tel Nr būtų vertikalus, kad atsispausdinus, juos būtų gali nuplėšti.
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2009 05 19, 18:18)
Sveiki,
Gal kas žinote, kaip reikia padaryti, kad tekstas gautūsi vertikalus.Na sakykime, kai parašai skelbimą ir apačioje nori parašyt telefono nr, tai, kad tie tel Nr būtų vertikalus, kad atsispausdinus, juos būtų gali nuplėšti.

čia Exelyje tikriausiai
spaudi dešiny klavišą> format cells>alingment> ten yra toks Orientation skyriukas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastinga @ 2009 05 19, 18:18)
Sveiki,

jei tai darai lenteleje, tai butu Format/Text direction ir pasirenki vaizdavima.
Atsakyti
Turiu tokią problemikę unsure.gif
Nuolat tenka rašyt darbus su wordu ir naudoti equation skaičiavimo programėlę. Viskas būtų gerai, bet formules atspausdina labai neryškiai, lyg tai būtų prastos kokybės paveikslėlis. Nežinau, ar kažko nepadarau, ar ką, bet ką reiktų daryt, kad jos kaip visas likęs tekstas atsispausdintų normaliu times new roman stilium? g.gif Ir dar, kodėl jau išsaugojus dokumentą ir atidarius jį dar kartą nebeleidžia redaguoti formulių ir net naujų rašyti į tą patį dokumentą?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 05 22, 12:25)
Turiu tokią problemikę  unsure.gif 
Nuolat tenka rašyt darbus su wordu ir naudoti equation skaičiavimo programėlę.  Viskas būtų gerai, bet formules atspausdina labai neryškiai, lyg tai būtų prastos kokybės paveikslėlis. Nežinau, ar kažko nepadarau, ar ką, bet ką reiktų daryt, kad jos kaip visas likęs tekstas atsispausdintų normaliu times new roman stilium?  g.gif  Ir dar, kodėl jau išsaugojus dokumentą ir atidarius jį dar kartą nebeleidžia redaguoti formulių ir net naujų rašyti į tą patį dokumentą?

O pati Equation -- worde yra ar teko papildomą prieduką parsisiųst?
Atsakyti
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 05 23, 18:14)
O pati Equation -- worde yra ar teko papildomą prieduką parsisiųst?

Berods buvo, kai vyras instaliavo. O čia turi reikšmės, kurių metų MO ar window'sai? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal padesite ir man. 4u.gif
Worde, kur per klip art galima pasirinkti remelius, kodel man ne i visus remelius isideda nuotrauka? Gal patarsit, ka ne taip darau wub.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 05 24, 17:58)
Sveiki,

Gal padesite ir man.  4u.gif
Worde, kur per klip art galima pasirinkti remelius, kodel man ne i visus remelius isideda nuotrauka? Gal patarsit, ka ne taip darau  wub.gif

Aciu

Manau tavo rėmelis lipa aukščiau fotkės. tau reiktu rėmeli dėti į antrą planą.spaudi dešini order ir send back arba send backward.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 05 23, 18:19)
Berods buvo, kai vyras instaliavo. O čia turi reikšmės, kurių metų MO ar window'sai?  g.gif

O jei pabandžius tą "paveiksliuką" -- equation elementą -- padidinti?
Dabar neturiu savo kompiuteryje įsidiegusi Equation, ir nepamenu mintinai, bet... Gal įmanoma equation elementui, kai jį redaguojat, uždėt paryškinimą (Bold)?
Atsakyti