Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(jovana @ 2009 05 10, 22:42)

Ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
4u.gif O šauktuką, gal kas padės surasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2009 05 11, 10:42)
Ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
4u.gif O šauktuką, gal kas padės surasti? ax.gif

nežinau. Pas mane paprasčiau 2 klavišais perjungti kalbas, nei sukti galvą kiekvienam simboliui......
Atsakyti
1. Nereikia perjunginėt kalbos
2. Laikant paspaudus mygtuką AltGr, galima rašyti skaičius ir kitus ženklus, neperjungiant kalbos.
3. @ yra AltGr+Shift+2
4. Šauktukas yra AltGr+Shift+1
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 05 11, 19:29)

4. Šauktukas yra AltGr ...

Kur čia tokį AltGr mygtuką rasti ?
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 05 12, 10:54)
Kur čia tokį AltGr mygtuką rasti ?

Dešinysis Alt, ant normalių klaviatūrų jis būna pažymėtas AltGr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 20, 17:42)

Parsisiunčiau ir aš šią programą, bet kaip padaryti kad ji tikrintų klaidas. g.gif
Paspaudžiu aš Spelling &Grammar, bet klaidų vistiek netaiso, meta lentelę tokia.

The spelling and grammar check is complete. Text marked with "Do not check spelling or grammar" was skipped. - anglų aš nelabai tai nesuprantu ko čia nori iš manęs. g.gif

Ir dar pas mane Word 2007 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 12 gegužės 2009 - 21:35
QUOTE(settle @ 2009 05 11, 19:29)
1. Nereikia perjunginėt kalbos
2. Laikant paspaudus mygtuką AltGr, galima rašyti skaičius ir kitus ženklus, neperjungiant kalbos.
3. @ yra AltGr+Shift+2
4. Šauktukas yra AltGr+Shift+1

Ačiū labai, tą ir norėjau sužinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 05 12, 22:21)
Parsisiunčiau ir aš šią programą, bet kaip padaryti kad ji tikrintų klaidas. g.gif
Paspaudžiu aš Spelling &Grammar, bet klaidų vistiek netaiso, meta lentelę tokia.

The spelling and grammar check is complete. Text marked with "Do not check spelling or grammar" was skipped. - anglų aš nelabai tai nesuprantu ko čia nori iš manęs. g.gif

Ir dar pas mane Word 2007  unsure.gif

Jeigu raudonų pabraukimų nėra, reiškia viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 05 12, 22:21)

Ir dar pas mane Word 2007  unsure.gif

patikrinti ar taiso gali tik specialiai pridarius klaidų, turėtų pabraukti raudonai wink.gif
Atsakyti
Sveiki.

Kaip padaryti kad word dokumentas butu pradedamas numeruoti nuo 4 psl. ta prasme kad pirmuose 3 nebutu numeracijos, o nuo ketvirtas psl. prasidetu ties skaiciumi 4 ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2009 05 18, 22:25)
Sveiki.

Kaip padaryti kad word dokumentas butu pradedamas numeruoti nuo 4 psl. ta prasme kad pirmuose 3 nebutu numeracijos, o nuo ketvirtas psl. prasidetu ties skaiciumi 4 ax.gif

insert- page numbers-format-start at- ir pasirenki nuo kiek nori
Atsakyti