Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Palemonas @ 2009 03 13, 18:08)
Na, žodžiu ieškok, mokinkis siųstis, kai išmoksi, pasižiūrėsi, ten sudėjau 12 puslapių tos tavo knygos.

ką ieškot ? ką mokintis ?
aš sakau aiškiai - nėra jokio failo, niekas nesisiuntė. ar sunku tuom patikėti ?

ar gali permest atskirai pirmus 5 psl į cander@delfi.lt ?
būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Gal su kaimynais IP dalinasi. Kaimynai naudojasi Rapidsharu, ir rodo, kad jau kažką siunčiasi.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 13, 19:28)
Gal su kaimynais IP dalinasi. Kaimynai naudojasi Rapidsharu, ir rodo, kad jau kažką siunčiasi.

Jo, tikrai čia realus variantas.
Papildyta:
QUOTE(Radvilė @ 2009 03 13, 19:12)

ar gali permest atskirai pirmus 5 psl į cander@delfi.lt ?
būčiau dėkinga  4u.gif

Tikrink paštą.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 13, 18:28)

iš kur man žinoti ką turi kaimynai g.gif IP nesidalinu su jais.

QUOTE(Palemonas @ 2009 03 13, 18:35)
Jo, tikrai čia realus variantas.
Papildyta:

Tikrink paštą.

patikrinau, nėra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 13 kovo 2009 - 18:46
QUOTE(Radvilė @ 2009 03 13, 19:45)
iš kur man žinoti ką turi kaimynai  g.gif IP nesidalinu su jais.
patikrinau, nėra  blush2.gif

Adresas cander@delfi.lt ? Siunčiu dar kartą, jeigu negausi, toliau bendrauti nėra prasmės, nes nesuprantami dalykai pas tave dedasi.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 13, 18:49)
Adresas cander@delfi.lt ? Siunčiu dar kartą, jeigu negausi, toliau bendrauti nėra prasmės, nes nesuprantami dalykai pas tave dedasi.

dėkui, jau gavau net 2 iš kart.
einu žiūrėt kokybę biggrin.gif

P.S. viskas gerai, ačiū dar kartą 4u.gif

bučkis biggrin.gif

kai reikės, vėl prašysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 13 kovo 2009 - 19:13
Sveikos, gal kas žinot, kaip padaryti, kad tarp eilučių nebūtų tarpų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2009 03 19, 16:54)
Sveikos, gal kas žinot, kaip padaryti, kad tarp eilučių nebūtų tarpų? Ačiū 4u.gif

worde lapo viršuj rasi žodelį 'formatavimas', įeini ten. tada spaudi ant 'pastraipa', ir pamatysi 'tarpai tarp eilučių' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2009 03 19, 17:57)
worde lapo viršuj rasi žodelį 'formatavimas', įeini ten. tada spaudi ant 'pastraipa', ir pamatysi 'tarpai tarp eilučių'  4u.gif

ta tai zinau, bet kad ten neduoda padaryti butent to, ko man reikia - kad tarpu nebutu isvis doh.gif gali daryti viengubus, pusantrinius, dvigubus ir t.t. tarpus, bet va kad nebutu jokio tarpo, nedaro unsure.gif jei bandau ten su skaiciukais zaisti, ta prasme kokie dydzio tarpai, tai man ne tai, kad to tarpa panaikina, bet isvis teksto eilutes paslepia... man rods ten kazkaip kitaip tas dalykas daromas, bet va dar neissiaisknau, kaip doh.gif

dabar pabandžiau padaryti paprastam tekstui šitą dalyką, tai padarė gražiausiai... o mano tekstas yra į text box įdėtas, tai ten nepadaro: pakiša eilutės tekstą po virš jos esančia eilute... o kodėl? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoose: 19 kovo 2009 - 17:12
QUOTE(vaidoose @ 2009 03 19, 17:06)
ta tai zinau, bet kad ten neduoda padaryti butent to, ko man reikia - kad tarpu nebutu isvis doh.gif  gali daryti viengubus, pusantrinius, dvigubus ir t.t. tarpus, bet va kad nebutu jokio tarpo, nedaro unsure.gif  jei bandau ten su skaiciukais zaisti, ta prasme kokie dydzio tarpai, tai man ne tai, kad to tarpa panaikina, bet isvis teksto eilutes paslepia... man rods ten kazkaip kitaip tas dalykas daromas, bet va dar neissiaisknau, kaip doh.gif

bet tai kaip galima rašyti be tarpų. g.gif nelabai suvokiu kam to reikia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2009 03 19, 18:09)
bet tai kaip galima rašyti be tarpų.  g.gif nelabai suvokiu kam to reikia.  blush2.gif

cia maketavimo dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoose @ 2009 03 19, 18:24)
cia maketavimo dalykai mirksiukas.gif

Shift+Enter?
Atsakyti