Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Palemonas @ 2008 12 10, 11:25)
Čia iš serijos: padarei geldą, o dabar pastatyk man namą .  biggrin.gif

Labai juokinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 12 10, 12:25)
Čia iš serijos: padarei geldą, o dabar pastatyk man namą .  biggrin.gif

Šitas neblogas clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 10, 17:32)
Šitas neblogas  clap_1.gif

Nu sakau biggrin.gif , taip ir yra.
Atsakyti
gelbekit padekit, gal ir kvailai paklausiu, bet yra kaip yra, dingo worde liniuote, niekiap nernadu kaip ja ijungti.
Papildyta:
jau radau mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos gal patarsite kaip padaryti, kad dokumente (darbo turinyje) paspaudus ant uzraso, atsirastum tame puslapyje, kaip ir uzvadintas tas puslapis, itariu neaiskiai parasiau, bet gal suprasite.
Turinys
1. Nelegalus darbas......5
Va, tarkim uzeini ant nelegalus darbas, spusteli ir atsiduri 5 puslapyje, gal kuri mokate, buciau dekinga uz pagalba, visaip bandau, neiseina
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2009 01 06, 15:05)
merginos gal patarsite kaip padaryti, kad dokumente (darbo turinyje) paspaudus ant uzraso, atsirastum tame puslapyje, kaip ir uzvadintas tas puslapis, itariu neaiskiai parasiau, bet gal suprasite.
Turinys
1. Nelegalus darbas......5
Va, tarkim uzeini ant nelegalus darbas, spusteli ir atsiduri 5 puslapyje, gal kuri mokate, buciau dekinga uz pagalba, visaip bandau, neiseina

as nors ir ne mergina, bet galiu patart;

pirmiausia reikia padaryt kad turinys butu automatinis; pasidaro tai per 'table of contents' (per google rasi kur yra tiksliau tas yra)... o toliau jau nieko ir nereiks daryt. paprasciausiai spaudi ctrl+peles kairys mygtukas. ir viskas
Atsakyti
4u.gif reikia pagalbos... doh.gif nupiesiau worde ovala figura ir suskirsciau i skisnius, bet beda tame kad negaliu yrasyti dabar i ta figura zodziu, bandziau su Insert tex Box bet man ten lieka ir kvadratinis keturkapis su irasytais zodziais..... verysad.gif
Na gal aiskiai parasiau. g.gif
Atsakyti
gal kas zino ka daryti.. buvo pas kompiuterista kompiuteris, kazkokio failo truko ar kaip ten vadinasi, todel kopmiuteris neisijunge, pataise ta dalyka,isijungia, ir atsirado tokios problemos:
1. viename is user'iu dingo starto juosta ( patikrinau per paneli, jinai nei autohide, nei dar kas - ten nustatymai tvarkingi, o juostos kaip ner taip ner..), ir dar ne tik kad task bar dingo, bet dar ir klaviaturoje paspaudus abu start mygtukus start'o juosta neislenda... ( tokios problemos kitame useryje nera ,beje is viso tokia problema pirma karta atsiranda)
2. microsof office ka nors darant , wod document'e norint pvz viena pastraipa nukopijuoti, ir iklijuoti ja kur auksciau - tokiu darbu neleidzia;
nukopijuoti leidzia - bet kai nori iklijuoti nereaguoja tiesiog ( beje, tas pats ne tik word'e , bet ir pvz. windows explorer'yje neleido nukopijuoti adreso ir ji iklijuoti i address bar...(tokia problema irgi pirma karta turim...)
Atsakyti
QUOTE(zukse @ 2009 01 20, 10:37)
4u.gif  reikia pagalbos...  doh.gif  nupiesiau worde ovala figura ir suskirsciau i skisnius, bet beda tame kad negaliu yrasyti dabar i ta figura zodziu, bandziau su Insert tex Box bet man ten lieka ir kvadratinis keturkapis su irasytais zodziais.....  verysad.gif
Na gal aiskiai parasiau.  g.gif

na neturiu siuo metu wordo instaliuoto (kompas ka tik po perinstaliavimo) tai negaliu pabadyt, bet tokiu atveju gudrauciau paprasciau, nusipiesk ir susirasyk ka reikia painte, o paskui isikelk i worda...gal tiks? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mamakauniete @ 2009 01 20, 20:29)
gal kas zino ka daryti.. buvo pas kompiuterista kompiuteris, kazkokio failo truko ar kaip ten vadinasi, todel kopmiuteris neisijunge, pataise ta dalyka,isijungia, ir atsirado tokios problemos:
1. viename is user'iu dingo starto juosta ( patikrinau per paneli, jinai nei autohide, nei dar kas - ten nustatymai tvarkingi, o juostos kaip ner taip ner..), ir dar ne tik kad task bar dingo, bet dar ir klaviaturoje paspaudus abu start mygtukus start'o juosta neislenda... ( tokios problemos kitame useryje nera ,beje is viso tokia problema pirma karta atsiranda)
2. microsof office ka nors darant , wod document'e norint pvz viena pastraipa nukopijuoti, ir iklijuoti ja kur auksciau - tokiu darbu neleidzia;
nukopijuoti leidzia - bet kai nori iklijuoti nereaguoja tiesiog ( beje, tas pats ne tik word'e , bet ir pvz. windows explorer'yje neleido nukopijuoti adreso ir ji iklijuoti i address bar...(tokia problema irgi pirma karta turim...)

na del 1 neisivaizduoju, o del 2 o kai spaudziat copy o antra karta paste uzrasas buna tik nesuveikia? o jei vietoj paste bandyti kombinacija ctrl+v ? nors nezinau... blush2.gif
Atsakyti
Sveiki. Nerandu niekur atsakymo, kaip atversti lapą, kad tarkim vienas iš 3 lapų gulsčias? Man apsiverčia visi, o reikia tik kad vienas apsiverstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 01 24, 20:18)
Sveiki. Nerandu niekur atsakymo, kaip atversti lapą, kad tarkim vienas iš 3 lapų gulsčias? Man apsiverčia visi, o reikia tik kad vienas apsiverstų 4u.gif

Bandysiu paaiškinti, bet mano Windowsai lietuviški ir jau senesnė versija.
Pradedam smile.gif
Reikia įterpti sekcijos lūžį (Įterpimas-> Lūžis-> Sekcijos lūžių tipai->paskesnis puslapis). Jeigu puslapis, kuris turi būti gulsčias, yra tarp kitų puslapių, tokį pat lūžį reikia padaryti ir po jo. Tada būnant ant to puslapio, kuris turi būti gulsčias, reikia spausti Failas->Puslapio parametrai->Paraštės->Padėtis (pažymėti kad "Gulsčias" ir kur žemiau yra "Taikyti", pasirinkti "Ši sekcija").
Uff... ax.gif Tikiuosi kad pavyks, sėkmės!
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tokį klausimą: parengiau autorinį darbą Worde, noriu uždėti žymą, tipo "mano"ar pan.-kad būtų per visą lapą ( vos vos pilkšvai), bet kad matytųsi tekstas. Nežinau ar supratot, bet noriu kad mano darbo negalėtų nusikopijuoti (arba nusiskanavus, kad nenusiimtų ta žymė) ir pasisavinti kas tik nori blush2.gif
Atsakyti