Gal galite kas nors atsiųsti programą "juodos avys"elektr. paštu inga.sukauskiene@gmail.com Labai reikia
Ačiū Lerai už nuorodą į linkomaniją, bet ten reikia pakvietimą turėti, norint prisiregistruoti
QUOTE(singa @ 2008 10 26, 14:14)
Gal galite kas nors atsiųsti programą "juodos avys"elektr. paštu inga.sukauskiene@gmail.com Labai reikia
Ačiū Lerai už nuorodą į linkomaniją, bet ten reikia pakvietimą turėti, norint prisiregistruoti
Negražu pirataut. Reikia pirkt tokius daiktus
http://www.fotonija....t/?Itemid=11863
QUOTE(settle @ 2008 10 26, 14:42)
Šitą ir pati žinai, nereikėjo vargintis ir rašyti
QUOTE(singa @ 2008 10 26, 14:53)
Šitą ir pati žinai, nereikėjo vargintis ir rašyti
Aš ne pati, o pats
Labas supermamytės,
gal padetumėt kas nors! Reikia rašant tekstą, puslapio apačioje surašyti išnašas, aš su tuo 2007 metų wordu nemoku , niekaip neišeina. Susirandu "footer", įsijungu, na ir duoda man vieną pasirinkimą puslapio apačioje, o jei man tų išnašų 10 ir visos skirtingos? Ir kaip padaryti tą numeraciją po citatos, kuri sutaptų su literatūra apačioje?
Ačiū bus didelis, jei kas nors paaiškins
gal padetumėt kas nors! Reikia rašant tekstą, puslapio apačioje surašyti išnašas, aš su tuo 2007 metų wordu nemoku , niekaip neišeina. Susirandu "footer", įsijungu, na ir duoda man vieną pasirinkimą puslapio apačioje, o jei man tų išnašų 10 ir visos skirtingos? Ir kaip padaryti tą numeraciją po citatos, kuri sutaptų su literatūra apačioje?
Ačiū bus didelis, jei kas nors paaiškins
QUOTE(Diana L-B @ 2008 11 12, 19:25)
Išnaša - kai cituoji ką nors, o paskui, puslapio apačioje, turi nurodyti šaltinį, iš kurio citavai.
Na per google radau šitą, gal tiks
http://office.micros...=CH100626361063
QUOTE(settle @ 2008 11 12, 21:37)
labai ačiū!
Studijuosiu
Rašau Word'e tekstą , o man jį automatiškai po kiekvienu žodžiu pabraukia bangelėmis Kur ir kokią " varnelę" reikia nuimti, kad to nebūtų
QUOTE(spiglys @ 2008 11 13, 09:56)
Rašau Word'e tekstą , o man jį automatiškai po kiekvienu žodžiu pabraukia bangelėmis Kur ir kokią " varnelę" reikia nuimti, kad to nebūtų
pazymek teksta, nueik i Tools -> Language -> Set Language -> ir pasirenki lietuviu kalba.
QUOTE(Sky_diver @ 2008 11 13, 09:33)
pazymek teksta, nueik i Tools -> Language -> Set Language -> ir pasirenki lietuviu kalba.
Super. Ačiū