Įkraunama...
Įkraunama...

Microsoft Word

QUOTE(Ristina @ 2008 10 22, 15:03)
Labas!

Net nežinau, ar čia kreipiuosi pagalbos... ax.gif  blush2.gif

Vakar paaiškėjo, kad mano kompas neskleidžia jokių garsų blink.gif
Nei įjungimo, nei išjungimo  blink.gif Kolonėlės integruotos į monitorių.

O seniau, buvau pagavusi virusą, tad po remonto, negroja jokia muzika esanti kompe ax.gif  ir iš įrašančio pasidarė neįrašantis.

na tai arba reikia draiveri nauja isiinstaluiot,
arba uzeit i properties, gal kazkas su nustatymais netaip.

o gal nei vienas nei kitas.
sunku patart nematant kompo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 22 spalio 2008 - 14:18
Neskaičiau visos temos , tad jeigu ką nukreipkit į reikiamą puslapį . Pas mane word 2007 ir nebraukia klaidu , ka daryt? g.gif

Nu ir aš kaip loabai mandagi dėkuju JUMS išanksto bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
taip parasei, tarsi mum tavo problema yra svarbesne nei tau paciai.
atsakyma rasi 7psl.
Atsakyti
makute tai paskaitinėk temą ir sužinosi vakar pati dėl to klausiau doh.gif

leblon
tu turbūt žinosi biggrin.gif kaip padaryt kad rašytu vienu raštu nes nustatau man patinkanti ir juo rašau kita eilute automatiškai vėl kitu pradeda rašyt doh.gif ką daryt kad vienu raštu galėčiau visa laiką rašyt? tikiuosi aiškiai paaiškinau rolleyes.gif
Kitas dalykas jei iš kur nors į wordą nusikopijuoju tekstą ir noriu kad jis neišsiskirtu t.y padaryt tokio pat rašto kaip ir viskas jis kažkaip vistiek nepasidaro , matosi kad kitoks , kaip išspręst problemą?

Kas paprotins? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 17:31)
makute tai paskaitinėk temą ir sužinosi vakar pati dėl to klausiau  doh.gif

leblon
tu turbūt žinosi biggrin.gif kaip padaryt kad rašytu vienu raštu nes nustatau man patinkanti ir juo rašau kita eilute automatiškai vėl kitu pradeda rašyt  doh.gif  ką daryt kad vienu raštu galėčiau visa laiką rašyt? tikiuosi aiškiai paaiškinau  rolleyes.gif
Kitas dalykas jei iš kur nors į wordą nusikopijuoju tekstą ir noriu kad jis neišsiskirtu t.y padaryt tokio pat rašto kaip ir viskas jis kažkaip vistiek nepasidaro , matosi kad kitoks , kaip išspręst problemą?

Kas paprotins?  ax.gif

na reik paspaust ctr a ir tada nustatai srifta. Turetu suveikt.
o iterptas tekstas gali skirtis, nes gali skirtis intevalai, be to tam tekstui gal kazkokie efektai nustatyti.
reikia tada ctr a, paspaust (nuptraukoje rodykle pazymejau) issoks lentele ir tenai paspaust clear all
pridedu nuotrauka

http://images34.fotk...3/untitled2.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 22 spalio 2008 - 17:00
Leblon ačiū , aš taip ir darau visa pataiso t.y padaro reikiamu šriftu , reikia rašyt toliau ir vėl kažkoks nesąmoningas raštas prasideda doh.gif nieko nepagaunu kame esme doh.gif arba sulyginus kai kurios vietos išvis pasidaro smulkiu raštu rašytos ar pan, žodžių negaliu išgaut vienodo šrifto ir ji palaikyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 22 spalio 2008 - 17:11
QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 18:06)
Leblon ačiū , aš taip ir darau visa pataiso t.y padaro reikiamu šriftu  , reikia rašyt toliau ir vėl kažkoks nesąmoningas raštas prasideda  doh.gif nieko nepagaunu kame esme  doh.gif arba sulyginus kai kurios vietos išvis pasidaro smulkiu raštu rašytos ar pan, žodžių negaliu išgaut vienodo šrifto ir ji palaikyt  doh.gif

jei pvz iterpi teksta is interneto, tai gali taip buti.
gal iskart iterpk ta teksta i atskira wordo lapa, tenai pakeisk srifta, ir tik tada kopijuok i gera wordo dokumenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leblon: 22 spalio 2008 - 17:17
QUOTE(leblon @ 2008 10 22, 18:17)
jei pvz iterpi teksta is interneto, tai gali taip buti.
gal iskart iterpk ta teksta i atskira wordo lapa, tenai pakeisk srifta, ir tik tada kopijuok i gera wordo dokumenta.

o čia gera idėja net nepagalvojau , bandysiu , dar karta ačiū 4u.gif spėju dar ne karta čia užsuksiu doh.gif su senu viskas aišku buvo o va kai naujas tai ir bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 18:26)
o čia gera idėja net nepagalvojau , bandysiu , dar karta ačiū 4u.gif  spėju dar ne karta čia užsuksiu  doh.gif  su senu viskas aišku buvo o va kai naujas tai ir bėdos  biggrin.gif

ilgai reikia pratintis prie to 2007 wordo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2008 10 22, 18:30)
ilgai reikia pratintis prie to 2007 wordo  blink.gif

oi nesakyk blink.gif galėtu buti atnaujinta versija bet valdymas kaip senesnei butu super o dabar wacko.gif ne mano nervams schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 22, 18:45)
oi nesakyk  blink.gif  galėtu buti atnaujinta versija bet valdymas kaip senesnei butu super o dabar  wacko.gif ne mano nervams  schmoll.gif

jo jo, man irgi pries metus buvo pikta, kai buvau priversta 2007 ofisu pradet naudotis.
Bet kai pripratau, tai man db atrodo, kad nera geresnio wordo nei 2007 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leblon @ 2008 10 22, 18:47)
jo jo, man irgi pries metus buvo pikta,  kai buvau priversta 2007 ofisu pradet naudotis.
Bet kai pripratau, tai man db atrodo, kad nera geresnio wordo nei 2007 metu smile.gif

tai aš ir nemanau kad blogas, tiesiog sunkokai perprantamas, tikiuosi su tavo ir kitu pagalbą po truputi įveikt jo labirintus ax.gif
Atsakyti